tabi kuzum ya hepsi pişmiş olcak hiç kabukumsu şeyler kalmıcak içinde çorba kıvamında olcak:)) yani kopkoyu çorba gibi bide çok harlı ateşte güzel olmuyo kısık ateşte:))))
istifa etmezsin ev işi güzeldir yemek yapmak güzeldir evimede uzuuuuuuun zamndır misafir gelmedi zaten

((( evime şöyle 1-1.5 aydır misafir gelmeyince üzülüorum seviorum ben misafiri onlara yemek yapmayı ağırlamayı
sonna ev işi yapmayı diş fırçasıyla fayans arası ovmayı:))) kulak çöpüyle kumanda temizlemeyi falan kızz gece gece canım çekcek şimdi ha aşercem temizliğe:)))
ben böle diorum ya dün gece ne gördüm biliomusun kafamdan kaynar sular döküldü anlatmam sana
banyoyu temzilicem a3kşam rutin temizlik çamaşır suyuyla klozet ovulcak süngerle lavabo yerede azcık döktüm çaamır suyu ıslatıp çekpasla çekcem
çöp kovam bi hafta kalmış oldugu yerde nasıl hareket ettirmedim bilmiorum poşet takmadığım için içi boştu
aman allahım bi çektim kurtlar olmuş minik minik altı ıslak kaldıgı için , bacaklarım titredi eşimi çağırdım gel buraya koş dedim nolur temzile burayı dayanamıorum görmeye dedim kendimi zor attım banyodan temziledi saolsun çaamır suyuyla yıkadı etti
ama çok moralim bozuldu ben nasıl görmem benim evimde nasıl olur böle bişe diye bacaklarımın titremesi yarım saat geçmedi

((

50: