- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takıldı bozuk plak gibi
az bize de dua et bacım hep fasulye hep fasulye
allah isteyene daha çok versin
ben de içimde baharlar açsın istiyorum.ben salonla mutfak arası gezmeyi düşünüyorum![]()
bende aldım ondan
bende diyom nasıl kedidiliymisbu kemalpasagibi olmus didim:26:
bende beklerim görüselim insallah göl kenarında bir restoranda balık ısmarlıyım sizee muytijetcimmmle beraber
eklestik bebbem sen baksana benim en son arkads olduklarmıa sende ekle
ben de içimde baharlar açsın istiyorum.
dışardaki bahar umrumda bile olmasın istiyorum.
bu 3. baharım aynı hayalle yaşayalı...
:
karanfilce herşeyin hayırlı bi zmanı var demekki senin hayırlı zmanın gelmemiş canım ama içime doğanı sölimmi bıdık bu yaz sende sonbaharda hamile kalcaksın:)))) tam doğum anında özellikle sana bıdığa sizede hayırlısıyla bi yavru vermesi için badeye sağ salim yavrucuğuna kavuşması için dua etcem canım:))))
KIZLAR bi bakın bişe dicem:))))
kaynanayla kayınpeder yarın amasyaya gitmek için yola çıkcaklarmış önce bze uğrıcaklarmış onlara şimdi
lahana sarması yapıcam
çorba olarakda tavuk suyuna şehriye çorbası
fırında etli bezelyeli bişe yapmayı planlıorum:)
sorun şu geçen gidişimizde kaynana haşhaşlı yağlı falan yaptı kadn çok uğraştı bende onlara yolluk hazırlamak istiorum:)))))) içimden geldi
hazır diorum lahana sarmışken bide yaprak sarim:)
bide karanfilce poğaçası yapim tok tutar
bide ıslak kek yapsam abartmış olurmuyum? ama bide tatlı yapim diorum ne bilim kararsız kaldım ne dionuz?????
hu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var
![]()
karanfilce herşeyin hayırlı bi zmanı var demekki senin hayırlı zmanın gelmemiş canım ama içime doğanı sölimmi bıdık bu yaz sende sonbaharda hamile kalcaksın:)))) tam doğum anında özellikle sana bıdığa sizede hayırlısıyla bi yavru vermesi için badeye sağ salim yavrucuğuna kavuşması için dua etcem canım:))))
hu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var
![]()