Gelinlik Modelleri Kış Gelini - Winter Bride ontsyumgui :)

ontsyumgui

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
132
0
0
- Yurtdışı
fotoğraflar güzel ama türkiyede böyle bi kış gelini olunmuyo tabi:)
genelde yağmurda ıslanmasın die gelinliğin etekleri toplanır , ama ynede çamurdan nasibini alan bi parçası olur , saçlar dağılır makyaj akmasın die özen gsterilir ama o sğukta mutlaka gözler yaşarır burun kıpkırmızı olur:1:

ayrıca böyle karda romantik fotolarda olmaz gidilir bi stüdyoya bi kaç poz verilir damat ceketi omzuna atar bi eli cebindedir arkadada ya orman fonu vardır ya deniz:)))

ben haziran gelini oldum ve hiiiç istemzdim kış gelini olmayı:45::50::50: gerçekten yaz düğünü gbi olmaz yaz gelini olmak bambaşkaa:16:

fotoğraflar güzel ama türkiyede böyle bi kış gelini olunmuyo tabi:)
genelde yağmurda ıslanmasın die gelinliğin etekleri toplanır , ama ynede çamurdan nasibini alan bi parçası olur , saçlar dağılır makyaj akmasın die özen gsterilir ama o sğukta mutlaka gözler yaşarır burun kıpkırmızı olur:1:

ayrıca böyle karda romantik fotolarda olmaz gidilir bi stüdyoya bi kaç poz verilir damat ceketi omzuna atar bi eli cebindedir arkadada ya orman fonu vardır ya deniz:)))

ben haziran gelini oldum ve hiiiç istemzdim kış gelini olmayı:45::50::50: gerçekten yaz düğünü gbi olmaz yaz gelini olmak bambaşkaa:16:

Türkiye sartlarinda durum nedir bilemem tabi... :) Türkiye sonucta yaz sicaklari ile ün yapmis turistik beldeleri ile taninmis bir ülke, Türkiye´de yazin evlenmenin muhakkak artilari vardir, kir dügünü felan eminim cok güzel olur. Bu arada esprili yorumunuz cok hos... :))) Ben de yasadigim ülkemde kis gelini olacagim, hep ama hep isterdim kisin buzlar ve karlar arasinda farkli ve özel evlenmeyi, hem buralarda yaz süresi cok kisa ve o kisacik sürede cok fazla kisi evleniyor, böylece durum özel´den ziyade banal´lasiyor. :) Bir de dünyadaki soguk kuzey ülkelerini düsündügümüzde bir cok gelin bu güzelligi yasiyordur. :)

Umarim tüm bayanlar hayallerindeki gibi evlenirler... Benim evliligim istedigim sartlar altinda tam istedigim gibi olacak. Darisi sevdicegiyle evlenmek isteyen tüm hanimlarin basina... :)
Herkese selamlar... :)

kış gelini olasım geldi valla çok hoş fotoğraflar :9:

böyle bi temada polonyada kış gelini olmak istedim romantik romantik fotoğraflar çekilirdik ne hoş olurdu, zaten kış memleketi olduğu için :16:

buz prensesi gibi bir gelin olmak için sanırım erzurumda falan düğün yapılması gerekli zira diğer şehirlerde kar yağdığı anda cılk çamura dönüyor etek paça rezil oluyor. kar çamur olmadı diyelim e ozaman da trafik rezil oluyor acaba düğüne nikaha gelen olurmu endişesi başlıyor. zor zanaat kışın gelin olmak. halbuki bende çok hayal etmişimdir bir kış çocuğu olarak başımda kar kirstali motifli bir taç,uzun bol kollu ( kaftan kolu gibi diyim siz öyle canlandırın aklınızda ) kolları beyaz tüylü. beyaz eldivenli beyaz siüt çizmeli kadife bir gelinlikle bembeyaz karların içinde gelin olmayı ancak herşey hayal edildiği gibi olmuyor maalesef

bende çok kış olmasada 8 martta evlendim allahtan yağmur yoktu ama soğuktu üstümde kısa bir şal vardı tüylü .bir komşumuzda oğlunu kışın evlendirmişti kar vardı yerlerde gelinde sarı postallardan giymişti tabi yıllar önce

ayy bende 07.12.2013 Kis geliniyim canimmm :) yani senden tam bir sene sonra evleniyorum Allahin izniyle.. bizde sartlar onu gerektirdigi icin kisin evleniyoruz.. 2014 üde beklemek istemiyoruz..

