Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;QTJ4fxke0jw]http://www.youtube.com/watch?v=QTJ4fxke0jw[/video]
ne çektin be bade![]()
süper oldu sana bu hatta ben dozu arttırıp çocuk istemediğini bildiğim halde sirkeciye yapacam bunu
ne çektin be sirke doktora dedin kariyer dedin çocuk yapmadın neyse artık napacan derdini elemini kk'e akıtacan![]()
yapalım yapalım
nee çektin be sirkeci...çocuğun olmuyo diye diyar diyar gezip çare aradın.millete de tatil diye yutturdun
akıt elemini kederini tezlere![]()
hehehe mahalle baskısı yapmak ne kadar zevkliymişbade bana da yapsana bi vasfiye teyze senin espriler süper
senle ilgili ayrıntı bilmiyorum ki pek ,bulamadım bişey:26:
sirkeciyi face ten yedim yuttum onunla seyyaha methiye dökerim bundan böle![]()
ya bana badecan![]()
senle ilgili ayrıntı bilmiyorum ki pek ,bulamadım bişey:26:
sirkeciyi face ten yedim yuttum onunla seyyaha methiye dökerim bundan böle![]()
kapasitem belli arkadaşlar üstüme gelmeyin beni yay gibi germeyinişte akıtıyorum elemimi ben milleti siz de beni ne çekiyorsunuz
bu vasfiye teyze bombaymış yaaa ben neden daha önce keşfetmemişim tanışmama vesile olduğunuz için sağolun![]()
idolum oldu vasfiye teyzegerçekten güzelmiş vasfiye teyze vardır ya böyleleri iyi niyetli pozlarıyla laf sokarlar hani
vasfiye kim ya okudum ama hiçbişey anlamadım:26::26::26:
tatlım ben cezayırdeyken türk ürünü diye bıngı pembe renk almışdım gerçekden çok güzel kokuyor.evde yumuşatıcım bitti
bimin ürününü kullanıyorum güzel kokuo ama kokusu hemen gidiyor
tavsiye edebiliceğiniz bir ürün var mı
bende yumoşun konsantre yumuşatıcısı var kokusu kalıcı oluyor en son toptancılardan aldım 1500 ml lil şişesine 6.90 ödedimevde yumuşatıcım bitti
bimin ürününü kullanıyordum güzel kokuo ama kokusu hemen gidiyor
tavsiye edebiliceğiniz bir ürün var mı