Kirli Çıkılar )))

ben de hislendim canım, deli gibi ağladım az önce ama bi insan yavrusu üzerine..
benden sonra evlenen arkadaşımın ikinci bebek haberini alınca..

Allahım! diğer insanlar için çok kolay olan evlat sahibi olmak, bizim içinse çok zor..
Rabbim bize de nasip et Allahım okunan ezanlar hürmetine... bizim için de kolaylaştır Allahım..

al seyyahım sana duygusal bi yazı bol salya sümüklü..

olacak canım olacak inşallah olacak
sabret sdece

ben de hislendim canım, deli gibi ağladım az önce ama bi insan yavrusu üzerine..

Allahım! diğer insanlar için çok kolay olan evlat sahibi olmak, bizim içinse çok zor..
Rabbim bize de nasip et Allahım okunan ezanlar hürmetine... bizim için de kolaylaştır Allahım..

al bendende o kadar

evet canım salatalığın da domatesin de az da olsa tadı gelmiş.
zaten bu yıl kış da olmadı ya.
hele antalyada çoktan açılmıştır seralar. o yüzden ben de aldım.

ama işte sera yetiştiricileri resmen zehir basıyorlarmış öyle duydum.
en iyisi yerli almak en azından gübre olur ama hormon olmaz. o da anca yaza bile değil güze oluyor.

bizim burda da akşehir çileği çıkar o baya güzel olur minik ve tatlı.
şöyle bir ay geçsin teyzemlere gidersek bahçesinde koca bi çilek bölümü var tadları harika, yeşillikler arasında kırmızı kırmızı çilek aramanın zevki kaçınılmaz.
ayy nasıl canım çekti.

Maalesef canım kazın ayağı öyle değil işte. Seracılar mallarını kabzımala, hale sattıklarında kontrol ediliyor dolayısıyla daha kontrollü basıyorlar hormonu ama bizim köylü Mehmet amca kulaktan dolma bilgilerle aldığı hormonu ilacı basıyorsa basıyor mahsüle.
Haa tabi kendi yiyeceğini ayrı yetiştiriyor ve sadece hayvan gübresi veriyor ama satacağına ver allahım ver :(((

Bende cocuk olacak diye cabalarken
Bir arkadasa bebek gormeye gittik
Bebek 6 aylik olmustu
Aaa dedim hic dogurmamis gibisin.. Gobek aynen duruyor
Demez mi 3 aylik hamileyim:37::37:
Aglasam daha iyiydi aglamamistim ama psikolojim cok bozulmustu
O sebep uzulme tatlim olacak sen de anne olacaksin bu isler kimimiz icin kolay kimimiz icin zor...

topiğimizin en süslü ve bakımlısı pepeti hatun, ben burdayım.
gökce görmedik tabi
haa bir de papatya var

geldim geldim....
bu topiğe takılmaya başladığımdan beri geçmişi hoplaya zıplaya okuyorum. yada telden misafir olarak okuyorum. sonradan yazacağım cevapları unutuyorum...
bugün çok para harcadım çok...
kozmetik markete gittim. şampuan, saç kremi, orkid, aseton vs. derken 60 tl...
eşim bime gitti oğlana bisküvi çikolata 30 tl...
alışverişe migrosa gittik...
çay, şeker, kahve, tavuk, makarna, pirinç, sıvı yağ, yumuşatıcı, peçete, yumurta, süt, yoğurt vs vs vs...260 tl....
bugün netten aldığım elbisem geldi de bilemedim oldu mu olmadı mı...
biraz bekleticem sanırım...
tatilimizi ayarladık. Rodos a gideceğiz. 4 gece oda kahvaltı 550 tl. fethiyeden feribotla gidiş dönüş 3 kişi 400 tl...
5 günlük araba kirası 250 tl... 45 tl yurtdışı çıkış harcı.
toplam 1245 tl. gerisi de ne harcaksak artık. zaten biliyorsunuz ekimden beri tatil parası diye her ay 100 Euro alıyorduk. yani karta yada diğer birikime dokunmadan gidip gelicez inşallah...

geldim geldim....
bu topiğe takılmaya başladığımdan beri geçmişi hoplaya zıplaya okuyorum. yada telden misafir olarak okuyorum. sonradan yazacağım cevapları unutuyorum...
bugün çok para harcadım çok...
kozmetik markete gittim. şampuan, saç kremi, orkid, aseton vs. derken 60 tl...
eşim bime gitti oğlana bisküvi çikolata 30 tl...
alışverişe migrosa gittik...
çay, şeker, kahve, tavuk, makarna, pirinç, sıvı yağ, yumuşatıcı, peçete, yumurta, süt, yoğurt vs vs vs...260 tl....
bugün netten aldığım elbisem geldi de bilemedim oldu mu olmadı mı...
biraz bekleticem sanırım...
tatilimizi ayarladık. Rodos a gideceğiz. 4 gece oda kahvaltı 550 tl. fethiyeden feribotla gidiş dönüş 3 kişi 400 tl...
5 günlük araba kirası 250 tl... 45 tl yurtdışı çıkış harcı.
toplam 1245 tl. gerisi de ne harcaksak artık. zaten biliyorsunuz ekimden beri tatil parası diye her ay 100 Euro alıyorduk. yani karta yada diğer birikime dokunmadan gidip gelicez inşallah...

