ayyhh en sevmediğim şey bu. ben de çok zorlanırım bu durumda. kaşrı taraf soyal zekası gelişmemiş bi moron değilse anlar aslında ama bazıları anlamıyor malesef. kırmadan söylemenin bi yolu yok. yavaş yavaş reddetmeye yok demeye başlayacaksın.
muhabbetini devam ettirme, bir şey yazdığı zaman kısacık cevap ver ve geç, isteklerini de kabul etme
yapışacak hali yok ya. zamanla bırakır
bazı şeyler kırmadan söylenmez.
her ayrılıkta bir taraf mutlaka üzülür.
bu ikili ilişkilerin değişmez kuralıdır kızlar, unutmayın.
bu çocuk seni seviyor ve sen onu sevmiyorBir de aynı okul/sınıftayız.Kırmak istemiyorum açıkçası ama başka bir yolu da yok sanırım,çünkü anlamıyor.Sürekli reddetmem gerekiyor.
bu çocuk seni seviyor ve sen onu sevmiyor
elbet kırılacak
kırılmamasının bir yolu yok ki
onu kırmamak için vakit geçirmek fayda edecek mi? etmeyecek
devamı ne olacak? kırılmasın diye onunla sevgili mi olacaksın? sonra da evlenmeniz gerekir mesela
kendini ondan uzaklaştırmazsan inan daha çok kırılır
bazı konularda sert olmak lazım
bence arkadaş kalınacak biri de değil sanırım. o yüzden en iyisi muhabbeti kesmek merhaba merhaba yeterlidir
karakterini bilmeden yorum yapmak zor açıkçası ama ne bileyim mesajdan sohbet et ama yüz yüze gelince yüzüne bakma insanın garip biri gibi geldiEvet yani ilk başlarda ben zaten şok oldum,telefonda gayet rahat yazıyor yanıma gelip bir şey demiyor ama.Karakteri böyle sanırım.Biraz o yüzden soğudum çocuktan,yani merhaba yeterli diye düşünüyorum.Bilemiyorum belki ''arkadaş kalalım'' diye kararlaştırmamalıydık belki direk ''konuşmayalım'' demeliydim.
Ama bundan sonra açık açık yazacağım bir şey sorar ya da isterse.Kısa cevap şeklinde reddedeceğim başka yolu yok.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi onun için de kötü oluyor.
karakterini bilmeden yorum yapmak zor açıkçası ama ne bileyim mesajdan sohbet et ama yüz yüze gelince yüzüne bakma insanın garip biri gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?