Kirmadan kv'den ayri tatile nasil gidebilirim

evet rahatladim baya. Sirf biz böyle degilmisiz Bir an gitsem mi bir haftaligina birsey olmaz dedim ama cok taviz verdim. Benim kvnin kvsi yoktu belki ondan kaynaklaniyor

Alışırsa öyle devam eder başa çıkamazsınız. 10 senelik de evli olsanız tatile giderken kayınvalidenin işi ne? Bende memurum insan 4 gözle bekliyor yıllık izni. O yıllık izni de kayınvalidemle otele gidip tatile giderek mi geçireceğim? Hadi memlekette bir kaç gün hep beraber geçirilir ama tatil kısmı olmaz. Herkesin bir özeli var

evet rahatladim baya. Sirf biz böyle degilmisiz Bir an gitsem mi bir haftaligina birsey olmaz dedim ama cok taviz verdim. Benim kvnin kvsi yoktu belki ondan kaynaklaniyor
yaa ondan iste bak gordun mu empati kuramıyor. Sen elinden geleni yapiyorsun zaten vaktinin bi kismini onunla paylaşarak. Bosver kendi keyfine bak canım.

Net ve kararlı olun . Kırmadan yapayım edeyim diye kendiniz binbir şekle giriyosunuz ne gerek var sizin bir eşiniz aile hayatınız var kimseye hesap vermek ya da gönül yapmak zorunda değilsiniz . Seviyeli olun yorum yapmasına izin vermeyin istediğiniz yere gidin

Tatil derken memleketten bahsediyorum zaten. Memlekete gitmemizi istiyor, izinimizi orda gecirecekmisiz. Gecen sene tanidiklara en az iki haftaligina buraya gelcekler gelinin okulu bittikten sonra demis. Öyle bir beklentisi vardi iki hafta napiyim ben oralarda

Anladım sizin planınız Türkiye’ye hiç gitmemek yani. Zaten birlikte aynı binada yaşıyormuşsunuz ne gerek var ki zaten

Normalde görüyorsanız tatilde yalnız kalmak istemeniz normal. Ben de olsam gitmezdim tekrar yanına. Eşin akraba ziyaret etmek istiyorsa 2 3 gün verilir sadece. Onun dışında yap planını git nereye istiyorsan. Gizli saklı da yapma. Çocuk musunuz yani sanki sevgilinizle kaçamak yapıyorsunuz hayret bir şey. Küserse küssün hiç de umursamayın. Tepenize çıkmışlar. Bir de beraber tatile gidelim diyor gelsin bir de aranızda yatsın oldu olacak.

cok da tin, cok da fifi diyip biletleri otelleri ayarlayip fikir degil karar bildireceksin. bildirmek dediysemde izin alir gibi degil.

Bir iki kırılsın bence. Belki bu sayede kırılmamak için fazla müdahaleci olmaması gerektiğini, koskoca insanların hayatını yönetemeyeceğini anlar.

Bunun için izin alacak değilsiniz herhalde. Çok yüz vermişsiniz belli ki. Tatile gidiyoruz diye haber verin olsun bitsin. Cidden şaşırıyorum şöyle konulara.

Kesinlikle geri adım atmayın ve tavır yapsa bile bilmemezlikten gelin veya şirinlik yaparsınız, diretirsiniz.

Kayınvalidemi kırmak istemesem şuan aynı evde yaşıyor olurduk

Geçiniz bu işleri.. Biz genelde tatile giderken öğrenir kayınvalidem ki biz de altlı üstlü sayılırız. Kendime dair hiçbir planımı paylaşmam. Şimdilerde 7 yaşındaki kızım anlatıyor da öyle haberi oluyor önceden. Aklı ersin kızımı da uyarıcam. Siz fazla -gereksiz- samimi olmuşsunuz.

Hayir tabiki Türkiyeye gitmek istiyoruz. Ama ayri takilmak isteriz. Esimle beraber gezerek. Bizde özlüyoruz vatanimizi ama kvsiz
O zaman eşinize biletleri alalım falan diye yol yapın bence. Onun da birlikte gitme niyeti yoksa biletleri alın, gitmeden de bahsetmeyin hiç. Veya biz biletlerimizi aldık anne plan yaptık önceden deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…