- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Ayılar çok uyumayı, balık ve bal yemeği sever.
Ama kendisiyle ilgilenilmesini ve ona yaklaşanları sevmez. Bu onu kızdırabilir.
Bal ve balık vermeyince normale döner.
Yok valla ayı gibi uyuyor yorulmuyorum ama gözüm kapanıyor napiyim diyor sadece ben mesela açılış konuşması gibi konuşuyorum konuşuyorum atiyorum kola varmi diyor konuyu dagitiyorBir sorununuz mu var acaba ? uyuyorum diyip netdemi geziyor ? Bu sikayetlerinizi ona ilettiginde ne diyor?
Kan değerleri kendi akraba, anne ve arkadaşlarında normal ama eşine gelince anormal!?
zikkimin koku var diyesi gelirr insaninYok valla ayı gibi uyuyor yorulmuyorum ama gözüm kapanıyor napiyim diyor sadece ben mesela açılış konuşması gibi konuşuyorum konuşuyorum atiyorum kola varmi diyor konuyu dagitiyor
Yok valla ayı gibi uyuyor yorulmuyorum ama gözüm kapanıyor napiyim diyor sadece ben mesela açılış konuşması gibi konuşuyorum konuşuyorum atiyorum kola varmi diyor konuyu dagitiyor
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır bende derdimi anlatmaya çalışıyorum konuşup halletmek istiyorum. Devamli konustuğuma nasil karar verdiniz anlamadim arkadaşlar sormuş konuştunuzmu bunu hiç diye bende cevap verdim . Ve en onemlisi sürekli konuştuğum için uyumuyor eşim uyuduğu için ben konuşyorumCok konusuyor olabilir misiniz? Adam sizden bunaliyor demekki. Benimde esim basima gelip acilis konusmasi gibi devamli konusup dursa ve konustuklarida ilgimi cekmese muhabbeti kesmeye calisirim ya da uykum gelir.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır bende derdimi anlatmaya çalışıyorum konuşup halletmek istiyorum. Devamli konustuğuma nasil karar verdiniz anlamadim arkadaşlar sormuş konuştunuzmu bunu hiç diye bende cevap verdim . Ve en onemlisi sürekli konuştuğum için uyumuyor eşim uyuduğu için ben konuşyorum
demir eksikliği veya b12 eksikliği olabilir baktırın kanınaSürekli böyle inanin artık umursamayim diyorum yatagina git diyorum uyumuyorum diyip koltukta yatiyor delircem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?