Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allrıght hoşgeldin canım nasılsın?Özlettin kendini..Ya meyrayıda göremiyorum bayağıdır umarım iyidir oda.
kızlar size ibretlik bi olay anlatim bugün aldıgım bi haber....
konu babam:)
olaylardan az çok bahsetmişimdir
babam annemi defalarca kez aldattı en son ikinci eşinden boşanan bi kadını hamile bırakınca annem daha fazla dayanamdı boşadı
sonna biz memleketimize geldik:) annemve iki kız kardeşimle yaşadık :) ve bize tek kuruş para vemedi annem davalarla nafaka adı altında çok komik paralar aldı
yüze adaletimizin bize 12 sene önce uygun gördüğü nafaka şuydu
bana:20 tl ortanca kardeşime:15 tl en küçüğe:10 tl
diyceksiniz o zamanın parası iyi paraydı :) bana ünide ödediği nafaka 2 sene önceye kadar:150 tl
ortanca şimdi ünide 18 ini doldurdugu için nafaka vermiyo kardeşim almak için mahkemelerde uğraşıo su an
en küçüğede şu an 150 tl verio
annem zaten hiçbi zmani nafaka talep etmedi.....
ayrıca ben ünideyken bana 600 tl gönderdi 3 senede toplam nafaka hariç sonra gönderidi mahbuzları saklmaış bana üniyi bitrdiğim an dava açtı 600 tl sini almak için ve yüze adaletimizde onu haklı buldu ve o paranın 3 katını ödedik ona mahkeme ücretleri şuydu buydu ve biz bu adamdan bunun haricinde hiçbirşey görmedik zarardan başka benim evlendiğimi hala bilmio mesela:)görüşmüoruz çünkü:))) neyse
olayları sıkmamak adına özet şeklinde geçtim:)))
babama gelince 12 sene içinde aldıgı hale inanamazsınız :))))))))))))) ben bunu Allahım herşeyin en güzelini bilio olarak yorumladım:)))))))))
evlendiği kadından 1 oğlu oldu çocuk şuanda 12 yaşında
spastik özürlü gözleri %80 görmüo ve diyaliz hastasi o çocuga çok üzlüorum:;((((((
neyse annemden boşanırken bir transit minibüs ve borsadaki parayı aldı paylaşımda
bugün haberi geldi:) dedemle babannemm bundan 4 yıl önce vefat etmiş şeker hastalığından meğersem
dedem zengindi 4 erkek çocugun her birine 450 şer milyar miras kalmış ve babam olcak şerefsiz bu süreler içinde
3 tane ev almış derken bu paraya bi tır almış ve evler var
derken şimdiki karısının üstünede bi metres yapmış:)))) vede şu anki oğlu sakat e annemdende 3 kızı var kendine yedirememiş bu kadına demişki ''bana bi erkek çocuk dogur sana bi ev vercem bide 50 milyar vercem ama çocuk benim olcak ortadan yok olcaksın'' kadın bunu dolandırmış evi üstüne yaptırmış parayıda alıp ortadan toz olmuş
bütün bunlar olurken şimdiki karısıda bu evleri sattırmış evlerin bütün parasını borsaya yatırmış borsada hepsini kaybetmiş
bu dolandırdığı kadınada tırı satıp o tırdan parayı vermiş
çocugun hastaşığı suydu buydu derken bunlar sıfıra sıfr elde var sıfır kalakalmışlar
ve bütün bu olaylardan sonra konyada duramamışlar herkes dışlamış bunları ve mnavgata yerleşmişler
şu an manavgattalarmış ellerinde sadece bi kardeşiyle ortak yarım ev varmış onuda sürekli kardeşini arayıp o evin yarı parasını bana ver ev senin olsun diomuş ve bide emekli maaşları var:))))))))
ve bu sadece 12 senede başına gelenler acab diorum bi 12 sene sonra neler gelcek başına ..........
annemin sölediği sadece Allahım bana kızlarıma haksızlık etti sen en güzelini blirsin demekti:))))))) aslında kimseye beddua edip kalp kirletmeye bile gerek yok insanı eşşekten düşmüşe çevirio:))))))))))
şu olanlara inanamıorum bu dünyada bunu duyabilcekmiydim diye her zman merak ettim insafsızın yanına yaptıgı kalırmı diye?
zalimin yanına kalmıyomuş yaptıgı en azından bu dünyada insanın önüne getirio bi şekilde
bende her zman şunu söledim öyle bi duruma düşsünki öyle bi perişan olsunki sokaklarda yatsın kapıma gelsin bi lokma ekmek dilensin bi tekmede ben atim ölmesin ama sürünerek gelsin yanıma
gelemese bile son nefesini veremesin benden helallik alamadıkça aklına hep biz gelelim ölüm döşeğinde
vede hakkımı aslaaaaaaaaa aslaaaaaaaa helal etmiorum.......58 yaşında bi adamın bunları yaşamı ne acı...........
ama tüm bu olanlara genede sevinemiorum halbuki sevincemi sanardım(((( sevinmek istiorum ama sevinemiorum.......
