Kirmadan kv'den ayri tatile nasil gidebilirim

Açıklama yapma gereği bile duymayın siz artık ayrı bir evsiniz ve koca koca insanlarsınız yani. Şimdiden yapın planınızı alın biletlerinizi zamanı geldiğinde de "biz gidiyoruz" bu kadar. Önceden bilmesi zorunlu mu söylemeyin

kaynanana sanane demezsen daha cok susarsın bide almanyadasın yaa buraya yazdıgını onada yaz zaten alt üst oturuyoruz 2 hfatmızı birbirimize harcamak istiyoruz sizle zaten görüsüyoruz de kocanda muhtemelen korkuyo bunu gec bi kere kac yasında insansn kaynanan müdürün mü ki ondan izin alıyosun buraya gelin dediin de diyemiyomusun kusura bakmayın bizin planımız bu de cekil kenara

açik açik yuzune soylemen gerekiyor ki yapiyorsunuz zaten bunu
altli ustlu oturup bide tatilde beraber olmak iskence gercekten ya
dunyada gezilip gorulecek okadar yer varken sadece bir yere gitmek vakit kaybidir
kesinlikle taviz verme
küserse küssün canim

Hava alanina bizim götürmemiz gerekir onlari gidecegi vakit. Ondan dolayi biz gitmeden biletlerini almalari icin duyurmak istedim

Bosversene altli ustlu oturuyosun birde tatilini onunlami geciriceksin hemde akraba ziyareti en sevmedigim sey. Hic yanlarina ugramayin turkiyeye gidiceksenizde tatil beldelerini gezin egeyi akdenizi istersneiz donmeden ugrarsiniz yok baska ulkelerse daha iyi kafaniz rahat gezersiniz alinirsa alinsin tatil bu nasil isterseniz oyle yapin lafini ederse bziim baska planimiz var anne de gec

izin almadim duyurdum sadece. Duyurmamla bu cevabi aldim. Ama haklisin tabiki. Birdahakine öyle diyecegim

Merak ettim kusura bakma senin annenler nerede?

izin almadim duyurdum sadece. Duyurmamla bu cevabi aldim. Ama haklisin tabiki. Birdahakine öyle diyecegim
duyurma bile ayrıca hatayı altlı ustlu otururken sınırı cok vermissin ona demekki alt kata inme misafir gelicekse gitme biraz duvar örki sana herseyi soramasın sordugundada cekinmeden cvp ver o senin annen degil yani insan annesine bile cvp veriyo kaynana kim ki benim hayatımı yöneticek

Hava alanina bizim götürmemiz gerekir onlari gidecegi vakit. Ondan dolayi biz gitmeden biletlerini almalari icin duyurmak istedim
O zaman açık açık söyleyin "bizim başka planlarımız var başka sefer artık" diye. Küserse de küssün yani bu insanların beklentisi beni öldürüyor. Benim kvde de öyledir öğretmeniz esimle,yaz tatili oldu mu köylerine gitmemizi istiyor derdi de gelinim oğlum geldi diye millete övünecek. Geçen yaz 1 ay tatil yaptık bir sürü yer gezdik bu yaz tatilinde de planımız bu sekilde, kv şimdiden geçen sene gezdiniz bu sene gezme filan yok diyo ben de "bütün sene essek gibi çalışıyoruz gücüm yettiği müddetçe gezicem valla hiç heveslenme hihihi" diye salak salak sırıtıp lafımı sokuyorum. Yapacağından geri kalma hiç boşver asar suratını oturur en fazla nedir ki

Bence sen kotu bi gelin falan değilsin. Büyüklerin biraz anlayışlı olmaları gerekkiyor. Her yere birlikte gidilir de tatile beraber gitmek nedir ? Benim ki de şakayla karışık beni de goturun demis eşime. O da ciddi ciddi goturelimmi diyor. Yazlliklari var ve her yaz oradalar. Evlendikten 1 ay sonra bana burda size oda ayarladık haftasonlari gelin kalin demeye başladılar. Yaz ayı gelsin istemiyorum. Biz kotu gelinler değiliz sadece hafta boyu calistigimiz için biraz bas basa kalmak istiyoruz. Biraz anlayış ya ..
Canım benm sen de bosver üzülürse üzülür yap esinle tatil planını . Tavrın net olsun bu konuda taviz verme. Eşinde seninle ayni fikirdeyse değmesin kimse keyfinize

Merak ettim kusura bakma senin annenler nerede?
annemler fazla uzak degil bize, bir yarim saat mesafemiz var arabayla. Onlarada gider ederiz ama onlar tam aksine "gelmek istemiyorsaniz gelmeyin, haftasonunu harcamayin" derler Türkiyedede esimin memleketine cok uzagiz. Biz ic anadoluluyuz, onlarda Marmara

Ne güzel,bir yerden alıyorsa bir yerden veriyor Allah ya ailende öyle olsa benimkiler gibi her tatil yanımıza gelin!!!

Aynisini bende diyecegim tesekkürler

Zaten altli üstlü yasiyorlar, ne mesafesi? Ki bu durum yurtdisi, güya avrupanin göbegi

Yani yetiskin olunmus, evlenilmis fakat tatil için millete niye hesap verilsin? Tabiki istenilen yere gidilcek.

Ayni benim kv. Oda bize özel oda yaptirdi. Evide cok güzel ona laf yok ama basbasa kalamiyoruz. Aksamlari gec yatiyoruz, sabahlari erken kalkiyoruz. Rahat giyinemiyorum kpden dolayi. Disari cikinca heryere beraber gelmek istiyor. Aksam esimle cikalim dedik aman aman. Onada bizimle geldi

Ne güzel,bir yerden alıyorsa bir yerden veriyor Allah ya ailende öyle olsa benimkiler gibi her tatil yanımıza gelin!!!
yok o konuda sansliyim bizimkiler fazlada gelip ugramazlar bize, birazda üsengecler ama hergün telde konusurum. Basta her hafta giderdik, iki haftaya düsürdük. Isler yetismiyor artik diye, bir misafir geliyor bir alisveris ama bizimkiler icin farketmiyor. Daha fazlada düsürmem madem kvyle altli üstlüyüm

ayyy napcaz biz bu kvleri ya aslında iyi insanlar şüphesiz ama hic mi yeni gelin olmamışlar. Kocalariyla yalniz kalmak gezmek istememişler ben anlamıyorum ki . Allah ıslah etsin
Neyse ki buralarda birbirimizin dertlerini dinleyip bi nebze rastlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…