kırmadan yazarsanız sevinirim bana bir akıl verin

3214075

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
42
7
13
35
bugün arkadaşımın annesi canımı sıktı ben eşimden ayrıldım oda bana diyor işte gelecek çocuğu elinden alacak falan kızım dört aylık eşimle resmi nikah yok babamın evinde güvendeyim zaten psikolojim bozuk tam moralim bozuldu

eski konunuzdan devam etseniz keşke, sonuçta devam niteliğinde bir konu bu kapanır..

bugün arkadaşımın annesi canımı sıktı ben eşimden ayrıldım oda bana diyor işte gelecek çocuğu elinden alacak falan kızım dört aylık eşimle resmi nikah yok babamın evinde güvendeyim zaten psikolojim bozuk tam moralim bozuldu
Doğuma gelmeyen,eşyaları satıp kaçan,esrarkeş bir adam çocuğunuzu elinizden alamaz.
O kadar çocuğunu seven,sahiplenen biri olsaydı sizi bebeğinizle bırakıp kaçmazdı değil mi?
Endişe etmeyin boşuna.
Neden nikahsız çocuk yaptınız falan gibi sorulara hiççç girmeyeceğim.

Daha yeni üye oldum kadınlar kulübü ne pek bilgimde yok söylediğin için çok sağol

Adamın niyeti en başından belliymiş ama merak ettiğim nokta aileniz nasıl böyle çakma bir evliliğe müsade etmiş

Imam nikahiyla mi evliydiniz sadece?
Neyse, alamaz bebeginizi merak etmeyin...
Esrar kullanmasi bile basli basli bir neden o bebegi alamamasi icin...

Son düzenleme:
ben hata yaptım ailem karşı çıktı dinlemedim onunla Erzurum a gittim ailesi sadece dini nikah yaptırdı benimde gözlerim kor oldu sanki şimdi yaptıklarımn bedelini ödüyorum

Bence tam da devam niteliğinde değil bu konu. Önceki konu adamın evden kaçması ile ilgiliymiş, bu patavatsız bir komşu ile çocuğun velayeti ile alakalı.

Yerinizde olsam polis çağırıp çaldığı eşyalarla ilgili zabıt tuttururdum birlikte kaldığınız evde. En azından evi dağıttığı kayda geçer. Ikinci olarak adam doğumda yokmuş bile, çocuğun nüfusunda olup olmadığını biliyor musunuz? Hatta çocuğun nüfus kaydı var mı acaba? Son olarak belki kırılacaksınız ama bu söylemek zorundayım. İşte resmi nikah bu gibi durumlar için şart, kadınların, çocukların haklarını gözetebilmek için. Neden yaptırmadınız ki vaktinde?

Bakınız dikkatinizi çeksin kırmadan yazıyorum şu an.
Babanız torununu nüfusuna alırsa, ki bu tarz nikahsız çocuk durumlarında bu tavsiye edilir, eski eşiniz çocuğa yaklaşamaz bile.

Moralini bozma .Herşeye burnunu sokan insanlar hep olacak.Nikah yoksa zaten çocuk senin hukuken alamaz.Zorla alacak desek ,ne yapacak nasıl bakacak bakamaz.Bakacak adam olsa nikah yapardı.
Allah yolunu açık etsin mutlu ol bundan sonra.
İnsanlar kendi çöplüklerine ne den bakmaz acaba kerkesin başına gelebilir.

ah be kızım
resmi nikah yapılmamasına göz yumdun tamam da neden nikahsız bir de çocuk yaptın ki
bedelini sadece sen ödemeyeceksin ki o yavrucakta ödeyecek asıl olan ona olacak...
doğum kontrol hapı var , aylık iğneler var , kadın kondomu var erkek kondomu var yetmediyse ertesi gün hapları var tıp daha ne yapsın ki ? resmi nikahsız nasıl cesaret edebildin çocuğa , kınamayın demişin ama yani kızılmayacak gibi de değil ki , sonuçta sen de bir hem cinsimizsin , kötü niyetle kızmıyorum ve herkesde sana kızacak kırılma kimseye kötü niyetle kızmak değil bu

Çok yazık.
2014 yilinda sadece dini nikahla evlenen, nikahin kadina sagladigi hukuki haklardan bihaber bir kadin.
Ve bu mutsuzluga ortak edilen bir bebek.
Diyecek bir şey bulamıyorum.
O adam bebeğinizi alamaz merak etmeyin ama siz bebeginize daha iyi bir gelecek sağlamak icin nafaka hakkinizi alamayacaksiniz malesef.

Olan olmuş bundan sonra daha dikkatli ol erkeklerin söylediklerine inanma

mümkünse çalışma hayatına atıl
veya kurslara katıl en azındanbir mesleğin olsun kendi yaşadıklarınıda herkese anlatma
bence kolay,kolayda evlenme

4 aylık bir bebeği annesinden almak çok zordur. eğer kesin ayrıldıysanız (boşanma sonlandıysa ) zaten velayet size verilmiştir . yok ayrılmadıysanız eşinizin size yaptığı hukuki olarak suç . eğer eşiniz sinirli bir yapıda değilse uzlaşmaya gidin.bu arada sanırım çalışmıyorsunuz eğitim durumunuz nedir?

eski kocanla madem nikah yok nasıl alacak o çocuğu, neye dayanarak? hem bence öyle sorumsuz bi adam o çocuğun bakımını da üstlenemez de neyse.. bir musibet bin nasihattan iyidir. bundan sonra daha dikkatli olursun inşallah. allah yardımcın olsun

Komsunuz avukatmiymis , dinleme boylelerini bosver...
Kimse alamaz 4 aylik bebegi senden.

Resmi nikahın yok ve bebeğinin babası nüfus cüzdanını çıkardıysa (başkasıyla evliyse diye yazıyorum) bebeğini alır. Bide şu açıdan düşün alıp ne yapacak meme emer parmak kadar daha. Eğer bebeğin nüfus cüzdanı yoksa ve senin doğum belgen varsa n.h alır.

Back
X