- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
ben de bi kere internetten tanıştığım birinin kısa boylu olduğunu anlayınca görüşmemiştim, belki de bir hataydı bilemem ama çekici gelmemişti.
zaten uzun boylu, yakışıklı, kariyerli erkekler kapılmış oluyor genelde internetten bulmak zor oluyor.
keşke daha önce görüşme fırsatınız olsa yüz yüze daha iyi anlardınız.
Bence görmeyi beklemeyin, ben olsam konuyu bir şekilde boya getirir laf arasında sorardımGormeden bunu bilemem.
Bendede boy takıntısı vardır benim boyum kısa çünkü daha önce kısa bi erkekle görüşmüştüm sevemedim huyu falan çok iyiydi ama çok önem verdiğim için sürekli boyu takıldı gözüme bir insanı ilk gördüğünde beğenmek çok önemli bence
Ee napayım kısaysaBizden ne istiyorsun anlamadım ki
şaka şaka dert beğenmeyen kadınları taklit edip duygularını anlamaya çalıştım
Boyu degil islevi onemli deyip gidiyorum. Insan olsun,centilmen olsun,merhametli ve durust olsun. Islev yerinde olsun yani ozetle
E o zaman dansOyle haklisiniz ki aslinda...
Esim 1.90 ...ben 1.58 .Esimin uzun olmasi faturalarda indirim ,markette hediye ceki ,bankada mevduat olarak bize donmedi..
Siz 163 cm,o sizden dahada mı kısa? Şook,ben asla istemezdim.
İlerde evlenince boy takıntılığının saçma olduğunu anlayacaksın... Boyu uzun aklı kısa erkek dolu bu ülkede...
Fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Siz direkt boyunu sorun benceBilmiyorum iste bunu. Kisa duruyor fotograflarda.
kendisine sorun boyun kaç diye
Boyu değil kişiliği önemli, kavakta da boy var.
Uzun olunca kuş konmayacak ki
neden..? kabalık degilki buHos olmaz ama.
Peki yurt dışında yaşıyormuş beyefendi belki o da uzun kızlardan hoşlanıyor? Üstelik adam y.dışında yaşıyormuş, sizde uzun değilsiniz dediğiniz gibi, Tr’de ortalama sayılsanız dahi yurtdışında kısa sınıfında olabilirsiniz ülkeye bağlı olarak.
O sizin diğer tüm özelliklerinizi beğenirken benzer bir platformda boyu kısa ya napsam mutlaka bir eksik çıkar zaten diye bir soru sorsa ne hissederdiniz?
Bir sağlık sorunu olarak aşırı kısalık yoksa bunları dert etmeyin. Ne erkekler var 2 metre ama adam değil erkek sadece. Örnek eski kocam. Kalbi güzel olsun.
Kisa dediginiz 1.70 falandir kesin
Ben bazı kadınlarda boy takıntısı olduğunu bu forumdan ögrendim.
kendi boyu kısa diye uzulen arkadaşlarım vardı ama kendinden uzun bile olsa kısa diye şans vermemeyi üstünü cızmeyi buradaki kadınlarda gördüm.
Boyum 170 esimin boyu 176. biraz yuksek giysem aynı boydayız. hic sorun degil benim icin.
Bir erkek merhametli saygılı olgun egitimli ise ben boya takılmazdım.
Başka konuda da yazmıştım. Boyu 1.85 olan kuzenim karısına bizim yanımızda gerizekalı demisti cok kızmıstım. Üstelik karısı calışmasına rağmen ev işlerine elini sürmez. isterse 2 metre olsun odun olduktan sonra.
Uzak oluşu daha sorun değilmi yaa yazdan yazaa görüşmekneden..? kabalık degilki bu
Bence görmeyi beklemeyin, ben olsam konuyu bir şekilde boya getirir laf arasında sorardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?