- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Ben tek kötü kelime etmedimKodese gırecek olmakmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tek kötü kelime etmedimKodese gırecek olmakmı
Ben saklambaç oynarken hep sıkışıyorum heyacandan![]()
Gıtmeyım ablaKorkma ürkek ceylanım sen de aktif uyarı puanı yok, gitsen bile çabuk dönersin.
Dream,
ürkütmeyin güvercinlerimi :)))
Ben çok heyecanlandimkuru fasulye hakkındaki püf noktası tavsiyelerim yüzünden mapıslara düşcem, bebe de tekmeledi valla adam akilli ilk defa hissettim heyecandan galiba
olsun artık müebbet de olsa gam yemem
![]()
Valla hakaret yokBen tek kötü kelime etmedimbu konuda ban kabul etmiyorum
beklemiyorumda. Dermiş ve gri olup gidermişim
![]()
Ben çok heyecanlandimkuru fasulye hakkındaki püf noktası tavsiyelerim yüzünden mapıslara düşcem, bebe de tekmeledi valla adam akilli ilk defa hissettim heyecandan galiba
olsun artık müebbet de olsa gam yemem
![]()
Yılbaşına özel af çıkar belki yada açık görüş falan anlaşsak heeeYok kız yılbaşı günü bdv sız olmaz
Maşallah ona annesi![]()
Hoşbuldum hoşbuldum ama beni görenler hoş bulacak mı bilmiyorum, yine geldi zebani kılıklı kadın diyenlere selam olsun
E bu konunun kurdelesini keselim artık![]()
Pazarlıklar başladı
Alakasizliktan dolayı gidiyorum ben hepValla hakaret yok
Saygısızlık yok
Ban da yok dımı
Mune abla çok fena planlar yapıyor bencePazarlıklar başladı![]()
Sen gıdersen ben senın takımı ıdare edıyımAlakasizliktan dolayı gidiyorum ben hepbenimde tombislerim var cuma bende gitmesem iyi olur
ama son pişmanlık neye yarar ahahaha
![]()
Doğru diyorsun ben yazana kadar bir sürü üye vardı, dedim size değil mi zebani kılıklı kadın deyip kaçtılar bence :)))))Mune abla çok fena planlar yapıyor benceehehhehe bütün millet nerde ya. 1 saat önce herkes burdaydi
![]()