Kırmadan nasıl. Halledebilirim

Sizi kullanmaya kalkan insanlari kibarca nasil reddederim diye düşünüp bosuna sikintiya girmeyin. Alamam deyip kestirip atin. O yaptigi ayip icin 1 dak dusunmuyor belli ki siz neden düşünüyorsunuz ki?

Parayı veren düdüğü çalar parayı getirsin öyle alın şöyle söyleyin arkadaşım sen parayı getir bankamatiğe gidelim yatıralım parayı beraber alalım internetten sen de ekrandan beğen deyin

Parayı veren düdüğü çalar parayı getirsin öyle alın şöyle söyleyin arkadaşım sen parayı getir bankamatiğe gidelim yatıralım parayı beraber alalım internetten sen de ekrandan beğen deyin
Parayı verecekte kimbilir ne zmn verecek

Sizi kullanmaya kalkan insanlari kibarca nasil reddederim diye düşünüp bosuna sikintiya girmeyin. Alamam deyip kestirip atin. O yaptigi ayip icin 1 dak dusunmuyor belli ki siz neden düşünüyorsunuz ki?
Aynen bide daha parayi vermeden ikinciyi.istiyor

Aynen bide baktım para konusu umrumda değil

Niye bahane arıyorsunuz ki?
Paramı getirdiğin zaman sipariş veririz diyebilirsin.

Oncedende kitap istedi başka bişey istedi parasını vermedi cebimden ödemek zorunda değilim bide bnm kartimdn bana hediye alıyor

Limitim yok diye kestirip attım bozulur biliyorum
Bozulsun. Eşinin durumu kötüyken tek derdi nevresim mi yani, o kadar elzem bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
İnsanların bu kadar rahat olabilmelerini aklım almıyor ya. Ben yerin dibine girerim de söyleyemem arkadaşıma şunu. Kocamın durumu kötü, bana nevresim al kartınla, ben sana sonra öderim desem, alma der yani haklı olarak.

Niye bahane arıyorsunuz ki?
Paramı getirdiğin zaman sipariş veririz diyebilirsin.
Bişey istiyor ortada para yok ikinciye sipariş edelim diyor

Kardeşinin düğünü var misafiri gelecekmis

Evet yaptığı ayıp ilk önce ödersin sonra istersin bide dikkatimi çeken ne zmn bir araya gelsek internet ten bana bunu soylermisin diyor

Mantık olarak öyle eşinin kizcagini bildiği için ona söylemeyip bnden istiyor

Aynen bide ne zmn bir araya gelsek internetten bişey söyleyelim diyor bikere kitap söyledi parası gelmedi bikerede bişey istedi ödemesini baya geç yapti bu seferde düşük Mevla değil yani

Aynen bide ne zmn bir araya gelsek internetten bişey söyleyelim diyor bikere kitap söyledi parası gelmedi bikerede bişey istedi ödemesini baya geç yapti bu seferde düşük Mevla değil yani
Mevla değil kurban olduğum MEBLAĞ YAV

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…