Kış günü bacak şov yapanlar

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Gercekten hamileysen ve bir kizin olursa umarim bu dediginin ne kadar yablia oldugunu onun uzerinden ogrenmezsin! Kendin icin aynisini dileyemeyecegim ama...

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Sana kadin demekten imtina ederim. Birak kadinligi, insan olmayi becerememissin daha, hadsiz. Herkesin tektiplestirildigi bir utopyayi diliyorsun, dilerim layigini bulursun.

Senin gibi insanları da gerçekten Allah ıslah etsin, zavallı. Sokakta, evinde tecavüze uğrayan, öldürülen kaç tane tesettürlü kadın haberi gösteririm sana onlar da mı "orasını burasını açtı"? O ölmüş kadınların namusuna attığınız iftiralar gün gelir sizi vurur. Lafınızı bilin de konuşun. Sorsan Allah korkun vardır, korkusu olan insan şu lafları diyemez. Ben yine de senin gibi değilim, Allah sana göstermesin bu dediklerini.

Mini etek, bikini, kırmızı ruj, kadın olarak var olmak; sekse izin vermek demek değildir. Sokaklarda çıplak bile gezsek tecavüz edemezsiniz, ederseniz de suçlusu sizsiniz; biz değiliz.

Eklentiler

• D1D1462B-DFA3-4C6D-908D-A18514987FF6.webp
    D1D1462B-DFA3-4C6D-908D-A18514987FF6.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 135
Yanlış anlamayın, çarpık bacaklı bir kadın olarak bir söylediğinizi küçük düşürücü buldum.
Fiziki farklılıkları bu şekilde kullanmayalım lütfen :KK43:
Haklisiniz konu sahibine oyle geyik olsun diye söylemiştim. Kirdiysam özür dilerim hepimizin bir kusuru var aslinda. Sizden ve kirdigim diger hanimlardan özür diliyorum.

Haklisiniz konu sahibine oyle geyik olsun diye söylemiştim. Kirdiysam özür dilerim hepimizin bir kusuru var aslinda. Sizden ve kirdigim diger hanimlardan özür diliyorum.
Yok estağfurullah olur mu, sadece düzeltmek istedim kırdıysam ben de özür dilerim..

Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum.

Bi bayan böyle bir cümle kuruyor... Aman siz kafanızı daha sıcak tutun milletin bacaklarını düsünmeyiverin:ukala:

Birsey olmaz kim goruyor sanki disarda :KK70: Kapali ortamda durmayacaksam hayatta etek gecirmem ustume, icliksiz ise asla :KK70:
Ben şişko olduğum içim giyemiyorum kendimi daha şişko hissediyorum:D birkez giydim oda eğildiğimde gözüktü 2 ay dalga geçmişlerdi benimle :D

LEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Allah seni kahretsin, zihniyeti pislik, yobaz seni. senin gibiler oldukça zaten kadınlar tecavüze de tacize de uğrar. ben istediğimi giyerim anladın mı, istediğimi ama hiç kimse bana giydiğim kıyafetten dolayı kendinde bir şey yapmayı hak göremez.
Beddua etmek bana yakışmaz giy istediğini banane ben sadece ülkenin zihniyeti kötü insanlarla dolu olduğunu demek istedim farkindaysaniz

Okadar da değil abatmayın edepli giyinmeyi ögrenin nedir ya

başörtüsü takan insanlarda saldiriyorlar bu ülkede onlar nabsin başlarını mi acsinlar

senin gibiler erkek çocuklarını edepli yetiştirsin bir zahmet..
bir kadının kurduğu şu cümlelerden ben esef duydum. kadınlığımdan utandım sizinle aynı cinsiyeti paylaştığım için.

Back
X