KIŞ UYKUSUNDAKİ AYI

Gerçekten çok sıkıcı. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin hatta bunu tartışın bence. Böyle ömür mü geçer..
Valla geçmiyor çocuk olmasa gece dışarı çıkardım ablamla kuzenlerimle ama çocuğu bıraksam uyur cidden uyur o çocuk perişan olur eve bağlı kalıyorum resmen ☹

Esiniz de pek bi saygisiz. Cocuk uyuyunca uyandir diyip iliski bitince uyumaya devam etmek ne ya? Evde nesiniz siz? Temizlikci, asci, bakici, cinsel ihtiyac karsilayici. Ama kesinlikle es degilsiniz kocaniz icin.

Bu ara ben böyleyim.. 15 aylık oğlumdan önce uyuyorum, babası ilgileniyor çocukla. ufaklığın uykusu gelince yanıma getiriyor, emzirip uyutuyorum.. Tavuk gibi kafam düşüyor resmen..

Gerçi benim 10 haftalık bir mazeretim var, artı çalışıyorum. Artı eve gidince ev işlerine koşturuyorum, babası gelene kadar oğlumla oynuyorum.

Eşiniz de bir kan değerlerine baktırsın, sağlık sorunu yoksa değerleri normalse o zaman yuvasını yaparsınız yeter be diye :)

Çocuk uyuyunca uyandirmayin. Kendinize bir çay demleyin. Acın bilgisayar varsa bilgisayardan yoksa televizyondan bir yabancı film&dizi izleyin. Uykunuz gelince de yatıp uyuyun. O da uyusun sabaha kadar kanepede. Kaldırmayın. Cidden çok sinir bozucu bir durum. Bazı erkekler evlenmekle evde bakım hizmetlerini karıştırıyor galiba. Tabi bütün suç onları pamuk ipliğinde büyüten annelerde.

Ayımıyız bilmiyorum ama ben de koltuğa kafamı koydu mu uyurum sabahın köründe kalk işe git,İşten gel yemek yap bulaşık duş felan derken pili bitiyor insanın. Koltuğa bir attımı kendimi uyuklamaya başlarım. Film dizi açarız bazen ortasında uyumuş olurum çoktan. Eminim eşim de sinir oluyordur bana :) Yalnız şöyle de bir şey var, bir şey ile ilgilenince uykun açılıyor öyle koltukta uzanınca uyku bastırıyor. Yani eşiniz bir şeylerle ilgilenmeli. Mesela yemekten sonra verin çocuğu kucağına, işlerim var benim diyin. Mutfağı toplayın duşunuzu alın felan. O arada hem çocukla ilgilenmiş hem de uykusu açılmış olur..

bir arkadasımın kocası akşam 7 de yatar gece 3 de kalkar

ertesı gun 7 ye kadar uyumaz bırdaha

arkadasım da ck dertlı

Kendi işleri olduğunda , dizi oldugunda , kuzenleri davet ettiğinde yada geldiginde , maç günlerinde , annesi gelecekse yada arayacaksa asla uyumaz
aynen benim eşim sarılabilir miyiz?

benim eşim akşam 9 da yatmaz ama geldi mi illa 30 dk uyumak ister
hafta sonları her fırsatta uyur da uyur sinir eder beni

çalışıyorum ve 2 çocuğumuz var çok zor oluyor bazen
uyurken arada sırada ufak kızımı yattığı odaya atıp kapıyı kapatıyorum mecbur bakıyor

Ben de esime cok kiziyordum. Haftasonu disari cikiyoruz mesela ve adam saat 9da eve gidelim diye tutturuyor. Ama arkadaslariyla ciksa saat 12den once gelmiyor. Ben mi uykusunu getiriyorum acaba diye az sormadim degil kendime. Bunlar ben calismaya baslamadan onceydi. Simdi aksamlari Tv izlerken uyuyakalan ve beni niye uyandirmiyorsun diye bi de uzerine patlayan bir insana donustum Uzerine haftasonlari da en az 12ye kadar yatarim ki esim cok sinir olur tum gunu harcadin diye. Ama insan calisinca anliyor diyorum. Bazi donemler gercekten yoruluyor insan ama her zaman cekilmez tabi. Donemsel ise anlayis gosterin derim.

bence bu işi siz çözemezsiniz. size tarafsız 3. kişi gerek. benim de çözemediğim şeyler var. yok olmuyor çözülmüyor. ben artık görmezden geliyorum o sorunlarımı. ama sizin ki nereye kadar görmezden gelinecek??
en güzeli evlilik terapistine gidin. inş sorunu halledersiniz. ben ilaç kullanıyorum o yüzden bazı zamanlar kendimi tutamayıp 9 - 10 gibi uyuyorum. inanın o bile sorun oluyor

Keşke arada sırada olsa hergün aynı mesela gundüz telefonla konuşurken iş yok diyor akşam erkenden uyuyor işvar diyor uyuyor izinli oldugu gün uyuyor ama inatmi yapiyor beni tiye almadıgınımı anlatmaya çalışiyor degersizmiyim gözünde inanin bilmiyorum. Ama çok can acıtıcı evde süs eşyası gibiyim sadece sanki dügünlere davetlere giderken yaninda taşıdığı genç bir kadın gibiyim. Evdede temizlikci aşcı bakıcı kendimi çok kötü hissediyorum eskiden anlatmaya çalışırdım konuşurdum konuşmam bitince konuyla alakasiz birsey söylerdi simdide aynı gerçi. Kisaca 4 senelik evliyiz ilk 6 ay harici heo ayni durum söz konusu zoruma giden sevgili ve nişanlilik doneminde sabah 6lara kadar konuşur uykusuz işe gidip sana değer diyordu. Ozaman şmdi değmiyormuyum ☹

50 kere demislerki KAN degerlerine baktirin ?!?!?!
Okuyor musunuz ?
Tiroid,seker,gizli seker,vitamin azligi,psikolojik nedenler ?
Hepsi olabilir yani
Siz kendinize genc diyosunuz da adam da gencecik ne diye uyusun bi problemi yoksa?

hemen herkesın evınde var o ayıdan , ama senınkı biraz sık yapıyor anlaşılan ,

enerji içeçeği falan versen etkisi olurmu acaba belki gerçekten yorgundur ,

Okuyor musunuz ?
Hepsi olabilir yani
Siz kendinize genc diyosunuz da adam da gencecik ne diye uyusun bi problemi yoksa?
Genel kontrollerimizi zaten oluyoruz sorun orda olsa sağlik başligi altinda açardım konuyu bu hastalik varmiş tavsiyeniz varmi derdim . Huy yada inat gibi bir sorun yaşiyorumki o cevaplari cevap yaziyorum sizde anlayiverin

Okuyor musunuz ?
Hepsi olabilir yani
Kan değerleri kendi akraba, anne ve arkadaşlarında normal ama eşine gelince anormal!?

çocuğu uyutunca birlikte olmak için uyandırma bence. o nedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…