Kisa boylu mu ne?

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Bu aralar biriyle gorusuyorum. Profesyonel bir platformda tanistik, facebook'ta eklestik. Tipi, kariyeri, yazismalari falan uygun. Adam yurt disinda ve ancak yazin buraya geldiginde yuz yuze gorusebiliriz.

Her sey iyi de ben bir seye takildim. Boyu kisa gibi. Uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum ben halbuki. Illa ki bir puruz cikacak zaten.

Ben kisa (1.63), o kisa, ne olurdu uzun olsa?

ne olurdu uzun olsa?
Kısa olmamış olurdu :)
Boyunu sordunuzmu ki? Bir yüzyüze tanışın, belki boyu değil de başka şeyler olumsuz olur veya her şey harika olur da boyu önemsizleşir.

ben de bi kere internetten tanıştığım birinin kısa boylu olduğunu anlayınca görüşmemiştim, belki de bir hataydı bilemem ama çekici gelmemişti.
zaten uzun boylu, yakışıklı, kariyerli erkekler kapılmış oluyor genelde internetten bulmak zor oluyor.
keşke daha önce görüşme fırsatınız olsa yüz yüze daha iyi anlardınız.

İlerde evlenince boy takıntılığının saçma olduğunu anlayacaksın... Boyu uzun aklı kısa erkek dolu bu ülkede...

kendisine sorun boyun kaç diye

Peki yurt dışında yaşıyormuş beyefendi belki o da uzun kızlardan hoşlanıyor? Üstelik adam y.dışında yaşıyormuş, sizde uzun değilsiniz dediğiniz gibi, Tr’de ortalama sayılsanız dahi yurtdışında kısa sınıfında olabilirsiniz ülkeye bağlı olarak.
O sizin diğer tüm özelliklerinizi beğenirken benzer bir platformda boyu kısa ya napsam mutlaka bir eksik çıkar zaten diye bir soru sorsa ne hissederdiniz?
Bir sağlık sorunu olarak aşırı kısalık yoksa bunları dert etmeyin. Ne erkekler var 2 metre ama adam değil erkek sadece. Örnek eski kocam. Kalbi güzel olsun.

Ben bazı kadınlarda boy takıntısı olduğunu bu forumdan ögrendim.

kendi boyu kısa diye uzulen arkadaşlarım vardı ama kendinden uzun bile olsa kısa diye şans vermemeyi üstünü cızmeyi buradaki kadınlarda gördüm.

Boyum 170 esimin boyu 176. biraz yuksek giysem aynı boydayız. hic sorun degil benim icin.

Bir erkek merhametli saygılı olgun egitimli ise ben boya takılmazdım.

Başka konuda da yazmıştım. Boyu 1.85 olan kuzenim karısına bizim yanımızda gerizekalı demisti cok kızmıstım. Üstelik karısı calışmasına rağmen ev işlerine elini sürmez. isterse 2 metre olsun odun olduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…