KIŞ UYKUSUNDAKİ AYI

Yemeklerini hafif tut...ağır yemek uyku getiriyor.

Adama basit karbonhidrat vermeyin mesela.. sebze, salata, et, balık gibi şeyler yedirin. Makarna, pilav, ekmek, ağır kızartmalar olmadan..

Bi deneyin derim. Yemekden sonra koltuğa da yayılmasın..siz hemen dibinde bitip günün kalanını planlamış olun

Gerçekten sevişmesi için geri mi uyandırıyorsun?
Ben olsam "ne halin varsa gör eşek kadar adamsın uyanık kal" deyip keyfime bakardım.. Açardım internetten film veya dizi. Ya da kitap okurdum..

O ne öyle ya otel gibi ev. Para kazanmaktan başka hiç bir sorumluluk, tedirginlik, endişe yok. İnsan çocuğunu özlemez mi? Hayat bunlara güzel valla oh mis..

Yahu kan değerleri deyip diyorsunuz da kadın diyor arkadaşları, ailesi, kuzenleri olunca cin gibi diye..

Bu resmen evdeki kadını iplememek. Hadi kadını gözün görmüyor da çocuk dediğin ilgi bekler. Çocuk dediğin özlenir ya. Oğlum tepemize tırmanıyor akşamları..

Arkadaşlar sağlık sorunu yok inanin belli zamanlarda kontrole gidiyoruz ve çogu arkadaşımında belirttiği gibi kendi işleri ailesi arkadaşları bize geldiğinde yada biz onlara gittiğimizde uyumuyor. Ama evde ve benim akrabalarima misafirlige gidince yapiyor bende artık uyandırmıycam dediğiniz gibi oğlumu uyutup film falan izleyeceğim. Sanırım en iyisi bu olacak konuşmayla olmuyor kavgayla olmuyor ama malesef soğuyorum sanırım ileride boşanacak olursak tek sebebimiz bu olacakama en azindan diyecegim ben çabaladım

Bir sorununuz mu var acaba ? uyuyorum diyip netdemi geziyor ? Bu sikayetlerinizi ona ilettiginde ne diyor?
Yok valla ayı gibi uyuyor yorulmuyorum ama gözüm kapanıyor napiyim diyor sadece ben mesela açılış konuşması gibi konuşuyorum konuşuyorum atiyorum kola varmi diyor konuyu dagitiyor

Yok valla ayı gibi uyuyor yorulmuyorum ama gözüm kapanıyor napiyim diyor sadece ben mesela açılış konuşması gibi konuşuyorum konuşuyorum atiyorum kola varmi diyor konuyu dagitiyor

Cok konusuyor olabilir misiniz? Adam sizden bunaliyor demekki. Benimde esim basima gelip acilis konusmasi gibi devamli konusup dursa ve konustuklarida ilgimi cekmese muhabbeti kesmeye calisirim ya da uykum gelir.

Cok konusuyor olabilir misiniz? Adam sizden bunaliyor demekki. Benimde esim basima gelip acilis konusmasi gibi devamli konusup dursa ve konustuklarida ilgimi cekmese muhabbeti kesmeye calisirim ya da uykum gelir.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır bende derdimi anlatmaya çalışıyorum konuşup halletmek istiyorum. Devamli konustuğuma nasil karar verdiniz anlamadim arkadaşlar sormuş konuştunuzmu bunu hiç diye bende cevap verdim . Ve en onemlisi sürekli konuştuğum için uyumuyor eşim uyuduğu için ben konuşyorum

"Açılış konuşmasi gibi konusuyorum, konusuyorum" yazdiginiz icin fazla ve uzun konustugunuzu ve dolayisiyla sıkıcı oldugunuzu dusundum ben.
Uyku muhabbetini insani biktirana kadar yapmak yerine ilgisini cekecek baska sohbetler yapmayi deneseniz? Cunku "uyuma, bizimle ilgilen" temali uzzzzuuun konuşmalari 50 kerede yapsaniz olmaz hatta devam ettikce dahada sıkıcı olmaya başlarsiniz

Yemin ederim ben daraldım okurken Allah sabır versin size..
Ama bu saatten sonra tavır koyun o yok gibi davranın.Mesela sevişmek için uyandırmayın.Koskoca adam bu durumda uyuyakalırmı yaa..Bir yeremi gidilecek gitmeyelim sen nasılsa uyuyacaksn diye laf sokun bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…