Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım Allah razı olsun seni de çok sıkıyorum biliyorumAllah hep iyilerle karşılaştırsın inş..
ah be canım keşke çok kolay diyebilsem..
kendini hazırlaman için söylüyorum..
tedavi daha yıpratıcı..zor değil yıpratıcı.
ama derdi veren Allah dermanınıda veriyor sabrınıda..
burda 13. denemede hamile kalan arkadaşımda var tüpe başlayacakken hamile kalanda..
Allahım kolaylık versin..sen başlayınca gir bi tüp bebe topiğine
orda çok destek olunuyor..
amhı yapamadıysan kalsın..
zaten yaşına göre dozu ayarlarlar
walla evde parayı eltim harcar çarşıya alışverişe ekmek almaya o gider tüm para ondna gider o da maşallah saçma sapa şeylere dağıtır
bu ay istanbula git gelleri oldu ama ne yapayım
şimdi ben hamile olsam yine hastane harcamalarımız artsa ödemelere gelirimiz yetmese malum borçlardan
bırak bize yardım etmeyi oğullarını borcunun taksidi yatırlarmıydı
eşime sorsan yokki nerden versin
bana sorarsan
ayağını yorganına göre uzatmıyor
sonuçta o evede az para girmiyor
helinm çok iyi tanımışsın ama
bendede bıçak kemiğe dayandı
daha geçen gün ablası bize gelmek istiyorkeyfi tatile demkki parası var parası olmayan çıkar mı yola
adamın çocuklarının hepsi çalışıyor
az uz da almıyorlar
en az alan bizim kadar ama sadece bizden para isteniyor diğerleri ise ne yapayım diyor
ya bu adamla evlendim diye sülalesinde kütüğüme almadım ki
borç konusunda haklısın
ama eşim olaya şöyle bakıyor abisinin borcu ayrı
onun çektiği borç ayrı
babasına gidecek olan ayrı
ama sonuçta bizden çıkıyor hepsi ayrı gayrı fark etmiyor artık
sonrada annem geçenlerde gitti ben kaç aydır annene bişey dedim mi onun karşılıgı say bu parayı diyince çok üzüldüm
bende senin ailenin bunca yaptıkalrına rağmen hala onlarla konuşmuş oldugumdan sen anneme birşey dememiş olmuş olsan sende ona saysan dedim
ondan sonra başladı borç olayı
benim annem bizim evimiz için neler yaptı
senin ailen ne yaptı ya kadar gitti olay
bu arada büyük abisi üçüncü evini almış yazın köyede yeni ev yaptıyormuş
bende deliriyorum enayimiyim ben hep benden hep benden
biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEEbunun sonu yok bır yerde nokta koymak lazım
evet canım kresın malesef öle bır etkııs var
ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucakondan sonra tutmayın benıııı
yoolarım tabı ne dımek canımmmmmm
gunun haberını paylaşıyorum bugun bir daıre aldık 140 m2 guney batı cephe 3. kat :26::26::26: 119 a aldık ama herkese 125 dıycez mutahıt öle didi:44::44::44::44::44: yarın sözlesme yapıcaz 80 bını verıcez kalanını ev teslımınde verıcez. salon kılerı var yukluk gıbı dolap yapılabılecek bır bölmesı var. en cok onlara sevınıyorum. cok merkezı bır yer heryere yakın okullara hastane carsı vs. bıraz kucuk ama en uygunu buydu zaten kucuk bır aileyız napcam koca evı.
kucukmu sızce suan oturdugum ev 135 m2 miş ev sahıbıne sordumdu 3 balkonu var dusunun bıde bunun ııcnde.
dua edınde ödeme kolaylıgı versın rabbım. bır aksılık cıkmadan evı alalım uzerımıze :44::44::44::44:
aldığın kilo verdiğin kilo engel olur mu bilmiyorum ama geçen gün bir ark. bu konu üstünde baya canımı sıktı ki hala kızgınım
üstelik bunu söyleyen öyle okumamış bir insan da değil ama cahillik okumakla bitmiyor ne yazık ki
ben biraz zayıfım ama zayıflığımdan hiç şikayetçi değilim
cuma günü eve gidiyoruz hamilelik muhabbeti açtılar yine
zeytin siz düşünmüyormsun dior bayan ark.lar
bende şuan için erken daha düşünmüyoruz dedim ki (erkekler varken bu konuyu konuşmaktan da hiç hoşlanmam )
erkek ark.lardan biri atılıp zaten düşünsenizde senin çocuğun olmaz demez mi
hayırdır dedim nerden biliorsun olup olmayacağını
sen çok zayıfsın istesende çocuk yapamazsın demez mi
orasını Allah bilirde zayıflar çocuk doğuramaz die birşey olduğunu ilk senden duyuyorum desemde
sinir oldum sanki ona düşmüş bu konu hakkında yorum yapmak.
