Kirli Çıkılar )))

poe cim,gel yamacıma güzelim,sana diyeceklerim var.
ilk olarak yüzde yüz haklısın,ne yapsan insan olmayacak karakterlerle karşı karşıyasın.
istediğin kadar uğraş bunlarla başa çıkmazsın.
allahtan korkmaz,kuldan utanmaz denen türden bunlar.
yapacağın tek şey,durabildiğin kadar uzak durmak,ama asla yüzgöz olmamak.
o kadının istediği ağız dalaşına girip,zehrini dökmek sana.
buna asla müsaade etme.
bayağılaşıyor mu gül,kovuyor mu kalk evine git.
ama hep sus,ellerine bir kelime de olsa koz verme.
eşini de onlar yüzünden yıpratma,keşke herkes ailesini seçebilse.:50:

bu arada o tarifini verdiğim börek harika oldu,muhakkak yapın.
hafta sonuna kıymalısını da yapacağım.
cahide jibek in tarifi,yazmadan geçmeyeyim,emek var sonuçta.

poe cim,gel yamacıma güzelim,sana diyeceklerim var.
ilk olarak yüzde yüz haklısın,ne yapsan insan olmayacak karakterlerle karşı karşıyasın.
istediğin kadar uğraş bunlarla başa çıkmazsın.
allahtan korkmaz,kuldan utanmaz denen türden bunlar.
yapacağın tek şey,durabildiğin kadar uzak durmak,ama asla yüzgöz olmamak.
o kadının istediği ağız dalaşına girip,zehrini dökmek sana.
buna asla müsaade etme.
bayağılaşıyor mu gül,kovuyor mu kalk evine git.
ama hep sus,ellerine bir kelime de olsa koz verme.
eşini de onlar yüzünden yıpratma,keşke herkes ailesini seçebilse.:50:

teşekkürler banu sultancım

Banu annem o böceğin ıspanak peynirinin yapar çok güzel olur bende dediycemm birgün

Yürüme bandi bakıyorum ama altis sevenace yok hicbiryerde deli oldum ya

Altısı sevenaace almaya kara vermiştim sen beyazincimi ne ondan mi aldın gitti gidiyorada

Karanfilm ben alsammmi diye düşünüyorum . Malum bendeki annnemlerin ya hala duruyor ama bende veririm onlarınki ama ilk zamanki kadar çok yapamıyorum ben

Yukarıda ki msjimda çerçeve dedim sryyahim ikea dan yazacaktim zeka diye çıkmış tövbe tövbe :45:

bende zeka ne ki diyorum allah allah:44::44::44:
evet canım zencefil iyi gelir hele de ballı olursa

Altısı sevenaace almaya kara vermiştim sen beyazincimi ne ondan mi aldın gitti gidiyorada

güzelim bu markanın diğerlerinden bir fazlası yok.
muadili olanlar da onun gibi yani.
ben burakithalattan aldım gg de.
önerilerim.
1) bant genişliği 42 cm altına inmesin
2)sürekli motor gücü 2 hp nin altında olmasın
3)yedek parçası kolay bulunsun ve servisi olsun
4)masaj aleti de olmasa olur diyordum,şimdi bayılarak kullanıyorum.tercih senin.
ben daha önce almadığıma kızıyorum,dün halsizdim,dışarıda hava harika olmasına rağmen çıkmak zor geldi,bandımda 1 saat yürüdüm,duşumu aldım.
şimdi de çocukları yatırıp yapacağım sporumu.
evde kolaylık oluyor,giyinip,salona gidip,bantta yürüyüp eve gelmeye çalışıyordum.
sen de çok gecikmeden al.gebe de kalsan yürüyüş faydalı sonuçta.

güzelim bu markanın diğerlerinden bir fazlası yok.
muadili olanlar da onun gibi yani.
ben burakithalattan aldım gg de.
önerilerim.
1) bant genişliği 42 cm altına inmesin
2)sürekli motor gücü 2 hp nin altında olmasın
3)yedek parçası kolay bulunsun ve servisi olsun
4)masaj aleti de olmasa olur diyordum,şimdi bayılarak kullanıyorum.tercih senin.
ben daha önce almadığıma kızıyorum,dün halsizdim,dışarıda hava harika olmasına rağmen çıkmak zor geldi,bandımda 1 saat yürüdüm,duşumu aldım.
şimdi de çocukları yatırıp yapacağım sporumu.
evde kolaylık oluyor,giyinip,salona gidip,bantta yürüyüp eve gelmeye çalışıyordum.
sen de çok gecikmeden al.gebe de kalsan yürüyüş faydalı sonuçta.

