Kirpiklerimi yoluyorum :(

Toprakperii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
344
263
18
26
İlk defa burada benim için önemli bir konuyu açıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim..21 yaşındayım küçüklüğümden beri yaşadığım kendimce ufak tefek sorunlar var 2 yaşımda babamı kaybettim, annemle yalnız yaşıyorum son 4 senede durmadan şehir değiştirmek zorunda kaldık.Kendimi bildim bileli tırnak yeme,kirpik yolma,kulaklarımla oynama alışkanlığım var.Bunlara ara sıra ket vursamda tekrar nüksediyorlar.Araştırmalarıma göre doktor yardımı almam gerektiğini öğrendim,böyle bir durum yaşamış olan yardımcı olursa sevinirim.Doktora gidemem şu an öğrenciyim ve param yok devlet hastanesi ise bize çok uzak :(

Kirpik kaş yolma benimde vardı cocukken sonradan öğrendim tabi bir tür stresle baş etme yöntemi olarak istemsizce yapıyormuşuz. Öğrencilerin sigortasını devlet karşılıyor zaten. Veya yeşil kart çıkarttırabilirsin kendine. Ayrıca kendine hobiler efinebilirsin resim yapma günlük tutma örgü ahşap boyama mum yapma vs

Kirpik kaş yolma benimde vardı cocukken sonradan öğrendim tabi bir tür stresle baş etme yöntemi olarak istemsizce yapıyormuşuz. Öğrencilerin sigortasını devlet karşılıyor zaten. Veya yeşil kart çıkarttırabilirsin kendine. Ayrıca kendine hobiler efinebilirsin resim yapma günlük tutma örgü ahşap boyama mum yapma vs
Evet ama hastane uzak özeller de paralı.Ya aslında okula gidiyorum yani çok boş bir vaktim yok ona rağmen yoluyorum.Sordum herkes doktora gitmeden geçmez dedi bilmiyorum :(

Back
X