- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
ben 3 yıldır kullanıyorum hiçde öfkeli değilim güzel güzel yemekler yapıyorum zevkle tabi :))
ben tavsiye ediyorum herkezde çok beyeniyo
yanlız parlak yaptırmayın ne renk olursa olsun iz çok kalıyo benim kırmızı beyaz mebran parlak değil
tezgahım siyah granit ama tavsiye etmiyorum çok su izi bırakıyo beyaz daha kullanışlı olur beyaz siyah pullu içinde mesela
ay çok sevindim.çünkü vazgeçersem içimde kalır.
granit çeşitlerinde varmıdır hiç görmedim beyaz içinde siyah pul olan intarnettede araştırmıştım ama
bakıyım bulabilecekmiyim
sevindim valla çünkü hç sakin biri değilim .benim dolaplarimda kirmizi bende hic öfkeli felan degilim(ne alakaysa anlamadim)
cok begeniyorum tek sikayetci oldugum sey parlak oldugu icin hemen iz kaliyor sürekli silmek zorundayim.
en fazla 1 yil kalacakmissin bence yaptir icinde kalmasin.
kirmizi-siyah ipli perdeyle kombin yaptim hos görünüyor tavsiye ederim.
herşeyimi almaya çalışıyorum uzun zamandır.inşallah güzel olur mutfağımkesinlikle vazgeçme içinde kalmasın ben bekarken hayal ediyodum kırmızı mutfak herşeyime ona göre aldm evlendim kısmet olmadı ama kendi evimize kısmet oldu çok şükür isteyen herkese rabbim nasip etsin bide aksesuarlarınıda uygun seçersen harika bi mutfak ortaya çıkar
sizinle tam olarak karar verdim.kesinlikle yaptırıyorum sonuçta '''istiyoruum''''Benim mutfağımda kırmızı-siyah çok memnunum çokta isteyerek yaptırdırdım.
sana öyle diyenlere aldırış etme banada çok sölediler önemli olan senin zevkin..
yorumunçok güzel bizde kırmızı yaptırmaya karar verdik artık bol bol temizlik yaparım..)Benim mutfak dolaplarım kırmızı canım. Dolapları yapan mobilyacı bile kırmızı dolap mı olur diye yapmak istemedi. Ben illa kırmızı olucak diye tutturunca mecburen yaptı. Sonra kendisi de çok beğendi. Dolapların en üstüne ve en alta gri renkli bir artık ne deniyor bilmiyorum şerit gibi bişey yaptılar. Gri ankastrelerle çok şık oldu. Mutfağım evimin en sevdiğim yeri. Tek eksisi bir arkadaşın dediği gibi parlak olunca su lekesini bile hemen belli ediyo. Sürekli silmek zorunda kalıyorum. Bence yaptır hiç pişman olmazsın
aaah ah en sewdğim renkmavi ve beyaz ama kaçkere intihar ettim gel sen bana sor...canım zevkini eleştirmek istemem ama şöyle izah edeyim..renklerin etkisi tıbben kanıtlanmış bi durum.. renkler insanın ruh halini direkt etkileme gücüne sahip..mesela ben mor rengini çok severim araştırdım ve şöyle bi sonuç çıktı..farklı biliyormuşum onu anladım..mor hafif hafif etkiler depresyona kadar götürür.. son yıllarda yapılan araştırmalarda intihar olaylarında istatistiksel olarak, intiharla ölenlerin mor kıyafet giyili olduğu kanıtlanmış.. mesela kahverengiyi seven ve kullanan insanların özgüveni yüksek ve sakin birileri olduğu kanıtlanmış..bü yüzden insanlar doğal ortamlarda sakinleşir rahatlar toprağın renginden dolayı..yeşil gözü dinlendirir ferahlatır.. kırmızıya gelince..evet kırmızı sert ve etkileyici bi renk olduğundan dolayı ilk göze o çarpar..dikkat çeker..bakışları mıknatıs gibi çeker bu yüzdendir ki trafik lambalarında veya arabaların fren lambalarında ambulans polis arabalarında hep kırmızı kullanılır.. dikkat işeretleri hep kırmızıdır genelde.. raklam alanları kırmızıyla donatılır dikkat çeksin göze batsın diye..mesela yüzlerce kişilik bir toplulukta kırmızı giyen kişiler ilk göze batanlardır..ama şu bir gerçektir ki kırmızı bu kadar özelliğe sahip doğru fakat çok çabuk sıkar..gözü yormaya başlar kısa zamanda..sıkıcılaşır..itici gelir...göze ilk dikkati çeker doğru ama kısa sürede itmeye başlar.. bu yüzdendir ki canım sana diyeceğim sürekli kullanılan ortamlarda kırmızı riskli bi renk..kaldı ki kadınların ömrü mutfakta geçer..emin ol kırmızı etkisi altında bulunursun zamanla...kırmızının baş ağrısına da sebeb olduğu bilinir toplumda..diyeceğim kırmızı riskine girme..daha rahat ferah bi renk bul..beyaz hoş duruyor mutfakta birde açık renkler huzur verir..naçizane fikrim..mutfağı kırmızı olanlar alınmasın..:)
kırmızı acıktırır bnce mutfak ıcın super bı renk ozellıkle parlaklar harıka...
