- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Valla geçmiyor çocuk olmasa gece dışarı çıkardım ablamla kuzenlerimle ama çocuğu bıraksam uyur cidden uyur o çocuk perişan olur eve bağlı kalıyorum resmen ☹Gerçekten çok sıkıcı. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin hatta bunu tartışın bence. Böyle ömür mü geçer..
Arkadaşlar merak ediyorum sadece bizmi böyleyiz artık dayanamaz hale geldim. Eşim saat 9 demeden başlar uyuklamaya yorgun olduğunda zaten dinlen diye israr eden ben olurum . Ama iyice saçmalamaya başladi evli ve çocuklu bir erkek icin her gün 9 da uyumak nedir ya . Çocugunun karısının ona ihtiyaci olduğunu bilmezmi bi insan ya 4 senelik evliyiz genelde hep böyle ne bi zaman geçirmemiz oluyor başbaşa nr bi sohbet muhabbet ne çocuguyla oynar oglum bana baba diyor artık. Cidden abartmiyorum cocuk bana baba diyor yetmeye çalışıyorum ama artık kriz noktasındayım misafirliktede aynı. Gerci kendi ailesine kuzenlerine gelince yada maç günleri hiç uykusu gelmez. Bizimi iplemiyor değermi vermiyor ben anlayamıyorum artık 22 yaşima giricem benim kanim kayniyor konuşmak istiyorum eşimle zaman geçirmek istiyorum bir nebzede oglumun sorumluluğunu paylaşmasını. Aramızda 7 yaş var bununlami alakali diyecegim ama ben ne 40 yaşlar gördüm kipir kipir. Insan birlikte olmak için cocuk uyuyunca beni uyandir deyip uyurmu ya cok sıkıldım çocugu uyutup onu uyandirmaktan iş bitince de kıçını dönüp uyumasından. Genelde iyi bir insandir işinden evine gelir alkol kumar gece hayati vs yok inanin istediklerimizi sormadan yargilamadan alir ama bu huyu beni artik çıldırtıyor kendime olan saygim bitti ya kadin hissetmiyorum kendimi bana bi akil verin lutfeen
aynen benim eşim sarılabilir miyiz?Kendi işleri olduğunda , dizi oldugunda , kuzenleri davet ettiğinde yada geldiginde , maç günlerinde , annesi gelecekse yada arayacaksa asla uyumaz
bir arkadasımın kocası akşam 7 de yatar gece 3 de kalkar
ertesı gun 7 ye kadar uyumaz bırdaha
arkadasım da ck dertlı
Keşke arada sırada olsa hergün aynı mesela gundüz telefonla konuşurken iş yok diyor akşam erkenden uyuyor işvar diyor uyuyor izinli oldugu gün uyuyor ama inatmi yapiyor beni tiye almadıgınımı anlatmaya çalışiyor degersizmiyim gözünde inanin bilmiyorum. Ama çok can acıtıcı evde süs eşyası gibiyim sadece sanki dügünlere davetlere giderken yaninda taşıdığı genç bir kadın gibiyim. Evdede temizlikci aşcı bakıcı kendimi çok kötü hissediyorum eskiden anlatmaya çalışırdım konuşurdum konuşmam bitince konuyla alakasiz birsey söylerdi simdide aynı gerçi. Kisaca 4 senelik evliyiz ilk 6 ay harici heo ayni durum söz konusu zoruma giden sevgili ve nişanlilik doneminde sabah 6lara kadar konuşur uykusuz işe gidip sana değer diyordu. Ozaman şmdi değmiyormuyum ☹
Genel kontrollerimizi zaten oluyoruz sorun orda olsa sağlik başligi altinda açardım konuyu bu hastalik varmiş tavsiyeniz varmi derdim . Huy yada inat gibi bir sorun yaşiyorumki o cevaplari cevap yaziyorum sizde anlayiverin50 kere demislerki KAN degerlerine baktirin ?!?!?!
Okuyor musunuz ?
Tiroid,seker,gizli seker,vitamin azligi,psikolojik nedenler ?
Hepsi olabilir yani
Siz kendinize genc diyosunuz da adam da gencecik ne diye uyusun bi problemi yoksa?
Kan değerleri kendi akraba, anne ve arkadaşlarında normal ama eşine gelince anormal!?50 kere demislerki KAN degerlerine baktirin ?!?!?!
Okuyor musunuz ?
Tiroid,seker,gizli seker,vitamin azligi,psikolojik nedenler ?
Hepsi olabilir yani
Siz kendinize genc diyosunuz da adam da gencecik ne diye uyusun bi problemi yoksa?
Cocugum var inanin ayrintili yazmaya çalışıyorum herkesin kafasinda soru isareti kalmasın diye sağolasin anlayışınız ve desteğiniz icinKan değerleri kendi akraba, anne ve arkadaşlarında normal ama eşine gelince anormal!?
bilmem kiHahahaa 3 te ne yapiyo ya bu adam kalkip her gun bi saat fazla oyalasin 8_9_10 gibi .belki duzene girer
çocuğu uyutunca birlikte olmak için uyandırma bence. o nedir ya.Arkadaşlar merak ediyorum sadece bizmi böyleyiz artık dayanamaz hale geldim. Eşim saat 9 demeden başlar uyuklamaya yorgun olduğunda zaten dinlen diye israr eden ben olurum . Ama iyice saçmalamaya başladi evli ve çocuklu bir erkek icin her gün 9 da uyumak nedir ya . Çocugunun karısının ona ihtiyaci olduğunu bilmezmi bi insan ya 4 senelik evliyiz genelde hep böyle ne bi zaman geçirmemiz oluyor başbaşa nr bi sohbet muhabbet ne çocuguyla oynar oglum bana baba diyor artık. Cidden abartmiyorum cocuk bana baba diyor yetmeye çalışıyorum ama artık kriz noktasındayım misafirliktede aynı. Gerci kendi ailesine kuzenlerine gelince yada maç günleri hiç uykusu gelmez. Bizimi iplemiyor değermi vermiyor ben anlayamıyorum artık 22 yaşima giricem benim kanim kayniyor konuşmak istiyorum eşimle zaman geçirmek istiyorum bir nebzede oglumun sorumluluğunu paylaşmasını. Aramızda 7 yaş var bununlami alakali diyecegim ama ben ne 40 yaşlar gördüm kipir kipir. Insan birlikte olmak için cocuk uyuyunca beni uyandir deyip uyurmu ya cok sıkıldım çocugu uyutup onu uyandirmaktan iş bitince de kıçını dönüp uyumasından. Genelde iyi bir insandir işinden evine gelir alkol kumar gece hayati vs yok inanin istediklerimizi sormadan yargilamadan alir ama bu huyu beni artik çıldırtıyor kendime olan saygim bitti ya kadin hissetmiyorum kendimi bana bi akil verin lutfeen
:))))Ayılar çok uyumayı, balık ve bal yemeği sever.
Ama kendisiyle ilgilenilmesini ve ona yaklaşanları sevmez. Bu onu kızdırabilir.
Bal ve balık vermeyince normale döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?