kızlar ben bu dediğniz tariflerin çoğunu kullandım ama hiçbir işe yaramadı, aksine hep döktü ben şimdi de kuaförlerin önerisiyle yılan yağı kullanmayı düşünüyroum ama o da eğer diğer yağlar gibi dökerse diye korkuyorum. yılan yağı 2 hafta gibi kısa bi sürede uzatıyormuş ama ne derece faydalı bilemiyorum. kullananlar varsa eğer cevap yazabilirler mi çok takıntı yaptım bu kaş ve kirpik konusunu :S
kızlar ben bu dediğniz tariflerin çoğunu kullandım ama hiçbir işe yaramadı, aksine hep döktü ben şimdi de kuaförlerin önerisiyle yılan yağı kullanmayı düşünüyroum ama o da eğer diğer yağlar gibi dökerse diye korkuyorum. yılan yağı 2 hafta gibi kısa bi sürede uzatıyormuş ama ne derece faydalı bilemiyorum. kullananlar varsa eğer cevap yazabilirler mi çok takıntı yaptım bu kaş ve kirpik konusunu :S
ya bende seninle aynı sorunu yaşadım bende 2 haftadır badem yağı kullanıyrm ve kaşlarım dökülmeye başladı.acaba alttan daha kuvvetli kaş geliyoda o yüzden mi dökülüyo.bu benim tesellim:)bende yılan yağını deniyim inş faydalı olur.
bu yılan yagını bende cok merak edıyorum ama guvenememıstım nedense almamıstımhınt yagı cok ıyı cıkartıyo onu tavsıye edebılırım
sanırım duyduğum kadarıyla tüm yağlar uzatıyo nerdeyse :) bi de onu deneriz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?