kızlar okuldan gelince genelde yatıyorum ben, sonra kalkınca meyve falan yiyorum, eşim biraz gecikecekse yemek de yiyorum birazcık.
bugün okuldan geldim, yatmaya fırsatım olmadı, bi tane havuç yedim, bi yere gitmem gerekiyordu, evde de ekmek yoktu, bi dilim kek yiyip çıktım, içim bi tuhaf oldu, kendimi yorgun, halsiz, hasta hissettim. akşam 5 gibi yemek yedik, bi kendime geldim ki sormayın, şu an istediğiniz işi yaptırabilirsiniz bana, çok enerjik hissediyorum, meğer açlıktanmış hepsi.
demek ki hamilelik böyle bir şey, okulda da teneffüslerde sürekli atıştırırım, ceviz,badem, kuru dut, kuru kayısı. bunları çantama koyup götürüyorum, onun haricinde dolabıma süt, bisküvi, kraker stokladım

herkesin dolabı kaynak kitap doludur herhalde

bi iki gün önce sitede sorun var diye kısıtlı girebiliyordum, bir şeyler yazıcaktım ama olmadı, temizlikten konu açılmıştı.
ben de kısaca bahsedeyim.
öyle cam, perde temizliği çok sık yapmam

haftalık yaptığım rutin işler:
haftasonu bi makine beyaz, bi makine renkli çamaşır yıkanır, yarım saatlik ütü olur.
c.tesi evi süpürürüm (yarım saat)
pazar toz alırım (20 dk), tuvalet, banyo, lavobo (yarım saat)
eşim genellikle pazar günleri evde olmaz, ben de işleri yapıp annemlere geçerim, yemek derdim de olmaz

eve kadın senede iki defa alırım, yaz tatilinde ve yarı yıl tatilinde, onlarda da evin altını üstünü her yerini yaparız birlikte, benim de canım çıkar, üstelik iki gün üst üste gelir. ama tabi ben onun öncesinde ve sonrasında bayağı yorulurum günlerce.
kızlar bir de şunu sorcam öğretmen arkadaşlara, okuldaki belirli gün ve haftaları hep türkçe öğretmeni mi hazırlıyor, yoksa adil bi görev dağılımı mı yapılıyor?
çalıştığım okullarda bu konuyla ilgili sorun yaşıyorum yaa, bugün konuştum idareyle, umarım adil davranır, yoksa program hazırla, şiirleri dinle, organize et, hep derste yapılıyor, 7 ve 8lerde neyse de 6larda konuları yetiştirmek zorlaşıcak