bravo bir saat yürümüş olman çok güzel
hangi ayarda yürüyorsun hızı nasıl hep sabit mi yoksa artırıyormusun
şu şevkinden biraz da bize versene

kızlar eşim tutturmuş düğündeki altınlarımız halasındaya haziranda verceklermiş parayı tamamlamalarına az kalmış öle dediler bende acelesi yok hala yaz sonuna kadar verirsiniz dedim halası yok ''bebğiniz olcak zaten lazım olur üstümüzde kalmasın daha fazla dedi'' ''siz bilirsiniz '' dedim:)
neyse eşimde dioki paramız durduğu yerde kalmasın değerlendirelim ticarete yatıralm diyo
ama ne ben anlarım nede o anlar ticaretten bi zanaatımız yokki ikimizinde eşim dioki araba alıp satim o parayla:))
deidm saçmalama elimizde patlamasın zaten az bi birikmişimiz var çok istiosan altın al sat:)
dedi nası yani dedim altın hesabın var zaten dolarla alıp satarsın arbitaj yaparsın ben öğretirim sana hepsni:)))
ikna ettim altın alıp satcak az buçuk anlıo ama tamda güvenemiorum ben nasıl durdurcam bu adamı?????

herkese iyi akşamlar hanımlar nasılsınz?keyifler yerindemi?seyyahım geçmiş olsun atlattın sınavını.hakkında hayrlısı olsun
kafam hiç rahat değil bu aralar, ne zamnki bana almanya vizesi çıkarsa kafam rahat edecek.herşeyin hayırlısı.daha elbise almam gerekecek.bir yandan euro biriktirmeyi çalşıyorum.hazirana kadar hedefim 300 euro.şimdilik 80 euro var.biliyorum daha yolun başındayım :44: selin ne yaptın bişeyler aldınmı bilmiyorum.geçtiğimz cmt. günü bir arkadaşımn bebeğini görmeye gittik.bebek odası takımı almışlar.beşik, 2dolap(biri askılı diğri de raflı),şifonyer 4 parçayı netten 575e almışlar çok şaşırdım.demekki daha uygunları da bulunuyormuş piyasada(eğer yanlış anlamadıysam fiyat olarak bu olması lazım) 10 sene kadar kullanırım diyor

o puzleeın altına ne kullanıyorsunuz bacım ve bitince napıyorsun çerçeveletiyor musun

seyyahcm bn puzzle halısını kullanıyorum.yarım kaldı diyelim onu rulo haline sarıp kenara kaldırabiliyorsun.açtığında bozulmuyor kaldığın yerden devam ediyorsun.bitince o şekilde çerçevreciye götürüp çerçeveletiyorm.halı hep bnde kalıyor.dur sana göstereyim Educa Puzzle Halısı bnmk burdan

seyyahcm bn puzzle halısını kullanıyorum.yarım kaldı diyelim onu rulo haline sarıp kenara kaldırabiliyorsun.açtığında bozulmuyor kaldığın yerden devam ediyorsun.bitince o şekilde çerçevreciye götürüp çerçeveletiyorm.halı hep bnde kalıyor.dur sana göstereyim Educa Puzzle Halısı bnmk burdan

canım bu harikaymış ya hiç bilmiyodum saolasın

herkese iyi akşamlar hanımlar nasılsınz?keyifler yerindemi?seyyahım geçmiş olsun atlattın sınavını.hakkında hayrlısı olsun
kafam hiç rahat değil bu aralar, ne zamnki bana almanya vizesi çıkarsa kafam rahat edecek.herşeyin hayırlısı.daha elbise almam gerekecek.bir yandan euro biriktirmeyi çalşıyorum.hazirana kadar hedefim 300 euro.şimdilik 80 euro var.biliyorum daha yolun başındayım :44: selin ne yaptın bişeyler aldınmı bilmiyorum.geçtiğimz cmt. günü bir arkadaşımn bebeğini görmeye gittik.bebek odası takımı almışlar.beşik, 2dolap(biri askılı diğri de raflı),şifonyer 4 parçayı netten 575e almışlar çok şaşırdım.demekki daha uygunları da bulunuyormuş piyasada(eğer yanlış anlamadıysam fiyat olarak bu olması lazım) 10 sene kadar kullanırım diyor

