- Konu Sahibi ontsyumgui

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğraflar güzel ama türkiyede böyle bi kış gelini olunmuyo tabi:)
genelde yağmurda ıslanmasın die gelinliğin etekleri toplanır , ama ynede çamurdan nasibini alan bi parçası olur , saçlar dağılır makyaj akmasın die özen gsterilir ama o sğukta mutlaka gözler yaşarır burun kıpkırmızı olur
ayrıca böyle karda romantik fotolarda olmaz gidilir bi stüdyoya bi kaç poz verilir damat ceketi omzuna atar bi eli cebindedir arkadada ya orman fonu vardır ya deniz:)))
ben haziran gelini oldum ve hiiiç istemzdim kış gelini olmayıgerçekten yaz düğünü gbi olmaz yaz gelini olmak bambaşkaa
![]()
bende kış geliniyimmm
2 Şubatı bekliyoruz sabırsızlıkla![]()
Kış gelinlerininde kendine göre avantajları var bence.
İstediğin yeri ayarlama şansı yüksek.
En önemlisi Sıcak yok.Yazı sevmeyen biri olarak kış gelsin diye sabırsızlıkla beklerim her sene
Fiyat olarak herşey hesaplı.Bahar dönemiyle kış dönemi arası dağlar kadar fark var. Gelinliği,mobilyası,fotoğrafı herşeyi kampanyadan
Kış balayısı sanki daha romantik geliyor banaAbant,sapanca,kaz dağları vs vs hep kışın güzel olur.
Yazın artıları yokmu,var tabii ama ben çok memnunum kışın evleneceğimden
Bide bir tekerleme var
Rain Rain go away...
Please come , but another day..
Bunu söyleyen çiftlerin düğün gününde yağmur yağmazmış![]()
aaaaa ....
bu kısmı bana niye hiç söylemedinnnnnnnn
selam kızlar bende kış geliniyim
hemde 1 aralık 2012
memnun muyum evet çok memnunum, ilk ben mi kış gelini olacağım? tabiki hayır.
mecburi bir evlilik mi, yooo.
kürkümü aldım, çorabımı aldım, içime giyeceğim taytımı ayarladımşemsiyemi aldım, ohhh misss.
Allah izin verirse çekimde yapılacak, yapılamazsa da karlı bir günde çekim yapmaya karar verdik
inşallah çok güzel olacak![]()
bende yeni öğrendim canım valla
içine taytmı giyicenbelli olmazmı acaba
![]()
dinledim çok sevimli bir tekerleme =)
evettt tayt giyicem. gelinlik provasında altımda hep pantolonum vardı. hiç belli bile olmuyordu. bende bir tayt giyebilirim demek ki diye düşündüm
bakalım belli olacak mı
hee ben jartiyer falan giymicem bu arada çünkü nikahtan sonrada düğünden sonra da baba evine gidicem. giyipte kendime eziyet edemem![]()
olsun canım üşümezsin hiç olmazsa
şu senin kürkünüde çok beğendim , alsammı bence acaba :26:
gelinliğim tam beyaz değil,garip dururmu acaba :26:
ayy bende 07.12.2013 Kis geliniyim canimmm :) yani senden tam bir sene sonra evleniyorum Allahin izniyle.. bizde sartlar onu gerektirdigi icin kisin evleniyoruz.. 2014 üde beklemek istemiyoruz..
Sen nerdensin? anladigim kadariyla Tr degil? bana herkes aa kisin dügünmü olur vs. dedi ama banane.. sonucda dügün disarda degil salonda olcak.. sadece gelin cikarken biraz zor olur belki..
Allah tamamina erdirsin :)