Sen nerdensin? anladigim kadariyla Tr degil? bana herkes aa kisin dügünmü olur vs. dedi ama banane.. sonucda dügün disarda degil salonda olcak.. sadece gelin cikarken biraz zor olur belki..

Allah tamamina erdirsin :)

Zorunlu bir sebep yoksa ne biliyim tayin ya da akrabaların o mevsimde gelmesi , zaman sıkışıklığı filan gibi kış düğünü bana da hiç mantıklı gelmiyor 3-4 ay daha beklenip mayıs gibi yapılabilir diye düşünüyorum. Zaten en güzel düğün zamanı da mayıs ,haziran ve eylül, ekim bana göre. Yazın en sıcak ayları da çok hoş olmuyor düğün için herkes pestil gibi oluyor sıcaktan.

Kış gelinlerininde kendine göre avantajları var bence.
İstediğin yeri ayarlama şansı yüksek.
En önemlisi Sıcak yok.Yazı sevmeyen biri olarak kış gelsin diye sabırsızlıkla beklerim her sene :31:
Fiyat olarak herşey hesaplı.Bahar dönemiyle kış dönemi arası dağlar kadar fark var. Gelinliği,mobilyası,fotoğrafı herşeyi kampanyadan :ssz:
Kış balayısı sanki daha romantik geliyor bana :17: Abant,sapanca,kaz dağları vs vs hep kışın güzel olur.

Yazın artıları yokmu,var tabii ama ben çok memnunum kışın evleneceğimden :31:

Bide bir tekerleme var :1:
Rain Rain go away...
Please come , but another day..

Bunu söyleyen çiftlerin düğün gününde yağmur yağmazmış :52:

Kış gelinlerininde kendine göre avantajları var bence.
İstediğin yeri ayarlama şansı yüksek.
En önemlisi Sıcak yok.Yazı sevmeyen biri olarak kış gelsin diye sabırsızlıkla beklerim her sene :31:
Fiyat olarak herşey hesaplı.Bahar dönemiyle kış dönemi arası dağlar kadar fark var. Gelinliği,mobilyası,fotoğrafı herşeyi kampanyadan :ssz:
Kış balayısı sanki daha romantik geliyor bana :17: Abant,sapanca,kaz dağları vs vs hep kışın güzel olur.

Yazın artıları yokmu,var tabii ama ben çok memnunum kışın evleneceğimden :31:

Bide bir tekerleme var :1:
Rain Rain go away...
Please come , but another day..

Bunu söyleyen çiftlerin düğün gününde yağmur yağmazmış :52:

:30: aaaaa ....
bu kısmı bana niye hiç söylemedinnnnnnnn :9::9:

selam kızlar bende kış geliniyim :3:
hemde 1 aralık 2012:1:
memnun muyum evet çok memnunum, ilk ben mi kış gelini olacağım? tabiki hayır.
mecburi bir evlilik mi, yooo.

kürkümü aldım, çorabımı aldım, içime giyeceğim taytımı ayarladım :1: şemsiyemi aldım, ohhh misss.
Allah izin verirse çekimde yapılacak, yapılamazsa da karlı bir günde çekim yapmaya karar verdik :32:
inşallah çok güzel olacak :54:

:30: aaaaa ....
bu kısmı bana niye hiç söylemedinnnnnnnn :9::9:

selam kızlar bende kış geliniyim :3:
hemde 1 aralık 2012:1:
memnun muyum evet çok memnunum, ilk ben mi kış gelini olacağım? tabiki hayır.
mecburi bir evlilik mi, yooo.