12 sene önce çilek yaşam modası aldım memnunumhanımlar yatak odası için kullanıdıgınız markaları veya şimdi alsam şunu alırdım dediğiniz modelleri yazarmısınız
benim şuan ki yatak odam istikbal 4 kapaklı tuvalet masası ve 2 komidini var
askılık kısmı yeterli gelmiyor
özellikle ona dikkat ediyorum uzun zamandır bakıyordum ama hep yeni ev diye erteliyordum
artık ertelemek yerine kullanmak istiyorum
çok şükür yaşla birlikte hoşgörüm de artıyor.
insanlara haketmedikleri şansı bile verebiliyorum artık.
karakterimin hatalı taraflarını elimden geldiğince törpülemeye çalışıyorum.
esip gürlerdim eskiden şimdi gülüp geçiyorum.
umursamamayı,olumsuz insan ve olayları arkamda bırakabilmeyi öğrendim rabbime bin şükür.
vicdanım rahat,kafamı yastığa koydum mu rabbime olan borçlarımdan başka kafama takılan yok.
eden ettiğiyle kaldı,3-5 üzüldüm,geçti gitti.
sonuç itibariyle koçum ama boynuzları paketleyip kaldıralı çok oldu.![]()
oooofff offff ne denir ki bu anlattıklarınızın üstüneahhhhh selin, küçük selin, sende bazen küçük sunny'i görüyorumhemen hemen aynı şeyleri, yakın yaşlarda yaşamışız. ben de biraz anlatmıştım daha önce, annemin yaşadıklarını. o da iki kızla kaldı yapayalnız. parasız. o da istemedi hiçbir şey babamdan. zaten isteseydi de vermezdi ki. daha boşanmadan yirmilik delikanlı gibi nişan yaptı. boşanınca da hemen evlendi.
önce bir kızı daha oldu. ardından zihinsel özürlü bir oğlu. (bu arada küçük selin, o zamanki küçük sunny'den daha olgun) oğlanı hep onun cezası gibi gördüm o zamanlar. onun da kendine ait güzel bir işyeri vardı. güzel de bir geliri.
ama öyle mutluydu ki yeni hayatında, bizim aç olduğumuzu bile gözü görmedi.
yoklukla büyüdük biz de. annem çalıştı, kira verdi, zor geçindik.
onlar tatiller, geziler yapıp mutlu mesut yaşadılar bizi görmeden.
ama allah var di miyıllar sonra bir duyduk, işyerleri kapanmış, zor geçiniyolar.
veeee bir gün bir haber geldi bana, ağır hasta seni istiyo dediler.
gitmem dedim, hayatta olmaz.
eşim, ne de olsa babandır, ölüm döşeğinde, insanlık vazifen dedi, zorla götürdü beni.
gidene kadar da aynı senin gibi, içim kabarmış, nefretle doluyum..
beni görünce ağlamaya başladı, beni affet diye yalvarıyo..
ben taş gibi, duvar gibi duygusuzum o anda. hakkını helal et diyo gözyaşları içinde.
seneler boyunca hakkımı helal etmem diye isyan eden ben, o anda çektiği acıyı görünce çook cılız, nerdeyse sadece benim duyabileceğim bir sesle helal olsun dedim ama allah biliyo ki içten bir helal ediş değildi. canıyla uğraşıyodu, azraille savaşıyodu,
sadece insan olarak, içimden gelmeyerek söyledim. seneler geçti üstünden, babam konusunda hala içim bir taş resmen. içimde
ona ait bir duygu yok![]()
sevimli, artık iyileşmişsindir canım, çok ihtiyacın kalmamıştır kimseye. artık hissettiklerini söyleme zamanı gelmiş ufak ufak
senin bebeğine, bebeğinin de sana alışması lazım.
aklın yolu birmiş
bnede nette fotolara bakıp inegölde yaptırmayı düşündüm yarında buradaki mağazaları gezerim hopp cts inegöle yolculuk hayırlısyla
eşim baza alalım demişti bende yok ben yatak odasını tamamen alcağım dedim
eee hani eve geçince istediğimiz gibi yaptıracaktın almayalım dedi
bende sıkılırsam birde o zaman yaptırırım dedim
Sunny abla selinle ayni seyleri yasamissiniz resmen kopyasi..
Bu vefasiz babalr neden boyle oluyor bu kadar kalpsiz bu kadar vicdansiz
Bi erkek karisini sevmezse cocugunu da sevmez derkerdi de inanmazdim
Dogruymus demek ki
Bosanan ciftlerde hep baba sevgisizligi ilgisizligi var
Benim esimlerde de durum ayni..
Adamin isi gucu bize beddua etmek..
Sebebi de annesi bosaninca dur etme dememisiz..
Banane ya 50 yasinda insan bikmis senden..zulmunden..bosanmis.
Allah bu vicdansizlara once akil sonra kalp versin
aklın yolu birmiş
bnede nette fotolara bakıp inegölde yaptırmayı düşündüm yarında buradaki mağazaları gezerim hopp cts inegöle yolculuk hayırlısyla
eşim baza alalım demişti bende yok ben yatak odasını tamamen alcağım dedim
eee hani eve geçince istediğimiz gibi yaptıracaktın almayalım dedi
bende sıkılırsam birde o zaman yaptırırım dedim