fiyat ne kadar uygun ya:23::23:
keyifle gezin

fiyat ne kadar uygun ya:23::23:
keyifle gezin

inşallah canım. geçen sene gittiğimiz otele 2000 tl vermiştik. gerçi şimdi çok pişmanım o ayrı. bir daha hayatta vermem o kadar para. ye iç yat. hiç farklı bir şey yok...
Rodos turlarına da baktım. neredeyse kişi başı 1000-1500 arasında değişiyor...3 kişi 3000-4500 arası. bu konuda sirkecinin hakkını vermem gerek. o fikir verdi bana. turla gitme kendiniz ayarlayın diye.. teşekkürlerimi iletiyorum...:16::16::16:

of koltukta uyyakalmışım bi başıma eşim nöbetçi:)
her yerim ağrımış dökülüorum tam 4 saat deliksiz uyumuşum koltukta eğri büğrü:)

inşallah canım. geçen sene gittiğimiz otele 2000 tl vermiştik. gerçi şimdi çok pişmanım o ayrı. bir daha hayatta vermem o kadar para. ye iç yat. hiç farklı bir şey yok...
Rodos turlarına da baktım. neredeyse kişi başı 1000-1500 arasında değişiyor...3 kişi 3000-4500 arası. bu konuda sirkecinin hakkını vermem gerek. o fikir verdi bana. turla gitme kendiniz ayarlayın diye.. teşekkürlerimi iletiyorum...:16::16::16:

sirkeye uyarsan kendini tanzanyada bulabilirsin:9::9:
ya da bi köpekbalığının midesinde

kızlar:) ben bugün ne öğrendim Allahım ne cahilim ben vallahi başa bela ben kendimi 29 haftalık hamile sanıodum
ama diilmişim ben 31. haftamın içindeymişim buda demek oluyoki bu pazar benim 31. haftam doluyo 32 ye giriorum yani istersem izin kullanabilcem yok kullanmazsam doğum sonuna aktarcam:)

ki benkendimi o kadar iyi hissediorumk yani böle gidersem son ana kadar bile çalışabilirim bugün hiç abartmıorum 2 kat merdiveni 10 kere inip çıkmışımdır ennnnnn az:)))))) enerji patlaması yaşıyorum sanırım:)
ve mayısın 24 ünde zorunlu dogum iznine ayrılmam gerekioymuş:) çünkü 37. haftam doluyo:) ne kadar az kalmışım inanamıorum:)

bi tek ben duygulanmışım
çok mu salağım ne neden kimse hislenmedi:44::44::44:

ben izlemedim ama okurken bile duygulandım... bir de bana hayvanlarla ilgili belgesellerde hayvanların sadece ihtiyacı kadarını alıp geri kalanını diğer hayvanlara bırakması garip gelir... ama insanoğlu öyle mi yer yer yine doymaz gözü.. kendi yediği yetmezmiş gibi bir de diğerlerinin yediğine göz diker.. anlayana hayvanlar o kadar güzel ders veriyor ki ...

kızlar iyi geceler ya da iyi sabahlar mı demeliyim bilmiyorum...
bugün öğleden sonra apartman günüm var.. sadece türk kahvesi ve bir tatlı.. akşam evi temizlemek için sevgili eşim yardım edecekti ama spordan geç gelince bütün işlerim aksadı.. ben de işlerimin aksamından nefret ederim hele bir de keyfi sebeplerden dolayı olunca cinlerim tepemeemizledim akşam dokuzdbütün evi t çıkar... benimkiyle epey birbirimize girdik.. o sinirle an sonra tatlıya başlayabildim.. ama adam yine gelip güya yardıma gelmiş ben de sert bir şekilde birbirimize girince o sinirle ununu fazla koyunca şekerparem şekerpareden başka herşey benzedi.. ben de elde kalan malzemelerler gecenin ikisinde haşhaşlı tatlı yapmaya koyuldum.. inşaallah o güzel olur :(( yarın öğlen paydosunda gelip kremşantisini hazırlar dolaba koyarım... ,
en çok zoruma giden de kızım benden izinsiz yine komşuya çıkmış.. tam 3 kere çağırmaya gittim gelmedi ..artık üçüncüsünde eve girip kucaklayıp getirdim :( zaten 10 dk önce eşimle birbirimize girmişiz benim kız da üzerine tuz biber oldu.. hem bana verdiği sözü tutmadığı hem de çağırdığım zaman gelmediği için totosuna 3 şamarı da yedi :((
offfffffffffff içim daraldı....

