- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ya ben kayısı çekirdegi kremini bulamadım,( aktarda bana bunun yagını verdi göz çevrene sür dedi, susam ygıyla birlkte... bunu uygulucamm artık bakalımm..
cnm kayısı cekırdıgı yagı goz cevresındekı kırısıklıklara ıyı gelıyomus ole duymusutm
aktar kreminin kimyasal içine katkılı olabilecegini söyledi, sonuçta temel nokta kayısı çekirdegi yagının yaptıkları, bi farkı yokmuş öle dedi, bu yag aynı zamanda göz altında hafiften olan morluklarıda yok ediyomuş, ama aldım denemedim şu yagım bitsin, ondan sonraD
bence de krem sonucta kımyasal madde oluyo cnm buarada yuzune de uygula parlaklık da verıyomus bu kayısı cekırdegı yagı ben de kayısı yagı dıye almıstım bı ara o sadece esans ıcın kullanılıyomus bosa gıttı yanı :)
cnm benim, ben yüzüme yasemin yagı sürüyorum o kadar güzel oluyoki cildim sana anlatm, sabah kalkıyorum tertemiz pürüzsüz bi cilt, aynı zamanda canllılık veriyo parlıyoo aynı zamanda yaa kokusu beni bitiryoo.. cilt için çook tavsiye ederim hayatım... :))
3 haftadır kullanıyorum ve kirpiklerim koyulaştı ve uzadı...gözlerim çok hassas olduğu için korkmuştum ilk başta sürmekten ama ne yanma ne de başka bi şey yaptı :) çok mutluyuuumm!!!
evet bu krem gerçekten kirpik çıkarıyor aynı zamandada kirpik döküyor sizinde döküyormu yoksa ben çokmu krem sürüyorum dökülüyor bide aynı hizada çıkmıyor biraz yukarısından çıkıyor kirpikler acayip bir görüntü olurmu bide uzatmıyor dolgunlaştırmıyor sadece kirpik çıkartıyor süper ama dolgunlaştırıp uzatsaydı birde dökmeseydi süper olurdu umarım kirpikler çıkmaya devam eder.
arkadaşlar bende artık kaşımı almayı bırakayım diyorum eski halini alırmı bılmıyorum ama alsa bıle cok uzun zaman surer ve bu zamanda görünüm pek hos olmuyor ..kremı kullanmakta tereddüt ettım acaba hıc kas olmayan yerde de kıl cıkarmı dıye cunku kaslarım kalın zaten bı de bu krem cıkarırısa yandık :) cvp beklıyorum tecrubelı arkadaşlarımdan
50 ml aldım ben de,sadece bu iş için kullanacaksan yeter de artar bile,diğeri kocaman bişey zaten boşverben de istiyorum bu kremden, internetten baktım 50ml olan var yeter mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?