• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmadan Nasıl Söylerim ?

Dead Cell

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
7.281
25.343
798
Bir arkadaşım var.Bir süre önce konuşmaya başladık.Birçok ortak beğenimizin olduğunu fark ettik falan filan neyse.Arkadaşça konuşuyorduk başlarda sonra bana açıldı,benden cevap istedi,ben de reddettim.Uymuyoruz falan dedim çünkü öyle düşünüyorum.Bana göre fazla çekingen bilemiyorum yapısı öyle sonuçta ama yüzyüze bakarken bir merhaba bile demiyordu mesela.Telefondan/bilgisayardan yazarken sorun yok ama yüzyüze konuşmuyordu resmen.Olmaz dedim,hiç umut yok mu dedi ben de hayır dedim.

Kırılmasını istemedim,zaten ortak beğenilerimiz falan da var yüzyüze de bakıyoruz arkadaş kalmaya karar verdik.Ama sorun şu ki ben arkadaş kalalım derken kanka olalım demek istememiştim çünkü çabası o yönde sanırım.Ne zaman oyuna girsem mesaj atıyor birlikte oynayalım diye yok da diyemiyorum mecbur davet ediyorum,ama doğru dürüst konuşmuyor konuşunca da çok resmi sanki.Ne bileyim insan arkadaşıyla oyun oynarken ya da ortak herhangi bir şey yaparken biraz eğlenceli bir ortam oluşur ama yok,olmuyor.Oyuna yeni başladı gir alıştırma yap diyorum,tek başıma sıkıcı oluyor diyor,birlikte oynayınca da eğlenceli değil açıkçası çünkü konuşmuyoruz,üstelik kendimi gergin hissediyorum.

Geçen haftalarda da çıkışta birlikte gidelim mi falan dedi ( evlerimiz yakın ),yine yüzüne bakıp yok diyemedim tamam dedim.Bakıyorum arada beni bekliyor,kaçıyorum.O bir çıkıştan gidince ben başka çıkışa gidiyorum.Arkadaşlarım bile yardımcı oluyorlar onlar bile fark ettiler durumu.

Arkadaş kalalım dedim ama o bile olmuyor sanki.Garip bir gerginlik var,hala da devam ediyor.Az önce yine mesaj atmış.Acaba yanlış mı anlaşılıyorum diye düşünüyorum,yoksa ben mi yanlış anlıyorum.Arkadaş kalalımdan kastım her akşam pc başında muhabbet edecek düzeyde değildi ya da telefondan.Çünkü ona da dedim uymuyoruz diye böyle bir samimiyete gerek yok,arada gelir konuşuruz güleriz ama bu kadar.

Sorun bende sanırım ben ne istediğimi bilmiyorum.Ne yapmam gerek ben mi yanlış düşünüyorum sizce ?

Son düzenleme:
ayyhh en sevmediğim şey bu. ben de çok zorlanırım bu durumda. kaşrı taraf soyal zekası gelişmemiş bi moron değilse anlar aslında ama bazıları anlamıyor malesef. kırmadan söylemenin bi yolu yok. yavaş yavaş reddetmeye yok demeye başlayacaksın.

ayyhh en sevmediğim şey bu. ben de çok zorlanırım bu durumda. kaşrı taraf soyal zekası gelişmemiş bi moron değilse anlar aslında ama bazıları anlamıyor malesef. kırmadan söylemenin bi yolu yok. yavaş yavaş reddetmeye yok demeye başlayacaksın.

Bir ara cevap vermiyordum gerekli bir soru sormadıkça.Ayıp ediyordum ama ne bileyim anlasın istedim bu kez de sitemle bir şeyler yazdı,ben de müsait değilim falan dedim başka da bir şey söylemedim.Bugün yine yazdı bir şeyler :olamaz:

muhabbetini devam ettirme, bir şey yazdığı zaman kısacık cevap ver ve geç, isteklerini de kabul etme
yapışacak hali yok ya. zamanla bırakır

bazı şeyler kırmadan söylenmez.

her ayrılıkta bir taraf mutlaka üzülür.

bu ikili ilişkilerin değişmez kuralıdır kızlar, unutmayın.

