Kirli Çıkılar )))

merhaba kızlarr..
bugün bi rekor kırdım.
hava çok güzeldi eve harika bi güneş vuruyordu.
annem kuran okuyordu onun dizinin dibinde güneşin karşısında saat 12 den 16 ya kadar mışıl mışıl prensesler gibi uyumuşum:17:

ama bi dinç hissediyorum kendimi şu an:86:

takıldı bozuk plak gibi
az bize de dua et bacım hep fasulye hep fasulye
allah isteyene daha çok versin

seyyah cok tatlisin yaa :) Allah sana,guzel bir is,hayirli bir es,bol para ve mutluluk ve saglik versin.birtanecik evladinida sana bagislasin yolunu acik etsin insallah.Bana eve tum isteyenlerede soyle mis kokulu,sirin ,hayirli saglikli evlatlar versin rabbim insallah.Herkesin gerceklesmesini istedigi o kadar cok seyi var ki,ben ve benim gibilerin de tek dilegi olmasada en cok diledigi bir evlat.Ne para,ne pul,ne ev ,ne gidilen tatiller,ne es ne de dost bu boslugu dolduramaiyor.

kalkim gidim bebişin eşylarını yerleştirim çamşır mak.çalıştirim
sonna lahan sarması yapim bulaşık mak. çalıştırim:))))

yazın temizlik ev işi yapmak daha hoşuma gidiyo:)

slm kızlar bende bıra iş falan yaptım yarına kolayladım havada guzeldı içim acıldı esımde ayın25 gelıyomuş parda kazanmaya başladım oh ne güzelll birikdircem artık...

ben salonla mutfak arası gezmeyi düşünüyorum :(
ben de içimde baharlar açsın istiyorum.
dışardaki bahar umrumda bile olmasın istiyorum.
bu 3. baharım aynı hayalle yaşayalı...
bende aldım ondan

bende diyom nasıl kedidiliymisbu kemalpasagibi olmus didim:26:

bende beklerim görüselim insallah göl kenarında bir restoranda balık ısmarlıyım sizee muytijetcimmmle beraber

eklestik bebbem sen baksana benim en son arkads olduklarmıa sende ekle

İnşallah sağolasın canım..:16:
bu sefer yazın filan uzun süreli kalır, köyden beyşehire gitme fırsatı da bulursam senle haberleşiriz..
balığa vakit olmaz belki ama gölün kenarında bi dondurma ısmarlarsın :34:

karanfilce herşeyin hayırlı bi zmanı var demekki senin hayırlı zmanın gelmemiş canım ama içime doğanı sölimmi bıdık bu yaz sende sonbaharda hamile kalcaksın:)))) tam doğum anında özellikle sana bıdığa sizede hayırlısıyla bi yavru vermesi için badeye sağ salim yavrucuğuna kavuşması için dua etcem canım:))))

KIZLAR bi bakın bişe dicem:))))
kaynanayla kayınpeder yarın amasyaya gitmek için yola çıkcaklarmış önce bze uğrıcaklarmış onlara şimdi

lahana sarması yapıcam
çorba olarakda tavuk suyuna şehriye çorbası
fırında etli bezelyeli bişe yapmayı planlıorum:)

sorun şu geçen gidişimizde kaynana haşhaşlı yağlı falan yaptı kadn çok uğraştı bende onlara yolluk hazırlamak istiorum:)))))) içimden geldi
hazır diorum lahana sarmışken bide yaprak sarim:)
bide karanfilce poğaçası yapim tok tutar
bide ıslak kek yapsam abartmış olurmuyum? ama bide tatlı yapim diorum ne bilim kararsız kaldım ne dionuz?????

karanfilce herşeyin hayırlı bi zmanı var demekki senin hayırlı zmanın gelmemiş canım ama içime doğanı sölimmi bıdık bu yaz sende sonbaharda hamile kalcaksın:)))) tam doğum anında özellikle sana bıdığa sizede hayırlısıyla bi yavru vermesi için badeye sağ salim yavrucuğuna kavuşması için dua etcem canım:))))

KIZLAR bi bakın bişe dicem:))))
kaynanayla kayınpeder yarın amasyaya gitmek için yola çıkcaklarmış önce bze uğrıcaklarmış onlara şimdi

lahana sarması yapıcam
çorba olarakda tavuk suyuna şehriye çorbası
fırında etli bezelyeli bişe yapmayı planlıorum:)

sorun şu geçen gidişimizde kaynana haşhaşlı yağlı falan yaptı kadn çok uğraştı bende onlara yolluk hazırlamak istiorum:)))))) içimden geldi
hazır diorum lahana sarmışken bide yaprak sarim:)
bide karanfilce poğaçası yapim tok tutar
bide ıslak kek yapsam abartmış olurmuyum? ama bide tatlı yapim diorum ne bilim kararsız kaldım ne dionuz?????

sağolasın Allah razı olsun canım..:16:
İnşallah bizlerde kavuşuruz hayırlısıyla:16:

canım, ben de genelde poaça tarzı şeyler yaparım ama bi kere kv patates ve köfte kızartmıştı çok hoşuma gitti yolda.
yani insan poaçadan o tarz şeylerden kuruyup kalıyo yollarda :1:
ne bilim öyle bi yemek de olabilir nasılsa arabalarıyla gitcekler dimi.. yanında ayran ya da durdukları yerden çay güzel olur yani.

İyi akşamlar ben geldimmmm geçmişi ancak okudum ama birazdan eşim gelecek aklımda kalanlara cvp yazayım unutmadan bari..

Hanımlarr ben 19 nisandaki buluşmaya gelemiycem eşim yıllık izin alıyormuş ayın 15 nde o hafta sonuna kadar evdeymiş göndermez o gün beni.

cidden ya ben o zman yemek yapcam zaten kuşbaşılı diilde köfteli yapim (bezelye ,küp doğranmış patates , biber bunları kızartıp üstelrine köfte dizip salçalı su yapıp fırına vercem)yapmışken çok yapim köfteyi yarın onlar gitmeden kızartıp koyarım
yaprak sardım küçük bi tencere
şimdi bide kek atarım fırına tamadır:)
güzel yolluk olur:)

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Kızlar okuyorum ama alıntı yapamıyorum banucum msj larını okudum cnm begenemiyorum da kony adayım bu hafta sonu da :)))) herkesi öpüyorum rakiplerim sizi

hu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canım :16:

geçen burda da paylaşmıştım a101 den alsaydın çok güzel indirimdeydi.

iyi oluyo makine ya.
mesela geçen günlerde yoğurt süzdüm suyu boşa gitcek oysaki en çok fayda da suyunda.
ben de yoğurt sulu ekmek yaptım :1:

Back
X