Acaba kayısı yağının da kirpiklere bir etkisi olur mu ya ? Bu kremi bulamadım bende kayısı yağı aldım bir faydası olur mu ki ?
evet kızlar ben dediğim gün aldırdım ve kullanmaya başladım
çöz çevreme güzelce sürdüm. kasnalarıma kremi buladım kirpiklerime de aynı şekilde öyle dolandım evin içinde eriyene kadar.. ki sanırım 2 hafta oldu kaşımın ortasındaki boşluk tam anlamıyla doldu. yanaklarıma sürmedim. tüyleri uzatır diye. kirpikte bir değişiklik oldumu bilmiyorum sarı zaten benimkiler rimellemeden orada olduklar belli bile olmuyor. ama ben açıkçası memnun kaldım. görüşürüzzz
Ben de kirpik ekimi yaptırcam.Hatta randevum bile vardı..Bu kremi okuyunca vazgecmeyi bile dusundum,ama son mesajlar pek icacici degil:/
Ben de kirpik ekimi yaptırcam.Hatta randevum bile vardı..Bu kremi okuyunca vazgecmeyi bile dusundum,ama son mesajlar pek icacici degil:/
Arkadaşlar merhaba üyeliğim eski ama bu zamana kadar yorum yazma fırsatım olmamıştı, ama konuları takip edip bazılarını uyguluyorum, yaklaşık 2 ay önce forumda bu konuyu okudum ve gittim özellikle macitefendinin kayısı çekirdeği kremini aldım ve kullandım. 2 ay düzenli kullanmama rağmen ne kaşlarımda nede kirpiklerimde ne bir uzama ne de olumlu yönde bir gelişme olmadı aksine ciddi anlamda dökülme başladı bende 2 ay sonrasında mecburen son verdim ve yeni yeni kendini toparlamaya başladı kaş ve kirpiklerim kendinikendimden de biliyorumki burada yazılan tariflerin işe yarayıp yaramadığı hepimizin en çok merak ettiği konu, o nedenle buda benden kullanıcı yorumu olsun.
Ama konuyu açıp tecrübesini paylaşan arkadaşa yinede teşekkür ederim tabiki, her formül herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef.
cnm nette falan zaten kayısı cekırdegı kremı kas kırpık uzatır yazmıyo yapıp memnun kalnlar varmıs ama ben denemdım cunku kesın bı bılgı alamadım ama ıstersen hınt yagı kulln derım gurlestırıyo ve uzatıyo.
Evet canım birde her ürün herkeste aynı etkiyi yapmıyor tabi,dediğin gibi nette bende rastlamadım bu bilgiye araştırdım kadarıyla. Forumda okuduğum kadarıyla kullanıp memnun kalanlarda var. Hint yağı aklımda ve en kısa zamanda başlayacağım tavsiyen için teşekkür ederim, sen kullandın mı hint yağı nasıl kullanacağımla ilgili bir tavsiyen var mı bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?