• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Depresyonu

Hanimlar malum kasim ayindayiz kasvetli bir kis gunu..
Bir yere gidemiyorsunuz kucukbir cocugunuz var ve aksam eve gec gelen kocanizdan baska butun gun kimseyi gormuyorsunuz..
Caniniz hicbirsey yapmak istemiyor. Tvnizde çekmiyor. Bir yandan soguk bir yandan gecim derdi. Simdi soruyorum size depresyondasiniz napardiniz?
Kitap :))

+ Internette cekiyor bende ama mezarimi kazmayi dusunmedim.
Offf en sevmediğim şey espriyi açıklamak zorunda kalmak..
Diyorum ki konu sahibine sen bu halde depresyona giriyorsan ben bu durumda mezarımı kazmaya giderim ...okeeeeey

Kışın doğduğumdan mı bilmiyorum kışı seviyorum:) yaz çok hareketli geçiyor yoruyor beni..(bu da yazı sevmedigimden bahane aslında)

İşsizim, yapılması gereken bir sürü ödevim var. Evde durumlar gergin. Kedim hasta. Mezun olduktan sonraki hayata adapte olmaya çalışıyorum. Berbat bir ilçede yaşıyorum. Kimsem yok annem babam dışında. İçim dışım depresyon. Hayatımın neresinden tutsam elimde kalıyor.:işsiz:
Artık yemek yemek bile zevk vermiyor. Her sabah berbat bir mide bulantısıyla uyanıyorum:kusmuk: Kütüphanemdeki J.Paul Sartre'ın Bulantı kitabı bana göz kırpıyor ama okumamak için direniyorum. Onu da okursam kafama sıkarım artık :110:
O dertler bende de var neresinden tutsam elimde kalıyor geçiş yapmaya çalışıyorum bir sürü ders sıkıntı ve ilginç bir aşk yaşıyorum, geçiş yapsam ailemin yanına güzel istanbul à  :KK17: benim ki gelecek kaygısı. aşk desen zaten onunla olmayacak :KK42:

Depresyon bana en mantiksiz gelen şey. Insanoglu depresyona girmek icin bahane arar oldu. Hayatimda o kadar büyük seyler yasadim ama bir gune bir gun depresyona girmedim cunku buyuk acilar yasayinca daha buyugunden korkup sukrediyorsunuz ve depresyona girmeyi su kisacik dunyada cok gereksiz goruyorsunuz. Geri kalan omrumu bir de depresyon denen sacma seye girerek geciremem ki.
Hele bir de bebeginiz var. Onunla oynayin bir seyler ogretin cok verimli zamanlar gecirebilirsiniz.

çağımızın hastalığı depresyon
ne kolay giriliyo anlamıyom ya yada bir benmi girmek istemiyom acaba

Ayni sartlar bendede mevcut. Yalniz kışa bir bahane bulmayin. Yazin daha kotu.gunler uzun,bitmek bilmez. Sen yapayalnizsin gene. Ben evde evlilik prg. Izliyom. Hemen aksam oluyor.

Kışın bende de bu durum oluyor malesef ama buna izin vermeyeceğim hergün spor yapacağım evime kendime bakacağım aktif olacağım kararlar aldım inş.uygulayacağım. İnanışınıza göre ibadetinizi yapın iç huzur çok önemli

Back
X