- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
sentetik olduğu için vücuda nefes aldırmadığı doğru ama çoğumuz çalışıyoruz en az 8 saat. çamaşırımızı değiştiremeyeceğimize göre iş yerindeYa hanimlar konu baska ama herkes temizlik adina gunluk ped demis. Gunluk ped kadar o bolge icin daha zararli birsey yok inanin. Kullanmayin gunluk pedler. Normal pedlerin bile ciddi anlamda guvenirliligi tartisirken zarari kanitlanmis bu gunluk pedleri niye kullaniyorsunuz ki.
ben de aynı durumdayım. 2 kişiyiz ama her hafta 4-5 makine çamaşır yıkanıyor... iyiki kurutmalı almışım diyorum. hele bu kış hayatımı kurtardı kurutmalı çamaşır makinem. kış günü günlerce kurumuyor, dışarı assam kömür kokuyor. böyle en azından katlayıp, çok gereklileri ütülüyorum.bende eşimde böyle her sabah banyo yapılır hergün iç çamasır çorap değiştirilir ve pantolan gömlek farketmez bi gün giyilen dolaba değil anında kirli torbasına atılır haftalık nevresimler değişir.....böyle olunca çamaşır makinesi hiç durmuyor as topla ütüle cok can sıkıcı ama yapacak birsey yok malesef..
Canim eczaneden gazli bez al. Parca parca gazli bez koy ve her tuvaletinde ister degistir ister at. O delikli oldugu icin hava da alacaktir seni de rahatsiz etmeyecektir. Ben hamileligimde de basedemedigim icin pamuklu bez kullandim. Minik belli olmayacak sekilde koydum yeri geldi attim yeri geldi degistirdim ki dusun hamilelikteki akintiyi . Ne kadar sik degistirirsen degistir ben cok ciddi zarari oldugunu dusunuyorumsentetik olduğu için vücuda nefes aldırmadığı doğru ama çoğumuz çalışıyoruz en az 8 saat. çamaşırımızı değiştiremeyeceğimize göre iş yerindeen azından onları istediğimiz kadar değiştirebiliriz. ben de sevmiyorum günlük ped kullanmayı. ama benim her regl sonrası muhakkak akıntım oluyor. mecburum. yoksa günde en az 3 kere çamaşır değiştirmem gerekir. ona eşya mı dayanır...
Deodarant değilde ben bu sabun gibi olanlardan var nivea nın vs her marka güzel günlük ihtiyacı karşılıyor ter kokusu olmuyor terledikçe güzel koku veriyorKızlar ben deodarant kullanamiyorum. Kullanmak cok farkettiriyor mu? Her gun duşa giriyorum kokulu vucut losyonu suruyorum parfum sıkıp cikiyorum. Simdi havalar isiniyor ne gibi önlemler alabilirim ter kokusu icin
dediğiniz kullanışlı olmasa da haklısınız, sonuçta hamilelikte ekstra ihtimam istiyor ki hastalık durumunda ilaç da kullanılmıyor. şu an için alışkanlıklarımı değiştirmem zor ama hamileliğimde bu tavsiyenizi kesinlikle anımsayacağım, teşekkürlerBen hamileligimde de basedemedigim icin pamuklu bez kullandim
Bende kurutma makinesi almak istiyorum ama memnun olmayan cok siz hangi marka model kullaniyorsunuz acababen de aynı durumdayım. 2 kişiyiz ama her hafta 4-5 makine çamaşır yıkanıyor... iyiki kurutmalı almışım diyorum. hele bu kış hayatımı kurtardı kurutmalı çamaşır makinem. kış günü günlerce kurumuyor, dışarı assam kömür kokuyor. böyle en azından katlayıp, çok gereklileri ütülüyorum.
şık mık her giymeden sonra yıkanır yıkanmalıdır ya da kuru temizlemeye gönderilmelidirherkes bi giydiğini bi daha giymiyor zaten giyerim diyen çıksa şaşarım ben giyerim mesala hırka kazak 2 gün üstüste giymem ama değiştirerek giyerim hemen yıkamam şık buluzlarınızı falan devamlı yıkıyormusunuz merak ediyorum
benim tüm beyaz eşyalarım beko. çamaşır makinem de öyle. ben alırken sadece tek bir kurutmalı çamaşır modeli olduğunu söylemişlerdi. yaklaşık iki yıl oluyor alalı. şu an farklısı veya bir üst modeli çıkmış olabilir. bendeki ürün beko wd 964 yk olarak geçiyor. görseli buBende kurutma makinesi almak istiyorum ama memnun olmayan cok siz hangi marka model kullaniyorsunuz acaba
Kokan giysiler giymektense, eskimis fazla yikanmaktan yipranmis giysiler giymek iyidir
bazen oyle bakimli gorunen kizlarin yanina yaklasinca kokudan kaciyorum, koltukaltinda fare ölmüs sanki
ama bakiyorsun sac bas temiz, demek ki giyip giyip yikamiyor ki ustundekiler kokuyor... kolay kolay kimse kendi ter kokusunu almaz, herkes "ben ter kokmam" der ama sokaga ciksan insanlarin % 80 inin yanina ter kokusundan yaklasilmiyor. Farkinda olsalar oyle dolasirlar mi?
ozetle kendinizi de, giysilerinizi de her gun yikayin, temizlik gibisi yok :)
bende aynıyım çalıştığım ıcın her sabah duş alıp temız kıyafetlerımı giyiyorum akşam da direk makinaya atıp tekrr duşa giriorum tabiki bana göre senın kı normal insan ıster ıstemez kokar tekrr gıyınmıyor gerçekten ve camasırlar günlük degıstırılmelıdır zaten artı günlük ped de kullanabılırsın gun ıcınde sık sık degıstıredebılırsın daha temız hıssedersın kendını ben ole yaptığım ıcın bilgi amaçlı söylüyorum olsun dolsun makine senın ıyı hissetmen ve sağlıklı olman çok daha önemli diye düşünüyorum (=kızlar ben bir giydiğimi bir daha giyemiyorum siz de öylemisiniz (2 saat bile giysem) direkt makineye ,
bir arkadaşım vardı üzerinden çıkarır askıya geri asardı
ben eşyalarımı hep makineye attığım için de cabuk eskiyor
hele ki gömleklerimi asla giyemiyorum ikinci kez ve ne zaman gömlek giysem tuhaf bir koku oluşuyor
yani bana öyle geliyor gömlekle mi alakalı size de oluyor mu,
bir de bakımlı bayanlar ne gibi tavsiyeler de bulunursunuz
koltuk altım biraz fazla terliyor ne yapabilirim ve de deodorant ne önerirsiniz deodorant kokularını sevmiyorum pek
son olarak iç çamaşırı günlük olarak değiştirilmeli midir ben de huy olmuş artık ama makine cabuk doluyor((
bayılıyorum zaten "benim terim kokmaz" muhabbetine.. o yüzden toplu taşıma araçlarına binemiyoruz, hiç kimse kokmuyor (!).. terinin kokmadığına inanan arkadaşlar o kokuyu sadece kendilerinin almadığını kabul etseler keşke.. ter kokar arkadaşlar, kıyafetler de her gün değişmeli, her gün duş alınmalı ve bu bilgiler ilkokulda verilmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?