kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

Yahuuu dert ettiğin şeye bak bence kısa bayanlar daha şanslı...Bende 1 74 boyundayım 42 beden giyiyorum 38 bedene düşsem fıstık gibi olcam da kilo veremiyorum...senelerdir sevgilim yok kimseye içim ısınmıyor...evlenemiyorum yani...üzülsem ben üzülecem....boyla falan alakalı değil canım benimmmmmm kısmetttt ...vakit gelmedimi kuş bile uçmuyor...hee bu arada fazla kilo almamaya çalış...boy önemli değilde kilo önemli benimde bi 8 kilo vermem lazım...uzun boylu olupta balık etli olmak daha zor bayanlarda hanım ağa gibi bi izlenim oluyo pöffff :/

bodur tavuk her daim piliç, boşuna dememişler
bide zayıf çıtı pıtıysan tadından yenmez takma kafana,
öküzden kurtulduğuna dua et

Canim benim oyleleri varki,topuklu ayakkbi giyse bile benden kisa duruyorlar. Ve bende 1.58 boyundayim. Bence bu hic sorun degil. Cok kompleks haline getirdiysen topuklu ayakkbiyla bir butun ol. Birde Boyuna gore kilon kac olmali hesapla internetten. Kilo vermen gerekiyosa ver. Unutma kilo daha kisa gosterir.

bence boyun abartılcak derecede kısa değil, sevgılın bahane bul bızım komsumuz 1.55 boyunda ama öyle bı adam almıskı. bence sen önüne bak takılcak bı boyda değil yanı bende okurken 1.48 flan zannettım.

chrıstına agulerı da 1.56 boyunda ama amerıkanın en cekıcı kadını secılmıstı :)

Canim yillardir bilinen we herkezin agzinda olan bir soz wardir bodur tavuk her zaman pilictir bak benim boyum 170 herkez sinem kobala bezetrdi beni sac vicut giyim tarzi ayniydi hani takipde edederdim yagni ama iki yil once ewlendm we cok kilo aldim su an 80 kiloyum 55 kiloydum 2 yil once dusun ama halen kendime guwenirim hemde cok kendimle barisik kendimi cok sewen bir insanim sende oyle ol kendine guwen etrafimda bir ton kisa kadin war wallaha cok da guzeller fark7ndaysan tw camisinda bir cok oyuncu kisa boylu ornegin hazal kaya beren saat asli tandogan ws ws ama hepsine de bak bir icim su hemde hazalin vicudu kotu olmasina ramen aranan bir isim senin yapacagin tek sey kendine guwen bakimli ol vede kilo alama 1 kilo alsan dahi hemen wer karsina ne insanlar cikar merak etme senin sewgilin aklinca sana son soz olarak lafi wurmus gitmis sende yanlarinda cok kisa kalmayacagin erkek arkadas sec kendine ne bilim 170 boyunda felan o zaman kemdini daha iyi hisssedersin bak benim boyum 170 esim 173 herkez yakistrio sende kendine 160 165 enfazla 170 bir manita bul kendini iyi hissetmek icin

Boyun Türkiye standartlarına göre gayet normal bir boy bence bunu sen de biliyorsun. Tek sorun bu bahaneyle terkedilmiş olman.
İspanyol paçanın altına geçirin doldu topukları paça boyunu da uzun tuttun mu bak bakalım anlaşılıyo mu

Ben 1.67 falanımdır arkadaşım nerdeyse benim yarıma geliyor ama gel gör ki benden daha özgüvenlidir, kendinden emin durduğu için boy göze batacak en son şey kalıyo

Gerçi o arkadaşım da hep kilosuna dikkat eder, ispanyol paça giyinir, dik çizgili şeyleri tercih eder aklında bulunsun.

Ve lütfen şükret o şuncacik bacağım var diye ağladığında iki bacağı da olmayıp yürüyemeyenler gelsin aklına. Biliyorum insanın derdi kendine büyük ben de çok takıntılıyımdır kendimle ilgili şeylerde ama gerçekten de boyun çok normal.