:) canım aldım ben park yatak aldım yatak odama ilk dogdugunda od ayapmıcam:)
yanımda yatırcam ordan askere yollıcam:)
şaka bi yana odamda bi süre kalsın daha sonra ona arabalı bi oda takımı alcam:)

bravo bir saat yürümüş olman çok güzel
hangi ayarda yürüyorsun hızı nasıl hep sabit mi yoksa artırıyormusun
şu şevkinden biraz da bize versene

sabit yürümüyorum bıdığım,ısınma için 4-5 arasını kullanıyorum.
sonra 5.5-7 arasında eğim arttırıp düşürerek çalışıyorum.
az önce de yürüdüm 60 dk.
açtım hareketli bir müzik,dansede ede yürüdüm.masaj aparatıyla da titreştim azıcık.:9:
üstüne de güzelce yıkandım,paklandım.oh rahatım şimdi.

kızlar çok saolun Allah razı olsun hepinizden
şu aynı odada yatma meselesi var ya
o kadar beni haksız bulmuşlar dı ki
kendimden şüphe etmeye başlamıştım,ben mi takıyorum gerçekten diye
aklın yolu bir demek ki hepiniz benimle aynı düşünüyorsunuz
bu olanları ilk kez sizinle paylaşıyorum,o kadar dolmuşum ki kızlar
hepinize tşkkür
şimdi okula yetişcem
kendinize ii bakın
canım çok merak ettim bu olayın ayrıntısını yazar mısın.
nasıl eltin sizle yatmak istedi ve yattı da.
yaylada tek odalı bi evde miydiniz?
hep beraber mi yatmak zorunda kaldınız inan aklım alamıyor da.

bahsettiğine göre de eşin akdeniz yada adana mersin civarından.
hadi doğuda filan ölen adamın karısını kaynıyla evlendirme daha çok da eşin okumuş etmiş adam görümcen hakeza inan aklım almadı.
süper oldu sana bu hatta ben dozu arttırıp çocuk istemediğini bildiğim halde sirkeciye yapacam bunu
ne çektin be sirke doktora dedin kariyer dedin çocuk yapmadın neyse artık napacan derdini elemini kk'e akıtacan :52:

yapalım yapalım:9:
nee çektin be sirkeci...çocuğun olmuyo diye diyar diyar gezip çare aradın.millete de tatil diye yutturdun:9:
akıt elemini kederini tezlere:9:

ne çektin be sirke..bilim bilim diye aranıp durdun da kime yarandın..tezlerin kimin karnını doyurdu şu hayatta..
yazma demiyorum ama yazsan noluur ki...akıt elemini kederini Google amcaya:27:

sadece bu yazdıklarınızı eşime okudum.
koptu resmen.
dedim işte benim böyle espirikli arkadaşlarım var.

canım çok merak ettim bu olayın ayrıntısını yazar mısın.
nasıl eltin sizle yatmak istedi ve yattı da.
yaylada tek odalı bi evde miydiniz?
hep beraber mi yatmak zorunda kaldınız inan aklım alamıyor da.

bahsettiğine göre de eşin akdeniz yada adana mersin civarından.
hadi doğuda filan ölen adamın karısını kaynıyla evlendirme daha çok da eşin okumuş etmiş adam görümcen hakeza inan aklım almadı.

sadece bu yazdıklarınızı eşime okudum.
koptu resmen.
dedim işte benim böyle espirikli arkadaşlarım var.

o da daha dalaktı böbrekti sayıklasın dursun
ne çektin be karanfil şu ousdan:9::9::9::9:

merhabalar
meger ne çok geyik sohbeti yapılıyormuş burada. içindeyken farketmemişim, geriden okumam gerekince birikn sayfalar gözümde büyüdü. benden bir multijet olmaz.

