- 19 Ağustos 2019
- 1.442
- 2.426
- 133
- 32
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Eşimde arkadaşınız mıydı eşini de tanıdığınız için mi görüşmeyi bıraktınız.
Ailenizde var mı bilemiyorum ama kirvemizdi. Bizim ailede çok önemlidir,7 nesil evlilik olamaz mesela. Öz kardeşlik olur aramızda. Ellerinde doğdum. Mükemmel bir abiydi. Bence hala mükemmel bir abi. Bunu duyduğum gün dalga geçiyorlar benimle sandım, ailedeki insanlarda bilip bir şey yapmayınca önce abimle konuştum mesaj atıp kahve içebilir miyiz ihtiyacım var yazmıştım. Arada oluyor gibi bir şaka yaptı konuşurken. Sonraki aşamada aile yemeğinde esi farklı bir sehirdeyken ben artık gelip gitmeyeceğim dedim.Başta dalga geçiyorum sanıldım, ancak sonra evine gitmedim, adım atmadım aramadım. Kizdiklsrinda iki gün sonra sevgilim beni aldatsa ben bunu hak etmedim diyecek yüzüm olmaz dedim, ailemede kızınız var sizin demiştim. Ailemde kendine geldi kizdilar baya bı tartıştılar. Ancak günübirlik barda tanıştığı kızlarla takılmaya devam etti. Biz gorusmezken eşiyle büyük bir tartışma yasamis eşi evi terketti gitti, giderken beni arayıp haber vermişti. Eşiyle çocuğunun sagsalim gittiğinden emin oldum. Bence kardeşlik görevimi tamamladım. Abimi hiç affetmedim, ikinci bir evlilik yaptı aldattığı kızla, yeni esi ailesinin burnundan getirdi hepsine uzaktan seyirci kaldım haberi geldi. Yeni eşiyle hiç tanışmadim. Düğüne, çocuk doğumuna gidemedim. Hala onu asla aramam kendim olayın üstünden 5 yıl geçti ara ara beni arar, seni özledim eşinle iyi misin der( lisedeki erkek arkadaşımla evliyim tanıyor yakından). Bazen sadcee aramız kötü desem eşim beni yıpratıyor üzüyor olsa hangi yüzle abilik yapabileceğini düşünüyorum. Böyle bir şey yaptığım için eşini hiç sevmediğim eşimin arkadaşının aldatma olayını öğrendiğimde artık bizimle iletişim kuramaz demiştim ve o gün iletişimimiz bitti. Eşim bir daha asla iletişim kurmadi. Telefonlarına çıkmadı. Çünkü eşim bu konudaki katı çizgimi hep bildi mesela.