ewım olınca bnde kırmızı dolap ıstıorm suan kıradayım beyaz mutfagım ama koltuklarım kırmızı cok sıcak gosterıo
yorumunçok güzel bizde kırmızı yaptırmaya karar verdik artık bol bol temizlik yaparım..)
aaah ah en sewdğim renkmavi ve beyaz ama kaçkere intihar ettim gel sen bana sor...
tabi genel olarak araştırmalarında doğru olduğuna inanan birisiyim ama zaten çalışan olucam die düşünüyorum
aslında açıkçası benim sürem çok kısıtlıydı renk seçmek için.siz yorum yazmadan önce siparişi vermek zorunda kaldım
siparişi vermeseydim kesin fikrim değişirdi artık hayılısı ne diyelim..
yaptırıyım koycam resmini
allah sanada herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun evin.inşallah istediğin gb dizayn etmekte nasip olur.bende su lekesiyle savaşıcam gb gözüküyo çünkü parlak olanı seçtikbizde yeni ev aldık ama dolapları kırmızı değil,benim de hayalim kırmızı mutfak-siyah,simli taş.Allahın izniyle yaptıracağım illa bunu.öyle herşeye heveslenen bir tip değilim ama bu hep aklımdadır.eşimde 3 yıl sonra yaptırırım anca ev aldık bana da acı diyor.nasıl geçecek 3 yıl bilemiyorumyalnız parlak istiyordum arakadaşların dedikleri mantıklı geldi su lekesi olur belki mat yaptırırım.
bence çok güzel mutlaka yaptır.ayrıca kadınların ömrü niye mutfakta geçsin.bir bulaşık,bir yemek valla benim ömrüm mutfakta geçmiyor açıkcası.
resim koymaya fırsat kalmadan önce intihar etme de :) şaka şaka neyse madem seçmişsin üzülme.. sende baktıkça kendini gül bahçesinde gibi hissedersin.. :)
ben memnunum hep kahve gri krem bu ne ya.kırmızı lake çok güel duruyor ama mat olanı. bak benimki bu.
bu benim karar verdiğim mutfaktı.yalnız tezgahı siyah olcaktı.
geçenlerde birisi çok sıkıcı olur sürekli öfkeli olursun dedi
hiç kullanan yokmu gerçekten öylemi
bende illa tutturdum kırmızı olsun die
son haftam karar vermem lazım
zaten taşınacağim evdede en fazla 1 yıl oturucam onlar yapsınlar bende denemiş olurum ne dersiniz
Alıntı ile Cevapla canım ben de kullandım kırmızı mutfak.parlaktı kapakları.tezgah ise granitten gri-siyak karışıktı.tezgah arası fayaslarda gir küçük karelerdendi.ve gri ankastrelerle de uyumluydu.herkes çok beğendi.ancak renklerin insan üzerindeki etkisini hafife alma.gerçekten kırmızı rengi beni yoruyordu.yeni evime taşınınca venge rengini seçtim.daha kolay geldi kırmızıdan.herkesin hisleri ve bakışaçısı farklıdır.ben kırmızı mutfağa girince gözümün yorulduğunu itiraf etmek istedim.umarım sen böyle olmazsın.
yapıldı artık çok geç.inşallah pişman olmam .gerçi ben şimdiki evimdede gayet sinirli ve öfkeliyim.kırmızı mutfağa geçmedenbu benim karar verdiğim mutfaktı.yalnız tezgahı siyah olcaktı.
geçenlerde birisi çok sıkıcı olur sürekli öfkeli olursun dedi
hiç kullanan yokmu gerçekten öylemi
bende illa tutturdum kırmızı olsun die
son haftam karar vermem lazım
zaten taşınacağim evdede en fazla 1 yıl oturucam onlar yapsınlar bende denemiş olurum ne dersiniz
Alıntı ile Cevapla canım ben de kullandım kırmızı mutfak.parlaktı kapakları.tezgah ise granitten gri-siyak karışıktı.tezgah arası fayaslarda gir küçük karelerdendi.ve gri ankastrelerle de uyumluydu.herkes çok beğendi.ancak renklerin insan üzerindeki etkisini hafife alma.gerçekten kırmızı rengi beni yoruyordu.yeni evime taşınınca venge rengini seçtim.daha kolay geldi kırmızıdan.herkesin hisleri ve bakışaçısı farklıdır.ben kırmızı mutfağa girince gözümün yorulduğunu itiraf etmek istedim.umarım sen böyle olmazsın.
Dolaplarım kırmızı tezgahım simli siyah granit. Tezgah arası fayanslarım da küçük krem rengi mozaik ve gri ankastreler. Beni olumsuz etkilemiyor kırmızı. Belki de çalıştığım için sadece akşamları ve hafta sonları evde olduğumdan dır, uzun süre mutfakta kalmadığımdandır bilmiyorum. Sinirli falan da değilim ayrıca. Ve mutfağımı gerçekten çok seviyorum. Evimin en sevdiğim yeri. Belki her insanda aynı etkiyi yapmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?