şu mesajını okuyana kadar ver diycektim bıdıkcım ama bunun sonu gelmez bugün hastane için belki bahane diildir ama yarın ekmek öbürgün elektrik parası vs....... bi dur demek lazım verme eşin sölesin baba abimlerin durumu var onlardan istesen biz yetiştiremioruz diye......helinm çok iyi tanımışsın ama
bendede bıçak kemiğe dayandı
daha geçen gün ablası bize gelmek istiyorkeyfi tatile demkki parası var parası olmayan çıkar mı yola
adamın çocuklarının hepsi çalışıyor
az uz da almıyorlar
en az alan bizim kadar ama sadece bizden para isteniyor diğerleri ise ne yapayım diyor
ya bu adamla evlendim diye sülalesinde kütüğüme almadım ki
borç konusunda haklısın
ama eşim olaya şöyle bakıyor abisinin borcu ayrı
onun çektiği borç ayrı
babasına gidecek olan ayrı
ama sonuçta bizden çıkıyor hepsi ayrı gayrı fark etmiyor artık
sonrada annem geçenlerde gitti ben kaç aydır annene bişey dedim mi onun karşılıgı say bu parayı diyince çok üzüldüm
bende senin ailenin bunca yaptıkalrına rağmen hala onlarla konuşmuş oldugumdan sen anneme birşey dememiş olmuş olsan sende ona saysan dedim
ondan sonra başladı borç olayı
benim annem bizim evimiz için neler yaptı
senin ailen ne yaptı ya kadar gitti olay
bu arada büyük abisi üçüncü evini almış yazın köyede yeni ev yaptıyormuş
bende deliriyorum enayimiyim ben hep benden hep benden
hayırlı ossunda 140 metrekare eve nasıl küçük dion be kuzum sen:)biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEEbunun sonu yok bır yerde nokta koymak lazım
evet canım kresın malesef öle bır etkııs var
ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucakondan sonra tutmayın benıııı
yoolarım tabı ne dımek canımmmmmm
gunun haberını paylaşıyorum bugun bir daıre aldık 140 m2 guney batı cephe 3. kat :26::26::26: 119 a aldık ama herkese 125 dıycez mutahıt öle didi:44::44::44::44::44: yarın sözlesme yapıcaz 80 bını verıcez kalanını ev teslımınde verıcez. salon kılerı var yukluk gıbı dolap yapılabılecek bır bölmesı var. en cok onlara sevınıyorum. cok merkezı bır yer heryere yakın okullara hastane carsı vs. bıraz kucuk ama en uygunu buydu zaten kucuk bır aileyız napcam koca evı.
kucukmu sızce suan oturdugum ev 135 m2 miş ev sahıbıne sordumdu 3 balkonu var dusunun bıde bunun ııcnde.
dua edınde ödeme kolaylıgı versın rabbım. bır aksılık cıkmadan evı alalım uzerımıze :44::44::44::44:
tebrikler canım
Allah ödeme kolaylığı versin ağız tadıyla oturtsun inşallah
canım bunu burda yazma 140 m2 küçük mü diye
biz koca alanda alışkınız tabi büyük evlere..
başka şehirlerde bu evler saray yavrusu diye adlandırılıyor genelde..
heleki İstanbulda filan dimi bade???
hakim olsan pek iyi olurdu beee... kimse duymadan dayımdan boşalcak koltuğu sana ayarlardık![]()
papatya ve bade teşekkürler
karanfil canım hayırlı olur inşallah bu tüp bebe olayı, ev dileğini içinde teşekkürler haklısın bizim buralarda evlercok geniş 180 220 m2 evleri görüp duyunca acaba küçük mu ki diyor insan . şu an binanın duvarları oruluyor net görünmüyor
selincim gerçekten ne kadar fark ediyor şehir burdaki 120 m2 eve sigamam ben ama oralar çok farklı , bazen tv de çıkar ya reklam 1+1 2+1dairelerinin bitti diye alalaaa insanlar napcakki bu daireyi derim.
Seyyah ruyamdaydin canimmmmm ben senin evine geliyordum bi yandan öss bi yandan kpss calisiyormussun
Bana anlatıyorsun suna çalıştım buna çalıştım ve o ara bir soruyu hatirlayamiyorsuncevabi biyolojiyle ilgili agliyorsun burnun akıyor bende peçete veriyorum biraz önce kullandığım elimde tuttuğum peceteyiKabul etmiyorsun ama salya sümük ağlamaya devam bu arada benim gibi koca bir döte sahipsin (sauna eşofman aldım m pantolonu oldu ama dar oldu ) iste sendede var o eşofman aynen ben gibi dar olmuş
Hayır olsun inşallah
bu arda gunaydinnnnn![]()
gönülün sığdığı yere her şey sığar ben de küçük evin avantajlarını görmeye çalışıyorum hepDerya sirkeci tesekurler sirkeci maslahh sana 65 m2 mi vallahi bravo rahatlattinz beni iyi varsınız kirli cikilarim
gönülün sığdığı yere her şey sığar ben de küçük evin avantajlarını görmeye çalışıyorum hep![]()