- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.039
- 88
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Konfor alanım en büyük kırmızı çizgimdir. Oturduğum koltuğa bile benden başkasını oturtmam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence burada insanlara sorup evet benim için de böyle şöyle demek yerine doktorunuza aynen bunu yazın ve söyleyin
Anladım , bende şöyle sandım hani bulamadınız bir kaç fikir alıp kendinizi test edeceksiniz gibi kusura bakmayınZaten cevap bu oldu. Ben sizinle dertleşmek istedim yada benim gibi olanlar var mı
Psikologa giderken, sana sormus olan bir soruyu burada sormus olman, inan bana bizimkiler( KK kadınları yani) nedir diye meraktan ettiginden degil, kendi kafanin cok karisik belki de kirmizi cizginin ne oldugunu bilmediginden ve kelimelerle ifade edemediginden okuduklarin arasindan aklina yatani "bak bu benim kirmizi cizgim" diyecek olman. Belki bunu bu sekilde dusundugunun farkinda bile degilsin.Merhaba kızlar
Epey oldu konu açmayalı. Psikoloğa gitmeye başladığımı belirtmiştim önceki konularımda. Bu hafta konumuz kırmızı çizgilerimiz. Benden kırmızı çizgilerimin neler olduğunu yazmamı istedi bunun üzerine konuşacağız. Hafta boyunca düşündüm nedir acaba benim koruma kalkanlarım. Açıkçası pek bişey bulamadım. Sanırım ben hayatın akışına göre şekilleniyorum. Zaten belli konularda kararım olsa bile o kararlı duruşu sergileyemiyorum sevdiğim insanları kaybetmemek yada onları memnun etmek uğruna esnetebiliyorum. Sizin kırmızı çizgim dediğiniz neler var. Asla ama asla en sevdiğim için bile değiştirmem dediğiniz şeyler var mı?
Eşimde arkadaşınız mıydı eşini de tanıdığınız için mi görüşmeyi bıraktınız.Bazı konulara karşı tavrınız olabilir. çok sevdiğim bir insanla eşini aldattığı dönemde görüşmeyi bıraktık mesela. Aldatma aldatılma kırmızı çizgim benim. Başkasına yapan insanlara da buna alet olmama diyip çıkıyorum. Eşimle ve ailemle ilgili var mesela, özel bir günse veya eşimle veya ailemle planım varsa arakdaşım için kıyamet kopsa bozmam. sertlik değilde insanı sınırlarının olması rahatlatıyor bir süre sonra insanlar o sınırlara müdahale etmemeyi öğreniyor.
Ben eşini tanımadığım halde görüşmeyi bırakmıştım arkadaşımlaEşimde arkadaşınız mıydı eşini de tanıdığınız için mi görüşmeyi bıraktınız.
Hayır bugün görüştük ve ben zaten kırmızı çizgilerim olmadığını söyledim bugünkü görüşme sonrası yazdım benPsikologa giderken, sana sormus olan bir soruyu burada sormus olman, inan bana bizimkiler( KK kadınları yani) nedir diye meraktan ettiginden degil, kendi kafanin cok karisik belki de kirmizi cizginin ne oldugunu bilmediginden ve kelimelerle ifade edemediginden okuduklarin arasindan aklina yatani "bak bu benim kirmizi cizgim" diyecek olman. Belki bunu bu sekilde dusundugunun farkinda bile degilsin.
Tabi ki seve seve hepimiz yazariz. Ancak senden istedigim, lutfen bu soruyu forumda sordum diye terapistine belirtmen. Belki "bir soru sordum, ne hadsizsin, amma da abarttin alti ustu bir soru sordum, kirk tane sey siraladin" diyeceksin ve gicik olacaksin. Cumlelerin altinda hissettiklerimden dolayi yazdim tum dusuncelerimi.
Ama bu onun kendi mevzusu sizinle olan arkadaşlığı farklı bir konu. Ona bunu söylediniz mi bu yüzden mesafe koydum sana diyeBen
Ben eşini tanımadığım halde görüşmeyi bırakmıştım arkadaşımla
Degiştirilecek bişey olarak yok ama davranış olarak var yani ne olursa olsun ne kadar seversem seveyim yapıldığı zaman o davranışlar karşımdaki kişi bambaşka bir ben görür seviyorum diye sineye çekmem karakter olarak kırmızı çizgim çoktur ama öyle kimseyi kaybetmemek için de istemediğim bişeyi yapmam ne hissediyorsam ne istiyorsam ona göre hareket ederimMerhaba kızlar
Epey oldu konu açmayalı. Psikoloğa gitmeye başladığımı belirtmiştim önceki konularımda. Bu hafta konumuz kırmızı çizgilerimiz. Benden kırmızı çizgilerimin neler olduğunu yazmamı istedi bunun üzerine konuşacağız. Hafta boyunca düşündüm nedir acaba benim koruma kalkanlarım. Açıkçası pek bişey bulamadım. Sanırım ben hayatın akışına göre şekilleniyorum. Zaten belli konularda kararım olsa bile o kararlı duruşu sergileyemiyorum sevdiğim insanları kaybetmemek yada onları memnun etmek uğruna esnetebiliyorum. Sizin kırmızı çizgim dediğiniz neler var. Asla ama asla en sevdiğim için bile değiştirmem dediğiniz şeyler var mı?