o kadar da sevilen bir hekimdi fakat zor iste insanlarla ugrasmak.hemen de aciklamisti zaten bizden gecti diye

hastadan cok hasta yakinlarinin insafsizliklarina inanamazsiniz anlatsam! ama her konuda toplum olarak bu hale geldik bence hep bir ofke hep bir kavga etme meyli

herkes tahammulsuz.saygisiz.kinadigimiz seyler cingozluk gibi algilaniyor en yakinlarimiz hatta kendimiz tarafindan bile.ama ben hayatta dogrularimi ve degerlerimi unutmak istemiyorum.varsin zor,kirici,uzucu olsun ben vicdanimla hareket edersem Rabbim adalet eder
herkes yerini bilse birbirine saygı gösterse bunların hiç biri olmaz aslında
ama herkes birşeyleri ispatlama peşinde
doktor diyor ben senin hayatını kurtarıyorum
hasta diyor sen benim sayemde çalışıyorsun vergimle maaş alıyorsun
öğretmen diyor ben senin çocuğunu eğitiyorum
veli diyor işin bu parasını alıyorsun
ırkları değil meslekleri sınıfları da birbirine düşürmeye başladılar
millet birbiriyle uğraşsın ki saracak bi şey bulamasın
bir yerlere gidiyoruz ama bakalım nereye
deli böcük ben en çok neyi komik buluorum biliomusun hani dr. lar çok para kazıo ooooo d. mu öf ne para vardır onlarda diolarya hani:))) uzmandan falan yada ayda 15 gün çalışan makina dr. lardan bahsetmiorum normal mesaide çalışan dr. lardan bahsediorum çalıştıgım hastanedede vardı herkesin gözü kalıodu:))) ama gel görki öle diil sizin aldıgınız en ucuz kitap 100 tl den başlarken verdikleri para önlisans mezunuyum benden sadece 1100 tl fazla idi benim çok garibime gitmişti çok büyük haksızlık
o okumaya o emeğe sadece sadece aramızda 1100 lira fark olması bana resmen adaletsizlik gibi gelmişti ilk çalışmaya başladıgımda çok şaşırmıştım bizim dönerle maaş listeleri yemekhaneye asılırdı ordan biliorum yane....

(( Allah yardım etsin...önce okumaya çalışıp bitirip sonra çalışıp o çalışmaya emeğe o parayı almaya

selin de bakalım mercimek köftesinde mercimekle su ölçüsü nasıl olmalı
seni gurme şovalyesi ilan ettim
eğil
bu pazar doğumgünüm galiba nişanlım evlenme teklif edecek :) heyecanla bekliyorum
biraz garip bi durum oldu tabi :) neyseki düğünden sonra etmiyor

3-4 gündür öyle heyecanlıyım ki işle ilgili sıkıntılarım var ama onları bile unuttum :)
hadi hayırlısı olsun