- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi smollgirl20
Yorumları okumadım soruldu mu bilmiyorum ama neden babanız sizde kalmıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekinecek ne var yahu annen baban onlar senin,onlara diyemezsen kime diyeceksin ?Vallahi çok garipsin.Cekiniyorum ya ben cok minnetsizim bi acip bi kapaniyo hic yanmiyor dehil ama bence bana gore soguk ev cocu surekli kontrol ediyorum uyuyo suan eli yuzu sogukmu diye bakiyorum sicak simdilik sukur bilniuorum kafam cok tuhaf
Israrla benim usudugum soyleniliyor icin donmua senin diyor ozellikle annem...eskiden beri annemle bu konuda anlasamayiz zaten o kapatir ben acarim bende aettik minnet etmiyorum evimi yakiyorum 50 derecede rahatim ama bole durumlardaValla aynen biz iki kisiyken sadece oturdugumuz odayi ve mutfagi yakardik.. ben sicakta yatmayi sevmem yatak odasi yanmazdi mesela.. evimde izolasyon yok.. suanda cocuklar var diye 23 dereceden asagi inmez nerdeyse... alt katta bos tabii isinmasi zor oluyor.. yukari katin 21 derecedi bizim evdeki 23 derecesi gibi..
Ama genede hasta oluyo benim poncikler : (
Kalkip ac valka gideceksen eger.. hem bu kdr aciyorsunuz hallerine onkar sizin cocugunuza acimazlarsa nerde bunda adalet? Insan kendi tas ustunde yatar ama yazik el kdr sabiye
Yok eşinin işine geliyormuş evde kombiyi sıfırlamak. 10 gün gaz harcamamis olurum diyormus.Sen git, aksama doğruda eşin gelsin 1 saat otursun birlikte kalkip evinize geçin. Bu niye bukadar sorun oldu ben anlamadim. Herkes evinde yatsın
Emekli maasoyla geciniyolar isteAileniz madden cok mu kotu durumda?
cok normal... Bu tur seyleri herkes bilir yani hepimizin ya cocugu var ya cocuklu tanidigi var. Cocuksuz ev gibi olamayacagi bellidir. İki kisiyken 40 derecede yakarsin, evine bebekli misafir bile gelse yukseltirsin.Ben de eylulden beri yakiyorum.
Bilemiyorum yapi iste birazdaÇekinecek ne var yahu annen baban onlar senin,onlara diyemezsen kime diyeceksin ?Vallahi çok garipsin.
Artı bebeğin var,bebeğin bile olmasa sen kendin üşüdüğün için bile açabilirsin.
Hiç bir şey diyemiyorsun bari bunu yap,yazık bebeğe.
Hee esidemi istiyormuş? Ben istemiyor diye anladim. Vay be, evinde nasil 7/24 yakiyoryaYok eşinin işine geliyormuş evde kombiyi sıfırlamak. 10 gün gaz harcamamis olurum diyormus.
minnet etmekle ne alakasi var?Cekiniyorum ya ben cok minnetsizim bi acip bi kapaniyo hic yanmiyor dehil ama bence bana gore soguk ev cocu surekli kontrol ediyorum uyuyo suan eli yuzu sogukmu diye bakiyorum sicak simdilik sukur bilniuorum kafam cok tuhaf
Yaw nerden tutsak elde kaliyo.. biz herife acirken burda meger o anneden babadan daha paraciymisYok eşinin işine geliyormuş evde kombiyi sıfırlamak. 10 gün gaz harcamamis olurum diyormus.
Çocuğun için değişmeye çalış.Hem kisa vadede hasta olmaması için,hem de ilerde çekingen ,pasif bir annesi olmadığını görmesi için.Bilemiyorum yapi iste birazda![]()
cok normal... Bu tur seyleri herkes bilir yani hepimizin ya cocugu var ya cocuklu tanidigi var. Cocuksuz ev gibi olamayacagi bellidir. İki kisiyken 40 derecede yakarsin, evine bebekli misafir bile gelse yukseltirsin.
Bende bole olmasini istiyorum ama diyemiyorum cunku alinacaklar hayirisz evlat olucam belkide akillarinda :k asla o konuma dusmek iayemiyorum sabrediuyorumSen git, aksama doğruda eşin gelsin 1 saat otursun birlikte kalkip evinize geçin. Bu niye bukadar sorun oldu ben anlamadim. Herkes evinde yatsın
Hmm bir de okuyan cocuk var anladim olayi o yüzden siz de ustune gitmek istemiyorsunuz. Ne diyeyim o zaman cocugu terletmemeye ve usutmemeye dikkat edin o zaman. Kat kat giyinip terlerse de daha cabuk hastalanir.Emekli maasoyla geciniyolar iste
tencere kapak diyecegim olmayacak. İki taraf da tasarruf (?) derdinde. Oyle olmasa zaten derecesini yukseltiyorum ben bu ayki faturaniza yardim ederim usumektense, der insan...Yok eşinin işine geliyormuş evde kombiyi sıfırlamak. 10 gün gaz harcamamis olurum diyormus.
Ok o zmn git sen buz gibi evde cocugu hasta et.. dogalgazdan kistigi parayida cocugun ilacina yatirir kocan :)Bende bole olmasini istiyorum ama diyemiyorum cunku alinacaklar hayirisz evlat olucam belkide akillarinda :k asla o konuma dusmek iayemiyorum sabrediuyorum
Gunduz zaten mutlaka yukseltirim.evde yalnizim biraz zorlabiyorlar odemelerde bende uzuluyorumÇocuğun için değişmeye çalış.Hem kisa vadede hasta olmaması için,hem de ilerde çekingen ,pasif bir annesi olmadığını görmesi için.
Evet orası muamma. Çelişkiler iceriyorHee esidemi istiyormuş? Ben istemiyor diye anladim. Vay be, evinde nasil 7/24 yakiyorya
Niye üzülüyorsun, o zaman gelip sende kalacaklar,hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz ki.Gunduz zaten mutlaka yukseltirim.evde yalnizim biraz zorlabiyorlar odemelerde bende uzuluyorum![]()
Bence canım sen git babanlara. Isit evi güzelce. cocuk icin dersin. Sonra bi miktar para birakirsin. Yazık kardeşinle babanda ısınmış olur bu sayede. Esin laf ederse burda yediğine ictigine say dersinBende bole olmasini istiyorum ama diyemiyorum cunku alinacaklar hayirisz evlat olucam belkide akillarinda :k asla o konuma dusmek iayemiyorum sabrediuyorum