kızlar iyi geceler ya da iyi sabahlar mı demeliyim bilmiyorum...
bugün öğleden sonra apartman günüm var.. sadece türk kahvesi ve bir tatlı.. akşam evi temizlemek için sevgili eşim yardım edecekti ama spordan geç gelince bütün işlerim aksadı.. ben de işlerimin aksamından nefret ederim hele bir de keyfi sebeplerden dolayı olunca cinlerim tepemeemizledim akşam dokuzdbütün evi t çıkar... benimkiyle epey birbirimize girdik.. o sinirle an sonra tatlıya başlayabildim.. ama adam yine gelip güya yardıma gelmiş ben de sert bir şekilde birbirimize girince o sinirle ununu fazla koyunca şekerparem şekerpareden başka herşey benzedi.. ben de elde kalan malzemelerler gecenin ikisinde haşhaşlı tatlı yapmaya koyuldum.. inşaallah o güzel olur :(( yarın öğlen paydosunda gelip kremşantisini hazırlar dolaba koyarım... ,
en çok zoruma giden de kızım benden izinsiz yine komşuya çıkmış.. tam 3 kere çağırmaya gittim gelmedi ..artık üçüncüsünde eve girip kucaklayıp getirdim :( zaten 10 dk önce eşimle birbirimize girmişiz benim kız da üzerine tuz biber oldu.. hem bana verdiği sözü tutmadığı hem de çağırdığım zaman gelmediği için totosuna 3 şamarı da yedi :((
offfffffffffff içim daraldı....

verilen söz tutulmayınca insan üzülüyor
vay yaramaz aman kapıyı kilitle gitmesin bir ara bizimki de babanın peşine diye açtı kapıyı çıktı merdivenlerde yakaladım o günden beri kapım kilitlidir yaşı küçükler daha
işte vurunca vicdan azabı duyuyoruz ama bazen oluyor yapmıyorum dersem alan söylemiş olurum

günaydıııııııııın hayırlı sabahlar kızlaar:3: akşam selin gibi ben de oturduğum yerde uyumuşum:1: eşim seslendi hadi yat diye. saat on buçuk falandı galiba. ama iyi geldi erkenden uyumak:31:

rica ederim ne demek şimdiden iyi tatiller umarım her şey yolunda olur da dönüş yolunda seneye nereye gitsek planları yapıyor olursunuz biz hala bakıyoruz ve gittikçe kalabalıklaşıyoruz bu gidişle uçak /otobüs kaldıracam :1:
sirkeye uyarsan kendini tanzanyada bulabilirsin:9::9:
ya da bi köpekbalığının midesinde
bi kere orası zanzibar:19: muhteşem bir yer hint okyanusunda bakir bir bölge biz resimlerine baktıkça hayran kaldık ama gidebilmemiz için hijyen sorunlarının aşılması lazım

herkese günaydın
soğuktan tir tir titriyorum hiç keyfim yok bugün

hergece koltuk tepesinde sızan biri olarak artık boynum tutmuyor desem yeri
hiç oturamıyorum akşamları 10 da gözlerim kapanmaya başlıyor

kızlar:) ben bugün ne öğrendim Allahım ne cahilim ben vallahi başa bela ben kendimi 29 haftalık hamile sanıodum
ama diilmişim ben 31. haftamın içindeymişim buda demek oluyoki bu pazar benim 31. haftam doluyo 32 ye giriorum yani istersem izin kullanabilcem yok kullanmazsam doğum sonuna aktarcam:)

ki benkendimi o kadar iyi hissediorumk yani böle gidersem son ana kadar bile çalışabilirim bugün hiç abartmıorum 2 kat merdiveni 10 kere inip çıkmışımdır ennnnnn az:)))))) enerji patlaması yaşıyorum sanırım:)
ve mayısın 24 ünde zorunlu dogum iznine ayrılmam gerekioymuş:) çünkü 37. haftam doluyo:) ne kadar az kalmışım inanamıorum:)

hadi hayırlısıyla sağlıcakla doğur bakalım

rica ederim ne demek şimdiden iyi tatiller umarım her şey yolunda olur da dönüş yolunda seneye nereye gitsek planları yapıyor olursunuz biz hala bakıyoruz ve gittikçe kalabalıklaşıyoruz bu gidişle uçak /otobüs kaldıracam :1:

bi kere orası zanzibar:19: muhteşem bir yer hint okyanusunda bakir bir bölge biz resimlerine baktıkça hayran kaldık ama gidebilmemiz için hijyen sorunlarının aşılması lazım

sankim orası tanzanyada deeel:ssz::ssz::ssz:
hijyen olmayan elektirik olmayan yunusla yüzülemeyen denize girilemeyen yemek yenemeyen yerde netcen beeaa

Back
X