- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Siz direkt boyunu sorun bence
Evet önemli flort icin..is ciddi ise eli ayagi duzgun olup meslegi olmasi onemli..boy devede de var..Biliyorum ama gorsel doyum da onemli gibi.
YorumlarınBoyu değil kişiliği önemli, kavakta da boy var.
Uzun olunca kuş konmayacak ki
Ben boyu önemli degil diyen kadinlara inanmiyorum pek, bütün arkadaslarim erkegin kendisinden uzun olmasini istiyor, kadinlarin genelinde var bu. Dis görünüs en önemli olmasa da gözüme hitap etsin isterim.
1.70 uzun mu ki?1.70 olursa opup sarmalarim ben onu.
Laf arasında sor sende,kilodan falan konu aç. Diyete girdim diye gir konuya:) konuyu onun kilosuna ve boyuna getir,senin boy kaç bu arada de ve geç. Boyunu öğrendikten sonra boy konusu üzerine devam etmeden hemen konuyu değiştir.Bilmiyorum iste bunu. Kisa duruyor fotograflarda.
Ee laf arasında sor :)Bilmiyorum.
Laf sokmus gibi olmaz mi?:)Çaktırmadan öğrenebilirsin:)
Muhabbet söyle gelisir:
Nasıl giyimden hoşlanırsın?
Spor..
Öyle mi ben de spor ama mecburi klasik giyim uzun boy istiyor :)
Yakışmasi açısından yani..
Gibi gibi..
Herkesin karşı cinste önem verdiği bir fiziksel durum vardır yani o yüzden boy önemli değil muhabbeti göreceli olur.
Benim için boy önemli değil hatta ben 1.55 olduğum için genelde kısalardan hoşlanıyorum.
Diğer yandan dişlere önem veririm ben de çünkü eskiden dişlerim eğriydi, ortodonti tedavisinden sonra takıntı oldu düzgün dişler. Kendi adıma düşününce her şeyi mükemmel olan birinin dişleri eğri olursa yine de olmaz gibi geliyor
Boy da sizin takıntınız ise yapacak bir şey yok.
Laf sokmus gibi olmaz mi?:)
Genellikle kısa boylu erkekler kızlardan önce soruyor boyun kaç cm diye. Bence rahat olun. Öğrendikten sonra kriterlerinizi rahatça söyleyin açık olun. Bunda kötü bir şey yok
Evet yanlış anlamaya müsait bence de. Normalde erkekler flört ederken bir şekilde boyunu soruyor bu pek şaşmaz. Adam henüz sormadıysa gerçekten kısa boylu olabilir. Ben daha bana boyun kaç diye sormayani görmedim. Konuyu bir şekilde dış görünüşe getirilebilir. Dış görünüşe ne kadar önem verip vermediğini anlamaya çalışır gibi. Sence benim boyum kaç diye sorup onunkini de öğrenebilir. Adam da karşılık olarak ben kaç duruyorum diye sorar kompleksi yoksa.Laf sokmus gibi olmaz mi?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?