Kirli Çıkılar )))

pepeti Allah hayırlı etsin..ağız tadı,huzurla yaşayın inş.
senfat unutuyorum sizinde arabanız hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah..

Allah hep iyilerle karşılaştırsın inş..
ah be canım keşke çok kolay diyebilsem..
kendini hazırlaman için söylüyorum..
tedavi daha yıpratıcı..zor değil yıpratıcı.

ama derdi veren Allah dermanınıda veriyor sabrınıda..
burda 13. denemede hamile kalan arkadaşımda var tüpe başlayacakken hamile kalanda..
Allahım kolaylık versin..sen başlayınca gir bi tüp bebe topiğine
orda çok destek olunuyor..

amhı yapamadıysan kalsın..
zaten yaşına göre dozu ayarlarlar
sağol canım Allah razı olsun seni de çok sıkıyorum biliyorum :17:
ama ne bileyim hiçç o topiklere giresim gelmiyor..
senin yardımların o kadar faydalı oldu ki sana nasıl teşekkür etsem azdır.
bir de adını bile bilmediğim o genetik testlerin hepsini yazan kıza çok teşekkür etmek isterdim.
ne karman çorman testler öyle :111:
kimi genetikten kimi kadın doğumdan kimi de aile hekimliğinden istendi 7 tüp kan verdim o kanları gördükçe fenalık geçircektim :111:

eşim hastanedeki doktoruyla konuşmuş.
kendi de zamanında tüp bebek biriminde çalıştığı için bilgili.
merkez seçiminde eşinin psikolojisi çok önemli demiiş.
o seçsin demiş.
ben bi bayan düşünüyordum peptinin söylediğini ama bu doktor aynı birimdeki başka erkek bi doktorun bilgisine çok güvendiğini söylemiş.
aynını söyleyen ikinci kişi.
daha tam olarak nere olcağını karar verememekle birlikte eşimin doktor kim olursa benim selamımı söyleyin gerekirse arayayım demiş sağolsun.
ammavelakin ne yaparsak yapalımne önlemler alaırsak alalım sadece ve sadece Rabbimin ol demesine bağlı...
İnşallah Allahım nasip etmiştir.

bugünkü testi isteyen kadın doğumcu bana dedi ki hangi merkezde yaptırcaksınız dedi?
neden devlet tercih etmediniz dedi. içime kurt düştü.
sonra dedi ki hani devlet hakkınız ölmesin diye dedim dedi.
boşuna sabrınızı ve paranızı tüketmeyin dedi.
ilkini devlet karşılıyor dedi.
bade, biz şimdi özelde yaptırsak bile sonra devlette yaptırmak istesek yine devlet desteği olmaz mı?? o devlette yararlanılan ilk sayılmaz mı?
bugünkü doktor onu iyice araştırın dedi:26:

walla evde parayı eltim harcar çarşıya alışverişe ekmek almaya o gider tüm para ondna gider o da maşallah saçma sapa şeylere dağıtır
bu ay istanbula git gelleri oldu ama ne yapayım
şimdi ben hamile olsam yine hastane harcamalarımız artsa ödemelere gelirimiz yetmese malum borçlardan
bırak bize yardım etmeyi oğullarını borcunun taksidi yatırlarmıydı
eşime sorsan yokki nerden versin
bana sorarsan
ayağını yorganına göre uzatmıyor
sonuçta o evede az para girmiyor

helinm çok iyi tanımışsın ama
bendede bıçak kemiğe dayandı
daha geçen gün ablası bize gelmek istiyorkeyfi tatile demkki parası var parası olmayan çıkar mı yola
adamın çocuklarının hepsi çalışıyor
az uz da almıyorlar
en az alan bizim kadar ama sadece bizden para isteniyor diğerleri ise ne yapayım diyor
ya bu adamla evlendim diye sülalesinde kütüğüme almadım ki
borç konusunda haklısın
ama eşim olaya şöyle bakıyor abisinin borcu ayrı
onun çektiği borç ayrı
babasına gidecek olan ayrı
ama sonuçta bizden çıkıyor hepsi ayrı gayrı fark etmiyor artık
sonrada annem geçenlerde gitti ben kaç aydır annene bişey dedim mi onun karşılıgı say bu parayı diyince çok üzüldüm
bende senin ailenin bunca yaptıkalrına rağmen hala onlarla konuşmuş oldugumdan sen anneme birşey dememiş olmuş olsan sende ona saysan dedim
ondan sonra başladı borç olayı
benim annem bizim evimiz için neler yaptı
senin ailen ne yaptı ya kadar gitti olay
bu arada büyük abisi üçüncü evini almış yazın köyede yeni ev yaptıyormuş
bende deliriyorum enayimiyim ben hep benden hep benden

canım,
öncelikle bu para isteme durumunun sizin ailenizin iç huzurunu bozduğunu onların öğrenme zamanı gelmiş de çoktan geçiyor bile..
madem diğerlerinin de durumu iyi eşin bunu makul bi dille anlatmalı..
bana öyle geldi:26:
sanırım onların ordan bi problem görülmüyor.
yani siz gönül rızasıyla ve hiç zorlanılmadan verdiğinizi düşünüyor olabilirler.
bazen kırmadan bunu bildirmek gerekir.

biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEE :47::47::47::47::47: bunun sonu yok bır yerde nokta koymak lazım:47::47:

evet canım kresın malesef öle bır etkııs var :50::50::50:

ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucak:8::8::8: ondan sonra tutmayın benıııı:8::8::8::8::8:

yoolarım tabı ne dımek canımmmmmm:16::16::16::16::16:

gunun haberını paylaşıyorum bugun bir daıre aldık 140 m2 guney batı cephe 3. kat :26::26::26: 119 a aldık ama herkese 125 dıycez mutahıt öle didi:44::44::44::44::44: yarın sözlesme yapıcaz 80 bını verıcez kalanını ev teslımınde verıcez. salon kılerı var yukluk gıbı dolap yapılabılecek bır bölmesı var. en cok onlara sevınıyorum. cok merkezı bır yer heryere yakın okullara hastane carsı vs. bıraz kucuk ama en uygunu buydu zaten kucuk bır aileyız napcam koca evı.

kucukmu sızce suan oturdugum ev 135 m2 miş ev sahıbıne sordumdu 3 balkonu var dusunun bıde bunun ııcnde.

dua edınde ödeme kolaylıgı versın rabbım. bır aksılık cıkmadan evı alalım uzerımıze :44::44::44::44:

:46::46::46::46::46:
tebrikler canım
Allah ödeme kolaylığı versin ağız tadıyla oturtsun inşallah:16:

canım bunu burda yazma 140 m2 küçük mü diye :1:
biz koca alanda alışkınız tabi büyük evlere..
başka şehirlerde bu evler saray yavrusu diye adlandırılıyor genelde..
heleki İstanbulda filan dimi bade???

aldığın kilo verdiğin kilo engel olur mu bilmiyorum ama geçen gün bir ark. bu konu üstünde baya canımı sıktı ki hala kızgınım
üstelik bunu söyleyen öyle okumamış bir insan da değil ama cahillik okumakla bitmiyor ne yazık ki
ben biraz zayıfım ama zayıflığımdan hiç şikayetçi değilim
cuma günü eve gidiyoruz hamilelik muhabbeti açtılar yine
zeytin siz düşünmüyormsun dior bayan ark.lar
bende şuan için erken daha düşünmüyoruz dedim ki (erkekler varken bu konuyu konuşmaktan da hiç hoşlanmam )
erkek ark.lardan biri atılıp zaten düşünsenizde senin çocuğun olmaz demez mi
hayırdır dedim nerden biliorsun olup olmayacağını
sen çok zayıfsın istesende çocuk yapamazsın demez mi
orasını Allah bilirde zayıflar çocuk doğuramaz die birşey olduğunu ilk senden duyuyorum desemde
sinir oldum sanki ona düşmüş bu konu hakkında yorum yapmak.

Ne dengesizler varya bende bekarken çok zayıfım 39 kiloydum ve belim çok inceydi banada kimse derya çocuk doğuramaz demişti hatta bi akrabamız oğluna napcan bu kızı bu çocuk bile doğuramaz demişti ama bunu diyenlere kapak olsun hem normal doğum yaptım hemde 3.570 kilo aslan gibi bi oğlan doğurdum.Boşver be güzeli sen dengesizlere bakıpta canını sıkma.