Bir de aynı okul/sınıftayız.Kırmak istemiyorum açıkçası ama başka bir yolu da yok sanırım,çünkü anlamıyor.:KK43: Sürekli reddetmem gerekiyor.

Bir de aynı okul/sınıftayız.Kırmak istemiyorum açıkçası ama başka bir yolu da yok sanırım,çünkü anlamıyor.:KK43: Sürekli reddetmem gerekiyor.
bu çocuk seni seviyor ve sen onu sevmiyor
elbet kırılacak
kırılmamasının bir yolu yok ki

onu kırmamak için vakit geçirmek fayda edecek mi? etmeyecek
devamı ne olacak? kırılmasın diye onunla sevgili mi olacaksın? sonra da evlenmeniz gerekir mesela

kendini ondan uzaklaştırmazsan inan daha çok kırılır

bazı konularda sert olmak lazım

bence arkadaş kalınacak biri de değil sanırım. o yüzden en iyisi muhabbeti kesmek merhaba merhaba yeterlidir

bu çocuk seni seviyor ve sen onu sevmiyor
elbet kırılacak
kırılmamasının bir yolu yok ki

onu kırmamak için vakit geçirmek fayda edecek mi? etmeyecek
devamı ne olacak? kırılmasın diye onunla sevgili mi olacaksın? sonra da evlenmeniz gerekir mesela

kendini ondan uzaklaştırmazsan inan daha çok kırılır

bazı konularda sert olmak lazım

Haklısınız aslında,sonuçta onun için böyle düşünürken yüzüne farklı konuşmam doğru değil.

bence arkadaş kalınacak biri de değil sanırım. o yüzden en iyisi muhabbeti kesmek merhaba merhaba yeterlidir

Evet yani ilk başlarda ben zaten şok oldum,telefonda gayet rahat yazıyor yanıma gelip bir şey demiyor ama.Karakteri böyle sanırım.Biraz o yüzden soğudum çocuktan,yani merhaba yeterli diye düşünüyorum.Bilemiyorum belki ''arkadaş kalalım'' diye kararlaştırmamalıydık belki direk ''konuşmayalım'' demeliydim.
Ama bundan sonra açık açık yazacağım bir şey sorar ya da isterse.Kısa cevap şeklinde reddedeceğim başka yolu yok.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi onun için de kötü oluyor.

Evet yani ilk başlarda ben zaten şok oldum,telefonda gayet rahat yazıyor yanıma gelip bir şey demiyor ama.Karakteri böyle sanırım.Biraz o yüzden soğudum çocuktan,yani merhaba yeterli diye düşünüyorum.Bilemiyorum belki ''arkadaş kalalım'' diye kararlaştırmamalıydık belki direk ''konuşmayalım'' demeliydim.
Ama bundan sonra açık açık yazacağım bir şey sorar ya da isterse.Kısa cevap şeklinde reddedeceğim başka yolu yok.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi onun için de kötü oluyor.
karakterini bilmeden yorum yapmak zor açıkçası ama ne bileyim mesajdan sohbet et ama yüz yüze gelince yüzüne bakma insanın garip biri gibi geldi

karakterini bilmeden yorum yapmak zor açıkçası ama ne bileyim mesajdan sohbet et ama yüz yüze gelince yüzüne bakma insanın garip biri gibi geldi

Yani isteyerek yapmıyor o da bu durumdan memnun değil aslında.
Biraz da onun için açtım konuyu,başka biri olsa yüzüne bile yok derim ama sanki arkadaş edinmeye de çalışıyor,o böyle yapınca yok da diyemiyorum biraz da onu anlamaya çalışıyorum ama ben üzülüyorum işte sonucunda da.
Ama yapacak bir şey yok sanırım kırmak pahasına da olsa dürüst olmak gerekiyor :KK43:

Back
X