gecen hafta izmire gittim, cuma dönüp ankaraya gectik. cumartesi gece görümcenin istenmesi vardı ve telden girince son mesaj olarak derfatın mesajını gördüm. seyyah hayırlı olsun yazmış. ben de seyyahın sınavı kazandıgını sanıp sevinçten ağlamaya başladım. geriye dogru 1-2 sayffa gidince okudugumu yanlış anladıgımı gördüm. derfat hayırlısı olsun yazmış, teselli amaçlı.

seyyahcım gercekten cok üzüldüm tüm arkadaslar gibi. inşaallah senin için daha hayırlı bir kapı çıkar.

bade, üst komşum evlendiği ay hamile kaldı ve şu an bebeği kucagında 3 aylık. hamile oldugunu öğrendiğinde, sık görüştükleri bir akrabasının 5-6 yıllık evli oldugunu ve tüp bebek için o aralar izmirden istanbula gittiklerini ve onun için annesinin sürekli dua ettğini ve bir türlü bebeği olmadıgını falan anlattı. ben de doğal gebeliklerde stresin gebelik şansını düşürdüğünü, tüp bbek için sonuçları geldiği zaman paylaşmasını, bilmediğimi ancak belki stresin olumsuz etkisi olabileceğini söyledim. kızın sonucları negatif cıktıktan sonra açıklamışlar 7-8 haftalık gebe oldugnu.
gebelik nasıl gidiyor bu arada. büyütmüşsün maşaallah 2 gr olmuş şimdiden mercimek fasulyeye dönmüş.
Allah her isteyene bebek nasip etsin.

merhabalar
meger ne çok geyik sohbeti yapılıyormuş burada. Içindeyken farketmemişim, geriden okumam gerekince birikn sayfalar gözümde büyüdü. Benden bir multijet olmaz.

Gecen hafta izmire gittim, cuma dönüp ankaraya gectik. Cumartesi gece görümcenin istenmesi vardı ve telden girince son mesaj olarak derfatın mesajını gördüm. Seyyah hayırlı olsun yazmış. Ben de seyyahın sınavı kazandıgını sanıp sevinçten ağlamaya başladım. Geriye dogru 1-2 sayffa gidince okudugumu yanlış anladıgımı gördüm. Derfat hayırlısı olsun yazmış, teselli amaçlı.

Seyyahcım gercekten cok üzüldüm tüm arkadaslar gibi. Inşaallah senin için daha hayırlı bir kapı çıkar.

Bade, üst komşum evlendiği ay hamile kaldı ve şu an bebeği kucagında 3 aylık. Hamile oldugunu öğrendiğinde, sık görüştükleri bir akrabasının 5-6 yıllık evli oldugunu ve tüp bebek için o aralar izmirden istanbula gittiklerini ve onun için annesinin sürekli dua ettğini ve bir türlü bebeği olmadıgını falan anlattı. Ben de doğal gebeliklerde stresin gebelik şansını düşürdüğünü, tüp bbek için sonuçları geldiği zaman paylaşmasını, bilmediğimi ancak belki stresin olumsuz etkisi olabileceğini söyledim. Kızın sonucları negatif cıktıktan sonra açıklamışlar 7-8 haftalık gebe oldugnu.
Gebelik nasıl gidiyor bu arada. Büyütmüşsün maşaallah 2 gr olmuş şimdiden mercimek fasulyeye dönmüş.
Allah her isteyene bebek nasip etsin.

ben de yan pencerede bekliyom ki senfat gelip beni teselli etsin:31::31::31::31:

uykusuz her geceeeeeeee:)))))))

saat gene gecenin bilmem kaçı ben gene cingöz ayakta benki deliksiz 12 saat uyyan insan
benki gece uykum bölünmesin 2 dakika daha fazla uyyim diye geceleri tuvalete kalkmayıp biriktiren insan
benki kabus gördüğümde bile aman şimdi kim uyancak rüya benim diilmi sonunu uyanınca değiştiririm diye uyanmaya üşenen insan
benki gece olduki hasbel kader uyansam bile işimi hallettikten sonra daha yatağa giden yolda uyyabilen insan

şimdi uykusuz her geceeeeeeeeee:)))))))
sebepsiz yere içten gelen tekmelerle uyanıorum bidahada yatamıorum çünkü velet tamda yandaki kaslarıma tekme atıo gıdklanıorum:))))))
sağlıklı doğsunda uykusuz kalırım ben:))))

Son düzenleme:
Back
X