helinm çok iyi tanımışsın ama
bendede bıçak kemiğe dayandı
daha geçen gün ablası bize gelmek istiyorkeyfi tatile demkki parası var parası olmayan çıkar mı yola
adamın çocuklarının hepsi çalışıyor
az uz da almıyorlar
en az alan bizim kadar ama sadece bizden para isteniyor diğerleri ise ne yapayım diyor
ya bu adamla evlendim diye sülalesinde kütüğüme almadım ki
borç konusunda haklısın
ama eşim olaya şöyle bakıyor abisinin borcu ayrı
onun çektiği borç ayrı
babasına gidecek olan ayrı
ama sonuçta bizden çıkıyor hepsi ayrı gayrı fark etmiyor artık
sonrada annem geçenlerde gitti ben kaç aydır annene bişey dedim mi onun karşılıgı say bu parayı diyince çok üzüldüm
bende senin ailenin bunca yaptıkalrına rağmen hala onlarla konuşmuş oldugumdan sen anneme birşey dememiş olmuş olsan sende ona saysan dedim
ondan sonra başladı borç olayı
benim annem bizim evimiz için neler yaptı
senin ailen ne yaptı ya kadar gitti olay
bu arada büyük abisi üçüncü evini almış yazın köyede yeni ev yaptıyormuş
bende deliriyorum enayimiyim ben hep benden hep benden
şu mesajını okuyana kadar ver diycektim bıdıkcım ama bunun sonu gelmez bugün hastane için belki bahane diildir ama yarın ekmek öbürgün elektrik parası vs....... bi dur demek lazım verme eşin sölesin baba abimlerin durumu var onlardan istesen biz yetiştiremioruz diye......
ama ona ayrı buna ayrı diye bakmamak lazım olaya bide alışmışlar ayaklarını kesmek lazım bi yerde yoksa sen vicdansız bi insan diilsin....

biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEE :47::47::47::47::47: bunun sonu yok bır yerde nokta koymak lazım:47::47:

evet canım kresın malesef öle bır etkııs var :50::50::50:

ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucak:8::8::8: ondan sonra tutmayın benıııı:8::8::8::8::8:

yoolarım tabı ne dımek canımmmmmm:16::16::16::16::16:

gunun haberını paylaşıyorum bugun bir daıre aldık 140 m2 guney batı cephe 3. kat :26::26::26: 119 a aldık ama herkese 125 dıycez mutahıt öle didi:44::44::44::44::44: yarın sözlesme yapıcaz 80 bını verıcez kalanını ev teslımınde verıcez. salon kılerı var yukluk gıbı dolap yapılabılecek bır bölmesı var. en cok onlara sevınıyorum. cok merkezı bır yer heryere yakın okullara hastane carsı vs. bıraz kucuk ama en uygunu buydu zaten kucuk bır aileyız napcam koca evı.

kucukmu sızce suan oturdugum ev 135 m2 miş ev sahıbıne sordumdu 3 balkonu var dusunun bıde bunun ııcnde.

dua edınde ödeme kolaylıgı versın rabbım. bır aksılık cıkmadan evı alalım uzerımıze :44::44::44::44:
hayırlı ossunda 140 metrekare eve nasıl küçük dion be kuzum sen:)
ben hayatımda hiç 140 metrekare evde oturmadım
benim almak için baktıgım evlerin ennnnnnnnnnnn büyüğü 125 metrekareydi:)))
ve o evler bile gözüme öyle büyük görünüoduki:)
:46::46::46::46::46:
tebrikler canım
Allah ödeme kolaylığı versin ağız tadıyla oturtsun inşallah:16:

canım bunu burda yazma 140 m2 küçük mü diye :1:
biz koca alanda alışkınız tabi büyük evlere..
başka şehirlerde bu evler saray yavrusu diye adlandırılıyor genelde..
heleki İstanbulda filan dimi bade???

kesinlikle katılıorum huzurla mutlulukla otur:)
çok özendim :)

bıdık ayrıca eşinin annenin sizde kalmasını kullanmasna hele hele böyle bi konuda senin fedakarlıklarından sonna çok kızdım!!!!!!

Papatya ve bade teşekkürler
Karanfil canım hayırlı olur inşallah bu tüp bebe olayı, ev dileğini içinde teşekkürler haklısın bizim buralarda evlercok geniş 180 220 m2 evleri görüp duyunca acaba küçük mu ki diyor insan . Şu an binanın duvarları oruluyor net görünmüyor

Selincim gerçekten ne kadar fark ediyor şehir burdaki 120 m2 eve sigamam ben ama oralar çok farklı , bazen tv de çıkar ya reklam 1+1 2+1dairelerinin bitti diye alalaaa insanlar napcakki bu daireyi derim.

