- 28 Aralık 2019
- 1.246
- 3.992
- 133
- 44
Eşinin durumu kötüymüş herhalde kendi harçlığı var birikmiş ordan alıyorNevresimi de saklı almazsın ya.
Kocası yatarken görmeyecek mine değişik insanlar var.
Bnde öyle dedimevleneceksin sonuçta canım kartlarımın limitleri dolu dersin.
Parayı verecekte kimbilir ne zmn verecekParayı veren düdüğü çalar parayı getirsin öyle alın şöyle söyleyin arkadaşım sen parayı getir bankamatiğe gidelim yatıralım parayı beraber alalım internetten sen de ekrandan beğen deyin
Aynen bide daha parayi vermeden ikinciyi.istiyorSizi kullanmaya kalkan insanlari kibarca nasil reddederim diye düşünüp bosuna sikintiya girmeyin. Alamam deyip kestirip atin. O yaptigi ayip icin 1 dak dusunmuyor belli ki siz neden düşünüyorsunuz ki?
Aynen bide baktım para konusu umrumda değilParayı veren düdüğü çalar parayı getirsin öyle alın şöyle söyleyin arkadaşım sen parayı getir bankamatiğe gidelim yatıralım parayı beraber alalım internetten sen de ekrandan beğen deyin
Evetde evimin bir sürü eksiği var herşeyi nişanlıma yükleyememBu şimdi evleniyo kendine bisürü şey alıyodur araya ben de bi tane sıkıştırıyım dedi sanırım
Limitim yok diye kestirip attım bozulur biliyorumNiye bahane arıyorsunuz ki?
Paramı getirdiğin zaman sipariş veririz diyebilirsin.
Oncedende kitap istedi başka bişey istedi parasını vermedi cebimden ödemek zorunda değilim bide bnm kartimdn bana hediye alıyorBen yakın arkadaşıma 500 liranın lafını etmezdim. O parayla önemli bir eksiğinizi gideremiyorsunuz sonuçta. Büyük bir meblağ değil. Ama dediğim gibi sonradan okudum bu kişi sizi kullanmaya çalışıyor artık. Borcu varken ödemeyip yeni bir şey kitlemeye çalışmak her insanın yapabileceği şey değil. Yüzü tutuyor demek ki, hayret ya.
Bozulsun. Eşinin durumu kötüyken tek derdi nevresim mi yani, o kadar elzem bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Limitim yok diye kestirip attım bozulur biliyorum
Niye bahane arıyorsunuz ki?
Paramı getirdiğin zaman sipariş veririz diyebilirsin.
Bişey istiyor ortada para yok ikinciye sipariş edelim diyorBozulsun. Eşinin durumu kötüyken tek derdi nevresim mi yani, o kadar elzem bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
İnsanların bu kadar rahat olabilmelerini aklım almıyor ya. Ben yerin dibine girerim de söyleyemem arkadaşıma şunu. Kocamın durumu kötü, bana nevresim al kartınla, ben sana sonra öderim desem, alma der yani haklı olarak.
Kardeşinin düğünü var misafiri gelecekmisBozulsun. Eşinin durumu kötüyken tek derdi nevresim mi yani, o kadar elzem bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
İnsanların bu kadar rahat olabilmelerini aklım almıyor ya. Ben yerin dibine girerim de söyleyemem arkadaşıma şunu. Kocamın durumu kötü, bana nevresim al kartınla, ben sana sonra öderim desem, alma der yani haklı olarak.
Evet yaptığı ayıp ilk önce ödersin sonra istersin bide dikkatimi çeken ne zmn bir araya gelsek internet ten bana bunu soylermisin diyorSizi kullanmaya kalkan insanlari kibarca nasil reddederim diye düşünüp bosuna sikintiya girmeyin. Alamam deyip kestirip atin. O yaptigi ayip icin 1 dak dusunmuyor belli ki siz neden düşünüyorsunuz ki?
Mantık olarak öyle eşinin kizcagini bildiği için ona söylemeyip bnden istiyorBozulsun. Eşinin durumu kötüyken tek derdi nevresim mi yani, o kadar elzem bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
Aynen bide ne zmn bir araya gelsek internetten bişey söyleyelim diyor bikere kitap söyledi parası gelmedi bikerede bişey istedi ödemesini baya geç yapti bu seferde düşük Mevla değil yaniParayı veren düdüğü çalar parayı getirsin öyle alın şöyle söyleyin arkadaşım sen parayı getir bankamatiğe gidelim yatıralım parayı beraber alalım internetten sen de ekrandan beğen deyin
Mevla değil kurban olduğum MEBLAĞ YAVAynen bide ne zmn bir araya gelsek internetten bişey söyleyelim diyor bikere kitap söyledi parası gelmedi bikerede bişey istedi ödemesini baya geç yapti bu seferde düşük Mevla değil yani
500 tl lik hediye aldıracak sizeAynen bide ne zmn bir araya gelsek internetten bişey söyleyelim diyor bikere kitap söyledi parası gelmedi bikerede bişey istedi ödemesini baya geç yapti bu seferde düşük Mevla değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?