Tesadüf olmuştur o zamanÇünkü arkadaşımın eşimlen zerre alakası yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesadüf olmuştur o zamanÇünkü arkadaşımın eşimlen zerre alakası yok
Ama montu yanımdaydı ona ses kaydedici koymuş olabilir miBeraber yaşaya yaşaya benzer fikirler oluşturmuş olamaz mısınız? Evde olsanız hadi eve ses kaydedici koymuş diyebilirdim ama böyle paranoyakça düşünmek için başka şeylerin de olması lazım
Yani yanımızda olmak istemediği için dolaşmaya çıkmıştı, aslında fikir uyandırdınız bnde şirket hattının ses kaydını açıp cebine koymuş olabilirtelefonunun ses kaydını açmıştır.
montu yanımızdaydı dediğinize göre en fazla wc ye gitmiştir, hesap ödemeye gitmiştir diye düşünerek bunu yazıyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen
Eşinizin montu mu?Ama montu yanımdaydı ona ses kaydedici koymuş olabilir mi
Evet beni şok edende bu yüz yüze konuştuk ortama ses kaydedici bişi koyma ihtimali var mı acaba, kolay mı ses kaydedici koyması. Onun montu yanımdaydı biz konuştuğumuzda montuna bişey mi koydu acaba?
Yani yanımızda olmak istemediği için dolaşmaya çıkmıştı, aslında fikir uyandırdınız bnde şirket hattının ses kaydını açıp cebine koymuş olabilir
Bak bunu bnde yapim kv yeeşimin tarafından bir gelin kv de gelince ses kaydı açıp mutfağa gitmiş. kv eşine oğlum boşan x ten zaten çocuğu da olmuyor demişo yüzden bu tür şeyler bana çok mantıklı geliyor
Eşiniz sizin konuşmalarınızı gizlice kaydedecek kadar, siz de onun sizi dinlediğine, ses kaydı yaptığına inanacak kadar karşılıklı ağır bir güven sorunu varsa boşanmalısınız.Ama montu yanımdaydı ona ses kaydedici koymuş olabilir mi
SüperEşiniz sizin konuşmalarınızı gizlice kaydedecek kadar, siz de onun sizi dinlediğine, ses kaydı yaptığına inanacak kadar karşılıklı ağır bir güven sorunu varsa boşanmalısınız.
Eşiniz sizin konuşmalarınızı gizlice kaydedecek kadar, siz de onun sizi dinlediğine, ses kaydı yaptığına inanacak kadar karşılıklı ağır bir güven sorunu varsa boşanmalısınız.
Neden dinlesin? Aranızda güven problemi mi var?
Ben olsam kocamla aynı konuya aynı yorumu yapmışım diye sevindirik olurdum, e adamla hayata aynı yerden bakıyoruz ki evlenmişiz filan derdim :)
Bu kadar paranoya neden? Vardır bir sebebi. Sebebe odaklanın.
Bu evlilikler nereye gidiyor demeye geldim..
ses kaydedici
Casur proğramı
Vay vay hele eeehele![]()
Sizi niye dinlesin kiyani neden şüphe mi duyuyor sizden ay çok saçma normal bir evlilikte olmaması gereken şeyler bunlar eşim benimle aynı şeyi söylese mesela ay aklımımi okudun derdin gecerdim, niye kafamda paranoyakca şeyler kurayım ki.. daha önce yaptı mı böyle bir şey eğer yaptıysa düşünebilirsiniz tabi yaşantinizi bilemiyorum
Eşinizin sizi dinlemesinden şüpheliniyorsanız vardır bir sıkıntı. Cümleden çok buna takıldım ben.
Sanırım kocanızın size güven problemi var bu yüzden işkillenmişsiniz daha net olabilirseniz daha net cvplar alacağınıza eminim
eşimin bana güven sorunu olmadığından fazlasıyla eminim sadece onun ailesiyle ilgili benim bildiğim ve onun bilmediği bazı büyük sorunlar var ondan gizlediğimiz, onları öğrenmek için de bu tarz bi çabaya girişebileceğini düşünüyordum zaten hep, bu olay beni iyice şüphelendirdi, yaptığı şey yorum değildi direk söylediğim lafı söyledi ki ağzından kaçırdı aslında. Burda bilmiş bilmiş boşan demek ne ala, keşke açtığım konularda farklı yerden bakmayı denemek yerine gerçekten konunun amacına iştigal etseniz.
Kusura bakmayın o zaman açık açık yazacaksınız o cümleyi.eşimin bana güven sorunu olmadığından fazlasıyla eminim sadece onun ailesiyle ilgili benim bildiğim ve onun bilmediği bazı büyük sorunlar var ondan gizlediğimiz, onları öğrenmek için de bu tarz bi çabaya girişebileceğini düşünüyordum zaten hep, bu olay beni iyice şüphelendirdi, yaptığı şey yorum değildi direk söylediğim lafı söyledi ki ağzından kaçırdı aslında. Burda bilmiş bilmiş boşan demek ne ala, keşke açtığım konularda farklı yerden bakmayı denemek yerine gerçekten konunun amacına iştigal etseniz.
Hayatımı anlatmak değil ki konu açmaktaki amacım, böyle bişey yapılabilir mi diye soruyorum, ama burası hep atraksiyon istiyo çok dizi izliyorsunuz bnceKusura bakmayın o zaman açık açık yazacaksınız o cümleyi.
Meraktan değil, içeriği anlamayı zorlaştırdığından soruyor insanlar.
Dolaştırıp kafa karıştırıcı şekilde anlatmışsınız.