Seyyah ruyamdaydin canimmmmm ben senin evine geliyordum bi yandan öss bi yandan kpss calisiyormussun :1:

Bana anlatıyorsun suna çalıştım buna çalıştım ve o ara bir soruyu hatirlayamiyorsuncevabi biyolojiyle ilgili agliyorsun burnun akıyor bende peçete veriyorum biraz önce kullandığım elimde tuttuğum peceteyi :1: kabul etmiyorsun ama salya sümük ağlamaya devam bu arada benim gibi koca bir döte sahipsin (sauna eşofman aldım m pantolonu oldu ama dar oldu ) iste sendede var o eşofman aynen ben gibi dar olmuş :1: hayır olsun inşallah

Bu arda gunaydinnnnn :1:

günaydın herkese.
pepeti güle güle oturun evinizde güzelim.
karanfil tedavin hayırlı sonuçlara vesile olsun inşallah.
farmasi saçının yeni haliyle foto koysana albüme.merak ettim.
bıdık hayatta kendi doğru ve isteklerine göre yaşamalısın biraz da.
kararlarının arkasında durursan ikinci kez sorgulanmaz,fikrin değiştirilmeye çalışılmaz.
eşin sıkıntıyla yanlış konuşmuş,kıyaslamaya gitmiş,umarım bu yanlışını tez zamanda düzeltir,senin içinde cam kırığı bırakmaz.
ama insan oğlu böyle işte,yap yap,bir kez yapma,hemen açığın aranır.
sağlam dur,taviz verme bence.

günaydın kızlaaarrr
günaydın seyyahım

selincim sen nası bişisin ya ben hamile olsam bırak derz arasını yeri bile silmem herhal o kadan tembelim
maşallah kocaman

hakim olsan pek iyi olurdu beee... kimse duymadan dayımdan boşalcak koltuğu sana ayarlardık:52:

ne güzel olardı valla
du bakalım belki başka bahara

BIDIKCIM

arada mesajlarımın aralarında yazıyorum görmüyorsun
o yüzden ayrı yazayım dedim
sana benzer durum benim başımda vardı
eşim sağolsun evlenmeden önce sürekli ailesine bakmış
en son biz evlenmeden önce abisine ve ailesine
ben artık evleniyorum ayrı evim olacak
ancak yetişirim yüzden eskisi gibi bişi beklemeyin demiş

buraya kadar güzel
biz kirada oturacaktık
eşimin evini de kiraya verecektik
ama eşimin evini ailesi depo olarak kullanıyordu boşaltmadılar
bi de üstüne abisi nişanlıyken bana sen zaten kira ödüyorsun şimdi evlendikten sonra da rahat ödersin dedi
sonra balayından sonra el öpmeye yazlıklarına gittik
görümcem maaşımı sordu
ben o ara saf hiç anlamıyorum noluyo
bunlar benim maaşı öğrenince
hesabını yapmışlar
ben eve bakcam
eşim de aynı tas aynı hamam devam etcek
durum senle aynı bu arada
ne eşya ne düğün ne takı
yapılan eşimin parasıyla alınan yazlık satılarak yapıldı
ondan da sadece 6 bin harcandı o zaman
kalan diğer kardeşlere pay edildi

ben de baktım böyle olmayacak
paramı sadece kendime harcadım
eve zerre katkı yapmadım
bir kavgamızda da eşime söyledim
ben senin ailenin enayisi değilim ondan yaptım diye
bu arada evi boşaltmadıkları için eşimle boşanma aşamasına geldik
ailesinin tavrını görünce yavaştan anlamaya başladı hatasını

şimdi şimdi bana sen ne kadar haklıymışsın diyor yeni dank etti beyefendiye
yani onların ne olduğunun az buçuk farkına varması 4 yılını
bana tam hak vermesi 6 yılını aldı
valla ben sert çözümlerden yanayım
ama eşini en iyi sen tanırsın
bazısına radikal çözümler pek gitmez
düşün taşın
paranı sadece kendin kullanmak da aklında olsun
o zaman nasıl olsa bunlar çift maaş diyemezler

Son düzenleme:
günaydın cicişler havalar yine ısındı güzel oldu
mevsim bahar oluuuuunca, aşk gönüle doluuuunca, sevenler kavuşuuuunca yaaaşamak ne güüüzel :52:

papatya ve bade teşekkürler
karanfil canım hayırlı olur inşallah bu tüp bebe olayı, ev dileğini içinde teşekkürler haklısın bizim buralarda evlercok geniş 180 220 m2 evleri görüp duyunca acaba küçük mu ki diyor insan . şu an binanın duvarları oruluyor net görünmüyor

selincim gerçekten ne kadar fark ediyor şehir burdaki 120 m2 eve sigamam ben ama oralar çok farklı , bazen tv de çıkar ya reklam 1+1 2+1dairelerinin bitti diye alalaaa insanlar napcakki bu daireyi derim.