kürkümü aldım, çorabımı aldım, içime giyeceğim taytımı ayarladım :1: şemsiyemi aldım, ohhh misss.
Allah izin verirse çekimde yapılacak, yapılamazsa da karlı bir günde çekim yapmaya karar verdik :32:
inşallah çok güzel olacak :54:

bende yeni öğrendim canım valla :52:
içine taytmı giyicen :53: belli olmazmı acaba:53:

bende yeni öğrendim canım valla :52:
içine taytmı giyicen :53: belli olmazmı acaba:53:

dinledim çok sevimli bir tekerleme =)

evettt tayt giyicem. gelinlik provasında altımda hep pantolonum vardı. hiç belli bile olmuyordu. bende bir tayt giyebilirim demek ki diye düşündüm :34:
bakalım belli olacak mı :9:
hee ben jartiyer falan giymicem bu arada çünkü nikahtan sonrada düğünden sonra da baba evine gidicem. giyipte kendime eziyet edemem :9:

dinledim çok sevimli bir tekerleme =)

evettt tayt giyicem. gelinlik provasında altımda hep pantolonum vardı. hiç belli bile olmuyordu. bende bir tayt giyebilirim demek ki diye düşündüm :34:
bakalım belli olacak mı :9:
hee ben jartiyer falan giymicem bu arada çünkü nikahtan sonrada düğünden sonra da baba evine gidicem. giyipte kendime eziyet edemem :9:

:9: olsun canım üşümezsin hiç olmazsa :52:
şu senin kürkünüde çok beğendim , alsammı bence acaba :26:
gelinliğim tam beyaz değil,garip dururmu acaba :26:

:9: olsun canım üşümezsin hiç olmazsa :52:
şu senin kürkünüde çok beğendim , alsammı bence acaba :26:
gelinliğim tam beyaz değil,garip dururmu acaba :26:

benimkisi elime ulaşamadı hala, ulaşsın ben sana derim çok beyaz veya gelinlikle kötü durmuyor diye.
benim gelinlikte beyaz değilmiş, krem gibi de değilmiş. kırık beyazmış :44: bana göre kar beyazı gibi :1:

ayy bende 07.12.2013 Kis geliniyim canimmm :) yani senden tam bir sene sonra evleniyorum Allahin izniyle.. bizde sartlar onu gerektirdigi icin kisin evleniyoruz.. 2014 üde beklemek istemiyoruz..

Sen nerdensin? anladigim kadariyla Tr degil? bana herkes aa kisin dügünmü olur vs. dedi ama banane.. sonucda dügün disarda degil salonda olcak.. sadece gelin cikarken biraz zor olur belki..

Allah tamamina erdirsin :)

Size simdiden tatli bir telas ve hos hazirlik heyacanlari dilerim. :) Bir bayana daha rastlamistim bu sitede bizimle ayni tarihe sahip, kendimize has bir konu mu acsak ne... :) Sizin aldiginiz tepkileriden ben de aldim ama sizin düsündügünüz gibi düsünüyorum, cok büyük bir sorun olacagini sanmiyorum, gelinlik üstüne hos bir kürk yada boleroyla kis gelinleri sicacik. :)))
Ben kis gelini olmayi hep istemisimdir, biz bayagi bir kuzeyde yasiyoruz, fakat bakalim dügün tarihine kadar kar yagicak mi?! Yoksa sadece yagmurla yetinip islak bir zemine mi sahip olacagiz. :) Kar yagmaz ise dügün fotograflarini kapali bir mekanda gerceklestirecegiz, aksi halde karlar üzerinde. Yukaridaki resimler bizlere fikir olabilir; gelinlik - aksesuar yada dügün resimleri konusunda. Iyi dileginiz icin tesekkürler. :)

Selamlar...

Back
X