Sen kendine özgüvenli durursan kimse seni zayıf noktandan vuramazEski erkek arkadaşına Allah öyle bi'ders verir ki seni bu saçma sebep için ağlattığına bin pişman olur.

Canım bende uzun sayılırım ama herzaman kısa boylu kızları beğenirim zayıf yada hafif toplu çok güzel oluyolar erkeklerde çoğuzaman kısa boylu kızı tercih ederler daha korunmaya muhtaç göründükleri içinmiş eminim sen çok güzelsin boşver o s...k sevgilini kendini sev

canım bende kendimle ilgili konularda takıntılıyımdır boyunu dert etme ne durumda olan insanlar var boyun öyle çok kısada değil topuklu giydinmi tamamdır zaten seni gerçekten sevecek insan boyunu dert etmez o kendini bilmez insandan kurtulduğun için dua etmelisin bence

Tek derdin bu olsun canım yaa.Benim boyumda 155 cm. Allah'a şükür ne insanlar var topuklu ile benim omzumda olan bir arkadaşım var mesela. Türkiye sınırlarını düşünecek olursak gayet ideal bir boy :) Ayrıca boy dediğin nedir ki. Kendine güven,gülümse zaten yüzüne bu güzellikler yansıyacaktır. Bu arada 185 den asagı hiç sevgilim olmadı :)
O senin sevgilinin düşüncesizliği ve kabalıgı.. Bulsun bakalım kendine uzun bir kız , o da onu terketsin.

Son düzenleme:
bende kısayım canım.
hem de tüm kuzenlerim bembeyaz, mavi gözlü 90-60-90 ve upuzun iken.
acıma acı katılıyor yani.

ama bir de diyorum ki otobüste gördüğüm elleriyle bacaklarını sürüyerek giden adamdan sonra; ya beni götüren bacaklarım olmasaydı?????

hem züğürt tesellisi kendime diyorum ki ''bodur tavuk piliç gösterir''

Son düzenleme:
Ben tam bir buçuk metreyim (1 mm fazlası bile yok) ve benden güzeli yok

Rabbim beni az ve öz yaratmış.

Ayrıca 30 yaşındayım ama beni 18 ya var ya yok sanıyorlar daha ne olsun. Kocam da 1.74 yapılı biri yani. Ufak tefek oluşuma bayılıyor. Ha beğenmese de bu onun sorunu olurdu benim değil.

bodur tavuk her zaman piliç derler bizim buralarda , o densiz eski erkek arkadaşınızı umursamayın bile

ben 1,70 boyundayım kısa sayılmam ama sorsan benimde kendimde beğenmediğim durumlarım var ama dert etmek çok gereksiz

sağlığınız yerinde olsun yeter

Ne kadar cirkin bir baslik
ne dediginin farkindamisin ?

kisa boylu olmaktansa hic yasamamak ne demek?

simdi sana hazal kayayi yada lopezi ornek vermeyecegim
sadece boyle dusundugun icin utanmalisin

tamam kompleks yapabilirsin keske uzun olsaydim diyebilirsin
ama hic yasamamak derken senin boyundaki kadinlara cok kotu bir etki

aranizda otuz santim olan sevgilinin seni terketmesi iyi olmus
cunku herif seni yuregiyle sevmedi
ve bu kadar yuzeysel dusunmen sana zarar gercekten

arkadaşım sakın sakın sakın kendini hırpalama böyle düşünerek. hem uzun boy çok mu iyi? benim boyum 182 ve inan ben de kısa olmak için neler vermezdim.. topuklu ayakkabı giyemiyorum, giysem de bi ton bi ton bakışlar laflar neler neler.. uzun boylu erkeklerin yanında da bak dikkat et genelde kısa kızlar vardır.. ayrıca öyle de kısa değilsin, Allah korusun nelerini gördüm ben. her daim topuklu giyebilirsin, bu hem kendine olan özgüvenini yerine getirir hem de uzun görünürsün. valla ben pek beğeniyorum pek imreniyorum uzun uzun topuklu giyenlere hem ayrıca unutma ki "bodur tavuk her dem piliç" :) bunu da bana senle aynı boy olan yengem söyledi :)

