Kış günü bacak şov yapanlar

Ben çok heyecanlandim :KK48: kuru fasulye hakkındaki püf noktası tavsiyelerim yüzünden mapıslara düşcem, bebe de tekmeledi valla adam akilli ilk defa hissettim heyecandan galiba:KK70: olsun artık müebbet de olsa gam yemem :rolleyes:

Inan ki benim sıpa da başladı vurmaya. Kesin heyecandan oluyor. Bi elimde tel bi elim karnimda. Bi tuhaf oldum :KK70:

:KK15:

Hoşbuldum hoşbuldum ama beni görenler hoş bulacak mı bilmiyorum, yine geldi zebani kılıklı kadın diyenlere selam olsun :KK70:

E bu konunun kurdelesini keselim artık :KK8:

Abla ben hiç hakaret etmedim, hiç polemiğe de girmedim. İnşaallah konuyla alakalı o iki sinirli mesajımdan sonra mapusluk olmam:p aldığım uyarılar hep konularımı yanlış bölüme açtığım için oldu, en son 4 gün gelememiş idim :KK48:

İsteyen istediğini yapar yani sizene bacak show da yapar göğüs show da yapar erkekler o gözlerine sahip çıksın Allah Allah. :KK14:

Mune abla çok fena planlar yapıyor bence :KK70: ehehhehe bütün millet nerde ya. 1 saat önce herkes burdaydi :KK70:
Doğru diyorsun ben yazana kadar bir sürü üye vardı, dedim size değil mi zebani kılıklı kadın deyip kaçtılar bence :)))))

Şaka bir yana da bu konuyu kapatıyorum, bazı kiblere denk geldim yazılanlara çok üzüldüm şahsen.
Bunu burada çok sık görmeye alıştık artık ama bu kadar yoğun olması kırıyor incitiyor ister istemez, biz kadınız mini eteğimizle, feracemizle, kılık kıyafetle ahlakı bağdaştırmaktan vazgeçmeliyiz artık.
Nefretle değil sevgiyle yaklaşmalıyız birbirimize.

2018'e girerken sizlerle olamayacağım, ufak bir kaçamak yapmayı planlıyoruz, o yüzden hazır yeri de gelmişken hepiniz için sağlık, huzur, mutluluk diliyorum 2018'de.

Gönlünüzde ne muratlarınız varsa olsun, ülkem kadınları birbirini ötekileştirmek, yaftalamak yerine kucaklaşsın isterim, 2018'den tüm kadınlar için dileğim bu.

Back
X