Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Karniyariklik nasil koydunuz kizartip mi
Fırında kızartıyoruz ben karnıyarıklık patlıcan hafif fırça ile yağlıyorum.Yine küp küp doğradığım patlıcanlarıda yağlayıp kızartıyorum ister yemeğini yap ister patates vs sosla karışık kullan.

30 yıldır dolaba patlıcan koyarız yok zehirliyor filan diyorlar zehirlenen duymadım hiç yok konserve yapmayın zehirliyor yok buzluga koymayın vitamini gidiyor diyorlar insanlar artık markette satılan herseyi evde yapıyor 25-30 yıldır eskiden market konserveleri olurdu çok satılırdı artık satılmıyor eskisi gibi o yüzden dedikodu çıkıyor benim fikrim.

Karniyariklik nasil koydunuz kizartip mi
Hayır kızartmadım
Fırında hafif öldürüp paketledim
Hiç bir yağı pişirip dondurmuyorum, önceden kızartma falan yapıp koyardım, sonra çok zararlı olduğunu öğrendim, o yüzden kızartmıyorum. Fırında da tam pişirmiyorum, buzluk kokusu olmasın diye hafif yumuşayana kadar tutuyorum sonra çıkarınca pişiyor zaten

Fırında kızartıyoruz ben karnıyarıklık patlıcan hafif fırça ile yağlıyorum.Yine küp küp doğradığım patlıcanlarıda yağlayıp kızartıyorum ister yemeğini yap ister patates vs sosla karışık kullan.

30 yıldır dolaba patlıcan koyarız yok zehirliyor filan diyorlar zehirlenen duymadım hiç yok konserve yapmayın zehirliyor yok buzluga koymayın vitamini gidiyor diyorlar insanlar artık markette satılan herseyi evde yapıyor 25-30 yıldır eskiden market konserveleri olurdu çok satılırdı artık satılmıyor eskisi gibi o yüzden dedikodu çıkıyor benim fikrim.
Zehirlenme olmaz doğru ama yağın pişirilip dondurulması çok zararlı hele de ayçiçek yağıysa, bunu öğrendiğimden beri yapmıyorum. Tabi kızartma gibi lezzetli olmuyor ama dondurucudan çıkarınca fırçayla yağlayıp kullanıyorum, iç harcını da biraz yağlı yapıyorum fena olmuyor

Back
X