- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
canım 2 dikiş te olsa dikişlisin işte,kol bacak değil ki,az kıpırdasan hareket edecek bir yerde olduğundan ağrı yapar.Banusultan,igne ile sag ve sol kasigin ordan igneler ile iki delikten ve gobek deligimden de kucuk bir kesi yaparak yaptilar.Haliyle gobek deligimde dikisler var.Dun iyi hissettim soyle bir yuruyup yemek yapayim dedim sonrasinda agrim olmustu.ilk iki gun zordu benim icin,agrinin haricinde ,mideye organlar birbirinden ayrilsin diye gaz veriyiorlar,bu durum cok kotu boyun agrisi yapiyor,sanki damarlarim cekiliyor gibi ve bir de sert.bugun biraz daha iyiyim,biraz agrim var agri kesici aldim.iyim yani.Cok teskkeur ediyorum canim,ben de diyorum insallah cektigim acilara deger.insallah cok bekletmez bizi bebegimiz :))
normalde 6 gun rapor verdiler,en gec sali gunu ise donmem lazim,insallah oraya kadar iyilesmis olurum ,ki sonrasindada durmak yok zaten kendi doktoruma gidip tedavimin akibetini konusacagiz ve baslamis oluruz insallah...daha yolun cok basindayiz....
benim komşum bir hafta yattı aynı işlemden,annesi lohusa gibi baktı.canının kıymetini bil güzelim.
kolay gelsin sana banusultan ,stres yapma...oldugu kadar cocuklusun ,seni o kadar kisa surede arayan kisi hazirliksiz olmana ya da cocuklarin daginikligina bakmayacak arkadas..hem ne demisler misafir umdugunu degil buldugunu yer di mi ama :))
yarasın,bol bol süt olsun tosuna inşallah.kızlar meraba
malum ben fazlaca giremiyorum artık
yani girsem de bana yazılan bir şey var mı yok mu diye anca bakabiliyorum
var mı önemli gelişmeler?
merak ediyorum açıkcası ne konuşuyorsunuz diye
ben kilo almaya başladım
o kadar iştahlıyım ki, tutamıyorum kendimi
yedikçe yiyesim geliyor
sofradan kalkınca bile yine yiyebilecek kapasitede hissediyorum kendimi
günde nerdeyse iki ekmek yiyorumdur![]()
rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına tez zamanda almayı nasip eder canım inş......
çoluk çocuklu kadınsın neden kendini kasıyorsun ev dağınık olsun ikramda bişi yapma madem 2 saat önce sölicek kadar samimi senin halini anlar eminimki çayın yanınada bi hazır kek büskivi yeter![]()
oy oyyyy taze annişimiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş hamilelikte yiyemediklerinin acısını çıkartıyorsundur belki ama dikkatli ol canım hamilelikten çok hamilelik sonrası kilolar mahvediyor insanı kendini hiçbirşeyden mahrum etme ama ayarını bil...
banu sana gelmek için 2 saat önceden haber veren insana ben olsam kendimi çok hırpalamam geç haber verene pek hazırlık yapılamazhatta mutfaga sokulur birlikte atıştırmalık hazırlanır
ne yüzsüz ev sahibiyim![]()
Banucum benimde var ole bir arkadaşım eskiden ev arkadaşımdı :) cumartesi gelir ve 12 de arar . Bende bu sebepten boş zamanlarında kurabiye börek pogaca sarma börekleri hazır tutarım doldurur buzlugu bunlardan birkaçını çıkarır kısır patates salatadi rus salstasi gibi salata cesiti yaparim kek yaptım mi olay tamamdir.
ya kızlar ben gittiğimde 5 çeşit çıkarır bu afeti devran.
bir gün önceden ararım,benimki müsaait misin aramasıdır,onun ki geliyoruz,evde misin.
ee reddetmek te istemiyor insan,hiç kapıdan çevirme,kabul etmeme huyum yok maalesef.
eşli çocuk çoluklu görüşünce illa ki bir şeyler pişirilecek.
neyse misafir berekettir diyeyim,ben hazırlıksız olmayı sevmiyorum sadece,sürüsüyle gelsin misafir başımın üstüne.
bu ufaklık doğduğundan beri çok yıprandım,çok yaramaz maşallah.
bir saniye durmaz,bir dakika yalnız bırakamazsın,muhakkak bir şey becerir.
sabah ablasının yatağını toplamaya gittim,daha yastığın yüzünü çıkarmadan bağırış geldi içeriden,benim bantın üstüne çıkmış,nasıl becerdiyse düşmüş.
mutfakta bir tencere yıkarım,3 kere elimden bırakır gelirim ne yapıyor diye.
şu delileri kapattıkları yumuşak kaplamalı odalar var ya,onun hayalini kuruyorum.

kendine zarar veremez en azından.
velhasıl ya abla ya baba evde olacak ki ben bu fırtınayı bırakıp iş yapayım.
öğlen onu uyuttum hamurumu mayaladım.geçen gün yaptığım böreğin hem ıspanak peynirlisini,hem patateslisini yaptım.
elmalı,ceviz-tarçınlı rulo pasta yaptım.
geliyoruz derlerse de patates salatası uydururum yanına,bir de un kurabiyesi,yeter.

halim kalırsa da muhabbet ederim artık.