• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış sogugunda baska evde kalmak:(

Cekiniyorum ya ben cok minnetsizim bi acip bi kapaniyo hic yanmiyor dehil ama bence bana gore soguk ev cocu surekli kontrol ediyorum uyuyo suan eli yuzu sogukmu diye bakiyorum sicak simdilik sukur bilniuorum kafam cok tuhaf
Çekinecek ne var yahu annen baban onlar senin,onlara diyemezsen kime diyeceksin ?Vallahi çok garipsin.
Artı bebeğin var,bebeğin bile olmasa sen kendin üşüdüğün için bile açabilirsin.
Hiç bir şey diyemiyorsun bari bunu yap,yazık bebeğe.

Valla aynen biz iki kisiyken sadece oturdugumuz odayi ve mutfagi yakardik.. ben sicakta yatmayi sevmem yatak odasi yanmazdi mesela.. evimde izolasyon yok.. suanda cocuklar var diye 23 dereceden asagi inmez nerdeyse... alt katta bos tabii isinmasi zor oluyor.. yukari katin 21 derecedi bizim evdeki 23 derecesi gibi..
Ama genede hasta oluyo benim poncikler : (

Kalkip ac valka gideceksen eger.. hem bu kdr aciyorsunuz hallerine onkar sizin cocugunuza acimazlarsa nerde bunda adalet? Insan kendi tas ustunde yatar ama yazik el kdr sabiye
Israrla benim usudugum soyleniliyor icin donmua senin diyor ozellikle annem...eskiden beri annemle bu konuda anlasamayiz zaten o kapatir ben acarim bende aettik minnet etmiyorum evimi yakiyorum 50 derecede rahatim ama bole durumlarda :(

Ben de eylulden beri yakiyorum.
cok normal... Bu tur seyleri herkes bilir yani hepimizin ya cocugu var ya cocuklu tanidigi var. Cocuksuz ev gibi olamayacagi bellidir. İki kisiyken 40 derecede yakarsin, evine bebekli misafir bile gelse yukseltirsin.

Çekinecek ne var yahu annen baban onlar senin,onlara diyemezsen kime diyeceksin ?Vallahi çok garipsin.
Artı bebeğin var,bebeğin bile olmasa sen kendin üşüdüğün için bile açabilirsin.
Hiç bir şey diyemiyorsun bari bunu yap,yazık bebeğe.
Bilemiyorum yapi iste birazda:(

Cekiniyorum ya ben cok minnetsizim bi acip bi kapaniyo hic yanmiyor dehil ama bence bana gore soguk ev cocu surekli kontrol ediyorum uyuyo suan eli yuzu sogukmu diye bakiyorum sicak simdilik sukur bilniuorum kafam cok tuhaf
minnet etmekle ne alakasi var?
İnsan bu ayki dogalgaz faturana yardimci olayim durumunuz musait degilse der yine de yakar o kombiyi. Minnet etmemek bu sekilde olur.

cok normal... Bu tur seyleri herkes bilir yani hepimizin ya cocugu var ya cocuklu tanidigi var. Cocuksuz ev gibi olamayacagi bellidir. İki kisiyken 40 derecede yakarsin, evine bebekli misafir bile gelse yukseltirsin.
Sen git, aksama doğruda eşin gelsin 1 saat otursun birlikte kalkip evinize geçin. Bu niye bukadar sorun oldu ben anlamadim. Herkes evinde yatsın
Bende bole olmasini istiyorum ama diyemiyorum cunku alinacaklar hayirisz evlat olucam belkide akillarinda :k asla o konuma dusmek iayemiyorum sabrediuyorum

Yok eşinin işine geliyormuş evde kombiyi sıfırlamak. 10 gün gaz harcamamis olurum diyormus.
tencere kapak diyecegim olmayacak. İki taraf da tasarruf (?) derdinde. Oyle olmasa zaten derecesini yukseltiyorum ben bu ayki faturaniza yardim ederim usumektense, der insan...

Bende bole olmasini istiyorum ama diyemiyorum cunku alinacaklar hayirisz evlat olucam belkide akillarinda :k asla o konuma dusmek iayemiyorum sabrediuyorum
Ok o zmn git sen buz gibi evde cocugu hasta et.. dogalgazdan kistigi parayida cocugun ilacina yatirir kocan :)

Yaw herkes bilio surdan sıkıp burdan yalamayı ama cocuklarla mumkun degil bu

Bence canım sen git babanlara. Isit evi güzelce. cocuk icin dersin. Sonra bi miktar para birakirsin. Yazık kardeşinle babanda ısınmış olur bu sayede. Esin laf ederse burda yediğine ictigine say dersin

Back
X