kısa bir süre giysem de yıkıyorum

birde o kokuyu gizlemek için iğrenç oda parfümü sıkmıyorlar mı ..

iç çamaşırımı günde 2 kez değişirim ve ben de kıyafetlerimi kokmasa bile bir daha yıkamadan giymem.Hergün yıkanmadan evden de çıkmam.

Bir giydigimi yikamadan giyemiyorum.Esim de benim gibi kirli sepetimiz bos kalmaz :) hatta annem sen bu deterjani yiyor musun ne cabuk bitiyor diyor :)

her gün farklı kıyafet giyerseniz bir giydiğinizi bir daha giymemiş olursunuz. siz sanırım daha makine dolmadan çalıştırıyorsunuz.

@yenGEnC aynen bunları yazacaktım cevap olarak zaten yazılmışı varmışmesele titizlik değil, sana o kıyafet temiz gibi geliyor olabilir ama belki aslında temiz değildir. tertemiz vücuduna giyilmiş giysi giyince de o temizliğin bi anlamı kalmıyor bence

her gün kıyafet değiştiririm. pantolon değil ama gömlek badi penye ne olursa bir saat de olsa farketmez (üst)
iç çamaşırımıda her gün değiştiririm. eşimde kızıyor çamaşır konusunda dağ gibi çamaşırım bitmek tükenmek bilmiyor
ben baş alamadım eşim çamaşır bende dedi dört makineden sonra pes etti

bende onu kullanıyorum ama bende işe yaramıyor

her insan kendi durumunu daha iyi bilir. burdakilerin bazıları haftada bir çamaşır yıkayabilir ama eğer fazla terleme ve ter kokusu varsa durum başka.
iç çamaşırı günlük değiştirmek keyfi değil zorunluluktur.

Eger koltukaltinizda ciddi bir terleme problemi varsa kesin cozumu maxim, pahali gorunuyor ama 1 roll on 1 yil gidiyor ve asiri terleme/ter kokusu sorununu kokten cozuyor.
ben amway roll on kullaniyorum, en son rexona black white aldim memnun kaldim ama ben nerdeyse hic terlemem, buna ragmen her sabah dus alirim, oyle günlerce yikanmayip kokmayangillerden değilim

Bende her giydiğimi yarım saat bile atarim makıneye normal yanı.çamaşirimida her gün değiştiririm.

kokmayangil değil, kokan ama kokmadığını sanangil

valla öyleleri de var . benim iş yerinde bir bayan var. haftada bir yıkanırmış kirlenmeden lekelnemden kıyafet değiştirmezmiş. ama yok kokmuyor kadın kokmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…