- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
Güle güle kuallan:)
Ama biraz fazla kirmizi degilmi mesela bende evi siyah beyaz kirmizi düsünüyorum ama insan zamanla o kadar kirmiziyi birden görünce SIKILIR bence yani yine allah iyi günlerde kullanmayi nasip etsin... :)
Saygilar
kırmızıya bende bayılırım ama beyaz eşya veya küçük ev aletlerinde kırmızı renk hoşuma gitmedi açıkcası..
bide herşeyimi kırmızı almıyorum ben mesela kırmızı yemek tabaklarım var günlük kullanmalık ama yeşilde pasta tabağı aldım :)
Eki Görüntüle 268132
Merhaba arkadaslar Kırmızı Mutfak Ürünleri Paylaştıgınızı görünce paylaşmak istedim.
Beyaz Eşyalarımı Renklerini Değiştirmek İstiyordum ama malıyeti Cok yuksekti şimdi bi firma buldum Beyazeşyayenileme merkezi diye
Beyaz Buzdolabımı bulaşık makınamı camasır makınemı Kırmızı renge Değiştirdim Ve çok Memnunum adresimden aldılar 2 gün içinde teslim ettiler resimlerini ekledim fikirlerinizi bekliyorum ...
Belki İhitiyacınız olur diye diye adresini ekliyorum .. Saygı ve Sevgilerimle
Burcu Tog
xxxxxxxx
canım bernardo bunlar tek tek alabilirsin üzülmebunlar takım olarakmı satılyıor
yoksa parça parçamı
bende herşeyi kırmıız siyah beyz aldım mutfakEki Görüntüle 523975 Eki Görüntüle 523976 için
canım bernardo bunlar tek tek alabilirsin üzülme
oh çok iyiy:)
bn seviorum kırmızıy.d
bnde çok sewerim ama herşeyde değil siyah beyaz ve kırmızı kombinledimyeni hedefimde bu araştırma içindeyim
gitti gidiyorda 577 lira
480 e buldum bn cnm ama kararsızım alıp almamakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?