• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boylu olmak.

1.66 ile Ailenin en uzunuyum :) cüce mi ailen deme napalım öyleyim :)
Anne tarafimda uzun milli atletler falan var oradan zaar :)
Hem anne hem baba tarafina bakmalı herkes kısa ise o başka sadece anne baba kriter değil neticede onlarda ortaya cikmayan ama sana aktardiklari şeyler de var..
Not: ablam 1.55 34 beden dünya güzeli bir kız onun olduğu ortamda uzun olmanın anlamı kalmiyor:))) mesela..

Kendinle barisiksan zaten 10 kat daha guzelsin :)

1,70'le hem anne hem baba tarafinda en uzun kiz benim :KK53: Bizimkiler de kisadir.

Kendimle barisik olsam da daha kisa olsam belki daha mutlu olurdum.

Teşekkür ederim yapacağım bazıları bu yaştan sonra süt içmek yararlı değil zararlı olur diyordu sadece yoğurt yeterli mi?
süt niye zararlıymış ya ilk defa duydum asıl içmeyen utansın kalsiyum gibisi yok 26 yaşındayım hergün süt içyorum :D:D bu arada bende 155 falandım o yaşlarda boyum 162 de kaldı genetik önemli tabi annemin boyu 1.57 ondan uzunum ama :D tabispor yapmadım ben çok pişmanım kesinlikle spor yapmanı önerririm bir kaç cm daha uzarsın bence 165 olabilirsin 170 olmaz ama sanki :(

süt niye zararlıymış ya ilk defa duydum asıl içmeyen utansın kalsiyum gibisi yok 26 yaşındayım hergün süt içyorum :KK70::KK70: bu arada bende 155 falandım o yaşlarda boyum 162 de kaldı genetik önemli tabi annemin boyu 1.57 ondan uzunum ama :KK70: tabispor yapmadım ben çok pişmanım kesinlikle spor yapmanı önerririm bir kaç cm daha uzarsın bence 165 olabilirsin 170 olmaz ama sanki :KK43:
170 de olmasın yani ne diyeyim 165 de yeter bana. Daha kesin bile değilken nasıl da sahiplendim boyu onu bile olamazsam artık asıl o zaman üzüleceğim :KK43:

170 de olmasın yani ne diyeyim 165 de yeter bana. Daha kesin bile değilken nasıl da sahiplendim boyu onu bile olamazsam artık asıl o zaman üzüleceğim :KK43:
bence yinede üzülme gerçekten sonuçta yapı meselesi seninle ilgili bir durum değil bende isterdim 165ten yukarı olmayı falan ama olmuyor aslında mutluyum ya minyon falan oluyorsun yaşımı da göstermiyorum falan inşallah en az 165 olursun ama sen kafana takma oluruna bırak derim;)

Yüzüm de güzel değil ki hep sivilce var ve siyah nokta bunlar zamanla geçer deyip kendimi avutuyorum da cidden boy konusuna taktım artık birisi bana boyun kadar konuş dediğinde son raddeye geldi ve artık spora başladım e siz de böyle diyince dedim bıraksam mı ama olmaz yani 1 cm de uzatsam sporla kar. Hayattaki tek iyi olduğum şey derslerim sanırım yep puanım 493 ve fen lisesinde okuyacağım da orada bu boyla ezmezler mi beni:mad:

Spor ve beslenmeyle daha epey yol katedersin 1.60 i da gecersin bence ama mutlaka spora devam et. Sut zararlı diyenleri de dinleme gunde yarim litre sut iciyorum.
Bu arada boyum 1.67, kizkardesim lisedeyken benim boyumdaydi, simdi 1.75 yani 15-16 yasindan sonra 8 cm uzadi, ama okulun basketbol takimindaydi ve her gun saatlerce basketbol oynayip yuzuyordu.
Ha ben de o yaslarda yuzuyordum ama kapasitem bu kadarmis, spor yapmasam 1.60 kalirdim belki.

1.60 falan olur canım bende 1.63 falanım ülke standartları bu zaten takma kafaya :) ama belli olmaz 1.65 e kadar bile gidebilir yüzme basket vs yaparsan bikaç cm oynatıyor

Spor ve beslenmeyle daha epey yol katedersin 1.60 i da gecersin bence ama mutlaka spora devam et. Sut zararlı diyenleri de dinleme gunde yarim litre sut iciyorum.
Bu arada boyum 1.67, kizkardesim lisedeyken benim boyumdaydi, simdi 1.75 yani 15-16 yasindan sonra 8 cm uzadi, ama okulun basketbol takimindaydi ve her gun saatlerce basketbol oynayip yuzuyordu.
Ha ben de o yaslarda yuzuyordum ama kapasitem bu kadarmis, spor yapmasam 1.60 kalirdim belki.
Teşekkür ederim vazgeçmeyeceğim

Yüzüm de güzel değil ki hep sivilce var ve siyah nokta bunlar zamanla geçer deyip kendimi avutuyorum da cidden boy konusuna taktım artık birisi bana boyun kadar konuş dediğinde son raddeye geldi ve artık spora başladım e siz de böyle diyince dedim bıraksam mı ama olmaz yani 1 cm de uzatsam sporla kar. Hayattaki tek iyi olduğum şey derslerim sanırım yep puanım 493 ve fen lisesinde okuyacağım da orada bu boyla ezmezler mi beni:mad:

Boyun kadar konuş mu? 90larda bitmedi mi bu:)
Bi daha böyle diyen olursa
"Aklın kadar konuş demek isterdim ama ebedi bi sessizlik içinde hiç cekilmezsin" de lütfen :)

Boyunuz 160 degil mi yahu :KK49:
Ben bile o kadar dikkat etmiyorum
Kaldi ki finlandiyayla boy ortalamamiz neredeyse ayni :KK55:
Boyum 1.78 . 1.60 da nerden çıktı? Kaldıki gördüğüm iskandinav kökenli insanlar hep benden uzun. İnternetteki boy ortalamasına göre nerdeyse tüm dünya aynı boyda:KK12:
Bu arada kilo da var bende. İkisi birden olunca işte hayaller hayatlar oluyo. :KK48:

14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?

Ben 1 cm uzadim :D
Annem 150
Babam 165

Ben 154

Hayat böyle de güzel napalım :)

Ben 150'yim. Herhalde oglum ilkokul 3 de benimle ayni olacak. Onun veli toplantisinda benim velimi sormasalar bari diyorum :D

Yasiniz genc oldugu icin takmaniz normal. Sizin yasinizdayken ben de takardim. Suan 33 yasindayim ve boyum umurumda degil. Tam tersine bazen hosuma bile gidiyor. Ayrica kilom da olmadigi icin oldukca kucuk gosteriyorum daha ne olsun.

Boyum 1.78 . 1.60 da nerden çıktı? Kaldıki gördüğüm iskandinav kökenli insanlar hep benden uzun. İnternetteki boy ortalamasına göre nerdeyse tüm dünya aynı boyda:KK12:
Bu arada kilo da var bende. İkisi birden olunca işte hayaller hayatlar oluyo. :KK48:
160 ben topukluyla 167 miss falan yazinca dedim ne oluyor :KK53: yanlislik olmus sanirim

Kilo verirsen manken gibi olursun ama al sana avantaj :spor:

Back
X