Seyyah ruyamdaydin canimmmmm ben senin evine geliyordum bi yandan öss bi yandan kpss calisiyormussun :1:

Bana anlatıyorsun suna çalıştım buna çalıştım ve o ara bir soruyu hatirlayamiyorsuncevabi biyolojiyle ilgili agliyorsun burnun akıyor bende peçete veriyorum biraz önce kullandığım elimde tuttuğum peceteyi :1: Kabul etmiyorsun ama salya sümük ağlamaya devam bu arada benim gibi koca bir döte sahipsin (sauna eşofman aldım m pantolonu oldu ama dar oldu ) iste sendede var o eşofman aynen ben gibi dar olmuş :1: Hayır olsun inşallah

bu arda gunaydinnnnn :1:

töbe estağfirullah kız
o nasıl rüya
ben de rüyamda kendimi üniversitede gördüm
güzel sanatlardaymışım
neye delalet acaba ikimizin de rüyasına girmesi
anlayan beri gelip anlatsın

evin hayırlı olsun bebeğim güzel günlerde kullan
o ev futbol sahası bu arada sen iç anadolu akdeniz evlerine ne bakıyon buralar gibi değil güle güle otur

herkeşlere günaydın
multicim sana da en güzel günaydınlar
ben de seni seviyom:16::16::16:

Karanfilim evet nazar var ama bunun çözümü ne ki
sadece dua edebiliriz sanırım
bi de belki kadın kötü niyetle değil de gerçekten beğenmiştir
o da nazar eder mi
ya da kadının dile getirdikleri başkasının dikkatini çekmiştir onların kötü enerjisi olmuştur
ben de çok konuşurum çünkü ve aklımdakki dilimde
hani düşünsem direk fikrimi sölerim
o zaman da bak seyyah beğendi de böle oldu denirse üzülürüm:27::27::27:

Canım çabalarında kolay gelsin
umarım bir an önce sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına bebişlerini
sen de bıdığım da ikincileri isteyenler de
amin amin amin

bıdıkçım mesajına yorum yapmak çok zor
o yüzden sesimiz çıkmıyor
senin bu güne kadar yaptıkların belli
ben bu durumlarda hep kendi ailemi düşünürüm
ailemin ihtiyacı yok belki ama bi şey yapmak için ihtiyaç olmasına gerek de yok
ben olsam verirdim kendi aileme de karşıya
ama ben ister verirdim
sürekli istenince ve kıymet bilinmeyince aynı düşünülmüyor biliyorum
işte o yüzden çok farazi bir durum
ancak sen karar verebilirsin
bi d aynen geçende dediğim gibi eşinin ilk fırsatta anneni önüne sürmesi hiç hoş değil
ne olursa olsun ous işte sonunda:20::20::20::20:
çok sinirlendim

Multijet im çok haklısın insanların bazı şeyleri anlaması yıllarını alıyor Allaha şükürler olsun biz 4. Yılda anladık. Ama bidik şu olayı bende yaptım önce tartıştık sonra ne yaparsan yap dedim benim düşüncem beklentim o tartışmadan sonra karımın gönlü yok vermem demeliydi ama eşim hiç bir zaman yapmadı bunu ve hep para verdi valla kızlar sizlerde olayların hepsi bende var + bizden çıkan meblağ çok yüksek net 48 milyar kredi çekip verdi düşünün... faizi ayrı bide bunun.... bende 21 verdim elimle .... şaka gibi sadece 20 aldık gerisi paşa paşa duruyor 50 bin suan ben evimi nakit alabilirim...

Bbazen kendimi suçlarım paraları benim yüzümden gitti ben hayır vermeyeceksin verirsen yarın bosarim seni demedim ne zaman bunu defin verme olayı bitti... keşke ilk 5 milyarda deseymisim

Banu güzel dileklerini icin teşekkürler canım

Seyyah ilginç bebeem bu hayırlara gelsin inşallah ... ev icin sağol canım benim :))))

Günaydın gününüz aydın kirli çıkılar:)))
Pepeticim eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun.
Farmasicim kaçırdım sanırım saçınımı boyattın?

pepeti eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun güle güle 140 m'2 iyi bir büyüklük ne küçüğü:53: ben şu anda 65 m2 bir evde oturuyorum geçen 18 kişi sığdırdım :1:

bıdık yaşadığın durum gerçekten çok zor hiç kolay değil
belki benim başıma böyle bir şey gelmediği için anlayamam ama ben çalışırken eşim ailesine para vermeye çalışacak hele bir de beni rızam olmadan ben o ousu da ailesini de çiğ çiğ yerim kolay kabullenemem.

Derya sirkeci tesekurler sirkeci maslahh sana 65 m2 mi vallahi bravo rahatlattinz beni iyi varsınız kirli cikilarim

Back
X