Boy ve başka sebebler demişsiniz.Bence başka sebebler ağırlıkda olabilir.Sonuçda teklif ederken boyunuzu görüyordur.Eğer boy sa sebeb saçma.Madem göre göre neden sevgili oldunuzki

hala eski sevgilinden bahsediyosun pes ben olsam onu ağzıma dahi almam ALLAH seni böyle beğenmiş böyle yaratmış sevgilin kim oluyo bu boyda okadr insan var çevremde hepside gayet mutlu yani bence senin derdin sevgilinin seni bırakması olmuş canım boyun diil

Yaşın kaç bilmiyorum.Çok genç olmalısın.Öyle olmasa,senle kısa boyluyken sevgili olupta,sonradan bırakan kişinin boyunu sadece bahane ettiğini anlardın.Ve de,sevginin/aşkın boyu,tipi görmeyecek kadar kutsal bir duygu olduğunu,erkeklerin boydan çok zekaya önem verdiğini,evliliği boyun kurtarmadığını anlardın.Artistlerin hepsi de uzun boylu değil.Başarılı insanların hepsi de uzun boylu değil.Sağlık elden gitti mi,boy birşey ifade etmez.Saçmalıyorsun.Sevgilim dediğin kim yaa,seni böyle aşağılayacak.Boşversene.Niye özgüvenini kaybedesin.Ailen için,kendin için bu hayatta birşeyler başar,artıların olsun,istikbalini eline al senden daha uzunu olmaz.
UNUTMA ATATÜRK ORTA BOYLU BİR DEV KAHRAMANDI.

arkadaşım bence boydan ziyade senin düşünce sistemini olumluya çevirmen gerekiyor. bende 157 yim. senle aramızda hiç bir fark yok yani. boyum kısa evet ama ben boydan ibaret değilim. kendini bence bu kadar değersizleştirme. eminim hayran kalacağın özelliklerin vardır. neden bunlara odaklanmıyorsun? güzelliğini boyunla ölçme sakın. eski sevgilin resmen bahane bulmuş. benim eşim 180 boyunda. aramızda 23 cm var ne olmuş yani. otobüs yolculuklarında koltuğa sığıyorum dizine yatıyorum o oturmak zorundayken ben yatarak yolculuk yapıyorum. 170 cm olsaydım bu imkansızdı mesela :)) bütün erkekler boya göre kız seçseydi işimiz zordu. bence hayata olumlu taraflardan bakmaya ihtiyacın var. sevdiğin insanlarla vakit geçirmeni, kendine hobiler bulmanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun

Yaşınızın 15 civarı olduğunu ve bazı şeylerin Allah'ın gücüne gitmesinden hiç de korkunuzun olmadığını düşünüyorum. Kısa boylu kızlar oldukça minyon ve sevimli olurlar. Yaşlarını göstermezler bir çok uzun boylu erkek tarafından da tercih edilirler. rachel bilson'ı örnek vermek isterim. Kendisi izlediğim bütün dizilerinde oldukça seksi ve güzel bir karakteri oynamıştır ve boyu 1.57. Bütün dünyayı dev gibi poposunda sallayan kim kardashian 1.59. hilary duff 1.57.
Umarım ne kadar saçma bir başlık açtığınızın farkındasınızdır. Burda neler çekmiş, ne terkedilmiş kadınlar var da bu kadar saçmalamıyorlar. Allah ıslah etsin ve sizi bağışlasın yoksa böyle bir laf etmenin bedeli hafif değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…