- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını
O erkeklere tüküreyim . Kime ne? . (Not: kapalıyım)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını
Ağırlık yapmıyor mu ?
O kafayı taşımak.
kadınların giydiklerine laf edenlere gelsin, daha çok delirmeniz dileğiyle eheh.
Ben şişko olduğum içim giyemiyorum kendimi daha şişko hissediyorumbirkez giydim oda eğildiğimde gözüktü 2 ay dalga geçmişlerdi benimle
![]()
Sizin gibi zihniyeti bozuksa karşı taraftan herşey beklenir. Bu ülkede türbanlı insana da tecavüz edildi(çoook üzülerek söylüyorum bebek tecavuzleri de) onlar da mi karşı cinsi kiskirtti. Sizden ricam bu düşünceyle uremeyin lütfenArkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
değil mi, bence de:)süper kapak olmuş mahmut emmiye..
Nihat Dogan sen misin?Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
cevap vereceğim ama "herkez" yazanı çok da ciddiye alamıyorum.="serkubra, post: 54048182, member: 791643"]Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Nihat Dogan sen misin?
45 erkek çocuğuna tecavüz edilirken mini etek mi giyiyorlardı? 2 yaşındaki bebeğe tecavüz edilirken mini etek mi giyiyordu? Köpeğe tecavüz edilirken mini etekmi giyiyordu? Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Siz ve sizin gibilerin nefes alması bile israf. Bi bitmediniz. Birde siz evlat yetiştireceksiniz potansiyel tecavüzcü doğuracaksınız herhalde. Allah sizi ıslah etsin.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
en çok üzüldüğüm ne biliyor musunuz, kadınların ben de anlatıyorum hashtagiyle yaşadıkları tacizleri anlatırken bu yobaz zihniyetler yüzünden "üzerimde mont vardı, ceket vardı, bol bir kazak, pantolon vardı vs." gibi betimlemelerle giydikleri kıyafetleri de eklemeleri. sanki mini etek ya da başka bir şey olsa taciz, tecavüz meşrulaştırılabilirmiş gibi.