Kış günü bacak şov yapanlar

Ben şişko olduğum içim giyemiyorum kendimi daha şişko hissediyorum:KK70: birkez giydim oda eğildiğimde gözüktü 2 ay dalga geçmişlerdi benimle :KK70:

Çıt çıtli giyeceksin veeeee donun gorunmeyecek, bilmiyorsun sen :KK70: Ama bi kere benimde gorunmustu. Vee butun yolu ic donum gozuke gozuke gelmisim. Biyere gidiyorduk arkadaslar arkadan arabayla takip ediyorlardi beni, muhtemelen butun yol cikmis donumu izlediler ve ben bunu inince ustumu duzeltirken farkettim ama kimse birsey demedi. :KK70:

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Sizin gibi zihniyeti bozuksa karşı taraftan herşey beklenir. Bu ülkede türbanlı insana da tecavüz edildi(çoook üzülerek söylüyorum bebek tecavuzleri de) onlar da mi karşı cinsi kiskirtti. Sizden ricam bu düşünceyle uremeyin lütfen

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Nihat Dogan sen misin?

Bacak kadının bacağı... İster açar ister kapatır. Bize ne? Daha doğrusu size ne? Size de başka anlayışa sahip insanlar tarafından kot giydiğiniz için, etek giydiğiniz için, çarşaf giydiğiniz için ya da eşofman giydiğiniz için eleştiri yapılabilir. Eve kapanmamız lazım toplumun gönlünü eylemek için.

sen şurda yan bit ben sana su veren itfaiyenin hortumunu da s..eyim. yüz karası.

="serkubra, post: 54048182, member: 791643"]Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
cevap vereceğim ama "herkez" yazanı çok da ciddiye alamıyorum.

45 erkek çocuğuna tecavüz edilirken mini etek mi giyiyorlardı? 2 yaşındaki bebeğe tecavüz edilirken mini etek mi giyiyordu? Köpeğe tecavüz edilirken mini etekmi giyiyordu? Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Siz ve sizin gibilerin nefes alması bile israf. Bi bitmediniz. Birde siz evlat yetiştireceksiniz potansiyel tecavüzcü doğuracaksınız herhalde. Allah sizi ıslah etsin.

en çok üzüldüğüm ne biliyor musunuz, kadınların ben de anlatıyorum hashtagiyle yaşadıkları tacizleri anlatırken bu yobaz zihniyetler yüzünden "üzerimde mont vardı, ceket vardı, bol bir kazak, pantolon vardı vs." gibi betimlemelerle giydikleri kıyafetleri de eklemeleri. sanki mini etek ya da başka bir şey olsa taciz, tecavüz meşrulaştırılabilirmiş gibi.

yani diğer üyeler yorum yapmış ama bir şey söylemezsem içim rahat etmez. eski konularınıza baktım, sizin bir kızınız var hanımefendi. bu mesajı yazarken kendinizi geçtim hiç mi onu düşünmediniz. çünkü bu ülkede tecavüze veya tacize uğramak için nasıl giyindiğiniz çok da önemli değil. bebeklere, çocuklara, hayvanlara tecavüz ediliyor bu ülkede. onlarda mı açık seçik giyinip kudurtuyorlar bu erkekleri.

yani şunu idrak edemiyor musunuz? bir kadın nasıl giyinirse giyinsin hiç bir erkeğin ona istemediği bir şekilde yaklaşma (sözle olabilir davranışla olabilir) hakkı yoktur. ilk önce bunu anlamamız ve çocuklarımızı bu şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. yoksa bu ülkede kadınlar daha çok tacize, tecavüze uğrar, öldürülür ne yazık ki.

ve daha da kötüsü bu anlayış yerleştikçe yargı bu erkekleri haklı gösterme çabasına girer, erkekler sokakta gezen kadına istedikleri gibi davranmanın "hakları" olduğunu düşünür. kadın, düzgün ve usturuplu giyinmemiştir çünkü.

hatta ve hatta henüz yeni ergen olmuş, kadınlığın ne olduğunu bilmeyen kız çocuklarına "cilveli baktı, beni tahrik etti" diye el uzatma hakkını bulur kendinde. erkektir, kadın tahrik etmiştir ve tahrik olmuş bir erkeğin istediğini alması onun hakkıdır.

bu düşüncenin ne kadar tehlikeli yerlere gidebileceğini gerçekten idrak edemiyor musunuz?
sizin bu söylediklerinizi bir erkek söylese bile çok ağır ve kabul edilemeyecek sözler olurdu. ama bunu bir kadının, üstelik kız çocuk sahibi bir kadının söylemesi inanın yüreğimi yakıyor. bu ülke için, çocuklarımızın geleceği için ve kendi güvenliğim için daha da büyük korku beslememe sebep oluyor.

dilerim yanlışınızı bir an önce idrak edersiniz.

Kapali acik insan hayvan hatta damacanaya tecavuz varken sen kalk kadin acik giyindi tabii olur de.

Damacana da mi kis gunu kisa etek giymis acaba?

Dilerim bunun kadinin sucu olmadigini yasamadan anlarsiniz. Ancak sizin veya bir yakininizin basina gelmeden anlamayacak gibi duruyorsunuz. Allah sizi islah etsin.

Bu arada evet o bacaklari acik gezen kadinlardan biri benim. Kime ne?
Uckur duskunu iradesiz herifler sutten cikma ak kasik ben mi problemliyim? Bakin kocalarinizin bozuk zihniyetini bize mal etmeyin. O bozuk zihniyet bir gun sizi de bulur.

en çok üzüldüğüm ne biliyor musunuz, kadınların ben de anlatıyorum hashtagiyle yaşadıkları tacizleri anlatırken bu yobaz zihniyetler yüzünden "üzerimde mont vardı, ceket vardı, bol bir kazak, pantolon vardı vs." gibi betimlemelerle giydikleri kıyafetleri de eklemeleri. sanki mini etek ya da başka bir şey olsa taciz, tecavüz meşrulaştırılabilirmiş gibi.

Ya bu sırf Türkiye için de geçerli değil aslında, erkek her yerde erkek. The Hunting Ground diye bir belgesel var, izlemeni tavsiye ederim. ABD'de çok prestijli üniversitelerde (Yale, Princeton gibi) yaşanan tecavüz olaylarını ve buna üniversite yönetiminin nasıl suskun kalarak kapattığını anlatıyor. Kız tecavüze uğradığını söylüyor, üniversite yönetimi "Kampüste gece geç saatte dolaşmasaydın, sarhoşmuşsun ondan birlikte olduğunu hatırlamamışsın" gibi şeyler söyleyerek erkek öğrencileri aklıyor. Gerçekten eril zihniyet her yerde aynı. Ben de çok üzülüyorum.

Back
X