• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boylu olmak.

Maksimum 1.60 olursunuz, o da belki.
Bence uzunluğun da kısalığın da kendine göre avantajları var, takıntı yapmayın.
Hem ben 1.69'um ama öyle çok muhteşem bir hayatım yok. :KK48: Demek ki boyla bir ilgisi yokmuş.

Yüzüm de güzel değil ki hep sivilce var ve siyah nokta bunlar zamanla geçer deyip kendimi avutuyorum da cidden boy konusuna taktım artık birisi bana boyun kadar konuş dediğinde son raddeye geldi ve artık spora başladım e siz de böyle diyince dedim bıraksam mı ama olmaz yani 1 cm de uzatsam sporla kar. Hayattaki tek iyi olduğum şey derslerim sanırım yep puanım 493 ve fen lisesinde okuyacağım da orada bu boyla ezmezler mi beni:mad:
Ulen sıpa maşallah ne guzel puan almışsın mis gibi fen lisesinde okuyacaksın,oturmuş boyunu takıyon kafaya:KK12:
Merak etme boyla posla hiç bir şey olmaz ne guzel günler seni bekliyor :KK200:kendini bilmez dangalagin lafını önemseyip o güzel kafanı yorma.

Aileye ceker normalde boy olsun kilo olsun ama bazende cekmez boy 18e dek uzuyor diye biliyorum bi 10 cm daha uzarsin bence

Yogurt ve sutun etkisi tartisilmaz. 32 yasina kadar depolanir,daha sonra gunu kurtarirsn demisti diyetisyenim.. ben cocukken her gun 1kase yogurt yerdim, diger sut urunlerini de cok tuketirim. 174 boyum.. umarim uzarsniz..

Eğer yüzmeye başlarsan başta kalsiyum olmak üzere sıkı bir beslenme şekli oluşturursan 1.70 ve üstü olabilirsin
Spor ve iyi bir beslenmeyle olmayacak şey değil.

14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
Doktora gidebilirsin canım bu bilgileri doktordan alman daha sağlıklı bir akrabam da öyleydi doktor adet olmaması ve boyunun uzaması için ilaçlar vermişti yanlış hatırlamıyorsam.

10 yaşımda regl oldum. o dönemde 1,60 boyundaydım.
Şimdi 26 yaşındayım ve boyum 1,64.
Yani bir 3-4 cm daha uzayabilirsiniz.

14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
Ari sutu boy uzatmada yardimci diye duymustum.
Birde ibrahim saracoglunun boy uzatan kurleri var internetten bir bak istersen ama boy uzamanin en etkili yolu. Basketbol yuzme gibi sporlar sanirim. Yuzmenin cok faydasi var diye biliyorum ama ...
Bende 1.55 hatta 1.52 boyundayim :) annemde babamda benden azicik uzunlar. Bizom abim hariç hepimiz ayni boydayiz diyebilirim. :)

Oo simdi baslarlar devede de boy var diye, yerimi hazirladim bekliyorum :KK45:
Yok be.. o camur at izi kalsin olur..
Boyumdan simayetci degilim ama soyle 1.70 boylarinda incecik kizlarada imrenmiyor da degilim. :)
Kompleksim yoktur sadece guzele guzel demesini severim. Topuklu bile giymem. Spor ayakkabi bababet giyerim hep...
Cok minigim bende ya :) esim bile minikim diye sever hep.

Ortalama boy candir.Keske 1.68 olsaydim.Uzun olmak cidden risk ve dezavantaj.Bunun sikintisini her anlamda yasiyorum.Cok ta iyi degil uzun boylu olmak.

endokrinolojiye görünün artık kısaboylu olmak kader değil diyorlar büyüme hormonu iğneleriyle boy uzatıyorlar tabi bir sürü testten geçiyorsunuz ve uzmanlar karar veriyorlar.

Back
X