- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Süreklimi böyle yoksa sonradan mı oldu bir rahaatsızlık da olabilir,tiroit,şeker,kansızlık,vitamin eksikliği uyku yapar.Arkadaşlar merak ediyorum sadece bizmi böyleyiz artık dayanamaz hale geldim. Eşim saat 9 demeden başlar uyuklamaya yorgun olduğunda zaten dinlen diye israr eden ben olurum . Ama iyice saçmalamaya başladi evli ve çocuklu bir erkek icin her gün 9 da uyumak nedir ya . Çocugunun karısının ona ihtiyaci olduğunu bilmezmi bi insan ya 4 senelik evliyiz genelde hep böyle ne bi zaman geçirmemiz oluyor başbaşa nr bi sohbet muhabbet ne çocuguyla oynar oglum bana baba diyor artık. Cidden abartmiyorum cocuk bana baba diyor yetmeye çalışıyorum ama artık kriz noktasındayım misafirliktede aynı. Gerci kendi ailesine kuzenlerine gelince yada maç günleri hiç uykusu gelmez. Bizimi iplemiyor değermi vermiyor ben anlayamıyorum artık 22 yaşima giricem benim kanim kayniyor konuşmak istiyorum eşimle zaman geçirmek istiyorum bir nebzede oglumun sorumluluğunu paylaşmasını. Aramızda 7 yaş var bununlami alakali diyecegim ama ben ne 40 yaşlar gördüm kipir kipir. Insan birlikte olmak için cocuk uyuyunca beni uyandir deyip uyurmu ya cok sıkıldım çocugu uyutup onu uyandirmaktan iş bitince de kıçını dönüp uyumasından. Genelde iyi bir insandir işinden evine gelir alkol kumar gece hayati vs yok inanin istediklerimizi sormadan yargilamadan alir ama bu huyu beni artik çıldırtıyor kendime olan saygim bitti ya kadin hissetmiyorum kendimi bana bi akil verin lutfeen
Kendi işleri olduğunda , dizi oldugunda , kuzenleri davet ettiğinde yada geldiginde , maç günlerinde , annesi gelecekse yada arayacaksa asla uyumazSüreklimi böyle yoksa sonradan mı oldu bir rahaatsızlık da olabilir,tiroit,şeker,kansızlık,vitamin eksikliği uyku yapar.
Inanin sırf daha az yorulacak diye başka bir iş teklifini kabul ettirdim gerçektende eski çalıştığı yere göre 3te 1i anca yoruluyor. Ama bizimi istemiyor cok konuşyorum ama ya anlamıyor yada bizden kaçıs yoluYoruluyordur belki, karşınıza alıp konuştunuz mu hiç?
Inanin sırf daha az yorulacak diye başka bir iş teklifini kabul ettirdim gerçektende eski çalıştığı yere göre 3te 1i anca yoruluyor. Ama bizimi istemiyor cok konuşyorum ama ya anlamıyor yada bizden kaçıs yoluYoruluyordur belki, karşınıza alıp konuştunuz mu hiç?
Hemen hemen hergün ona ihtiyacimizin olduğunu heleki oğlumuzun baba baba diye peşinde koşmasını hatırlattim ozlediğini vakit geçirmek istediğini , kendiminde onunla zaman geçirmeye ihtiyacımın olduğunu binlerce kez anlattim mesela haftanin 2 3 gununu bize ayirmasini istediğimi. Ama tınlamıyor garip bir şekilde inat yapar gibi degişmiyor yada bunun için caba harcamiyorKonuştunuz mu bunu kendisiyle?aynı burda anlatır gibi konuşun.Belki rahatsızlık boyutunuzu bilse direnir uykuya.
Hemen hemen hergün ona ihtiyacimizin olduğunu heleki oğlumuzun baba baba diye peşinde koşmasını hatırlattim ozlediğini vakit geçirmek istediğini , kendiminde onunla zaman geçirmeye ihtiyacımın olduğunu binlerce kez anlattim mesela haftanin 2 3 gununu bize ayirmasini istediğimi. Ama tınlamıyor garip bir şekilde inat yapar gibi degişmiyor yada bunun için caba harcamiyor
Süt sevmiyor sütlü tatli yemiyor kahve sevmiyor ve bir çok şeyi ve artik sanırim bizide sevmiyor bircok şey yaptım ama artık çok yoruldumya kusura bakmayın ama başlığa ve çocuğun size baba demesine güldüm istemsiz. akşamları kahve, çay yapsanız. belki açar uykusunu. bana biraz psikolojik gibi geldi. kaçınma davranışı sergiliyor sanki uyuyarak. belki bununla yüzleşmesini sağlayacak şekilde konuşmaya çalışabilirsiniz. kuzeniyle vakit geçirip sizinle geçirmek istememesi problem.
Ben deyim 40 siz deyin 50 kerekendisi ile konuştun mu
AH AYNI DERTTEN BENDE DE VAR. Yaşlarımızda aynı. Gerçekten insanın siniri bozuluyor. Ve hakkaten dediğiniz gibi misafir ya da ailesi olunca sıkıntı Yok ama konu biz olunca uykusundan feragat eden de Yok... inşAllah farkeder ve düzelirler diyorum susuyorumArkadaşlar merak ediyorum sadece bizmi böyleyiz artık dayanamaz hale geldim. Eşim saat 9 demeden başlar uyuklamaya yorgun olduğunda zaten dinlen diye israr eden ben olurum . Ama iyice saçmalamaya başladi evli ve çocuklu bir erkek icin her gün 9 da uyumak nedir ya . Çocugunun karısının ona ihtiyaci olduğunu bilmezmi bi insan ya 4 senelik evliyiz genelde hep böyle ne bi zaman geçirmemiz oluyor başbaşa nr bi sohbet muhabbet ne çocuguyla oynar oglum bana baba diyor artık. Cidden abartmiyorum cocuk bana baba diyor yetmeye çalışıyorum ama artık kriz noktasındayım misafirliktede aynı. Gerci kendi ailesine kuzenlerine gelince yada maç günleri hiç uykusu gelmez. Bizimi iplemiyor değermi vermiyor ben anlayamıyorum artık 22 yaşima giricem benim kanim kayniyor konuşmak istiyorum eşimle zaman geçirmek istiyorum bir nebzede oglumun sorumluluğunu paylaşmasını. Aramızda 7 yaş var bununlami alakali diyecegim ama ben ne 40 yaşlar gördüm kipir kipir. Insan birlikte olmak için cocuk uyuyunca beni uyandir deyip uyurmu ya cok sıkıldım çocugu uyutup onu uyandirmaktan iş bitince de kıçını dönüp uyumasından. Genelde iyi bir insandir işinden evine gelir alkol kumar gece hayati vs yok inanin istediklerimizi sormadan yargilamadan alir ama bu huyu beni artik çıldırtıyor kendime olan saygim bitti ya kadin hissetmiyorum kendimi bana bi akil verin lutfeen
İnşallahAH AYNI DERTTEN BENDE DE VAR. Yaşlarımızda aynı. Gerçekten insanın siniri bozuluyor. Ve hakkaten dediğiniz gibi misafir ya da ailesi olunca sıkıntı Yok ama konu biz olunca uykusundan feragat eden de Yok... inşAllah farkeder ve düzelirler diyorum susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?