Derdi niye seni aldı? Bırak oğlu muhatap olsun. Kısa ve net karımla gezeceğim... diyecek. Sen niye ortaya kendini atıyorsun boşver
Kayınvalidenin sana böyle söyleyebilmesinin nedenide zaten onla çok sıkı fıkı olmuş olman. Aranızda böyle bir samimiyet oluşturduğunuz için size böyle konuşabiliyor.. hep diyorum mesafe en iyisidir. Saygıda, sevgide(sevgiyi hak ettiği sürece)kusur tabi ki etmeyeceğiz ama arada hep kücücük bir mesafe olmalı. Böyle seyleri söylemeye cekinmeli karsıdaki insan.
Siz sakın onun istedigini yapmayın. Bir kere yaparsanız hep ister, hep yönetmeye calısır. Bosverin konussun dursun, onane sizin tatilinizden canım?
bence gizli sakli yapmayin,
hoslanmasalar da soyleyin,
alissinlar bu duruma.
Yahu bazen oyle denk geliyor ki bayramda bile gidemiyor insan ailesine,
kusulur mu hic, herkes alisacak, onlarin devirlerindeki gibi degil artik hayat.
Koca koca insanlar tatil kararı vermek için anne baba izni beklemez.
Eşiniz durumu annesine aciklayiverse? Zaten sabit evinizde görüşüyormuşsunuz anlayışsızlık yaptığı, nereye gidersen git onu mu göreceksin ay afakan bastı, anlatın kadına gizli iş yapmayın bence açık açık konuşun küserse kendi bilir yalnız kalır o zaman
Bencil insanlara tahammül edemiyorum. Tabi bu enayilik derecesine varan empati yeteneğimden olabilir o ayrı.
Sizin onu düşündüğünüz kadar o sizi düşünse, 'dünya benim etrafımda dönüyor' tripleriyle size bunu dayatmaz. "Gençler çocuk olana kadar gezsin, çocuk olduktan sonra nasıl olsa hayat telaşına bulaşacaklar" derdi.
O kırılmasın diye şimdi düşünüyorsunuz ya düşünmeyin. Keyfinize bakın. Sizi dinlememekte diretiyor belli ki, oğluşu söylesin o halde.
Kp yaşlı ama onun da hayat arkadaşı o, gittiği yerde çevresi fln yok mu bu kadınınKp yasli ondan onuda anliyorum. Birazda Türkiyeye nasil gitcem nasil olcak korkusu var. Kp yürürken zorlaniyor. Hastaneden ayagini cekmez, mutlaka her tatilde ugramasi gerekir. Beni gezdirmek oralari göstermek istiyor kv ama o heves bende simdilik yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?