kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

nası bi düşünce canım bunlar bende miniğimm napak ölek mi ?

erkek arkadaşının boyu uzamış ama nerde ne konuşulur bununla ilgili yetisi çok gelişmemiş,seni de güzellik konusunda çok hırslı gördüm.bu hırsın sana zarar verebilir.kadınlar çiçektir derler ya doğrudur.bazısı gül gibi yerden yüksektedir,bazısı kardelendir karı deler çıkar ama toprağa yakındır kardelenin gül gibi uzun sapı olduğunu düşünsene;her şey olduğu gibi güzeldir , canım bunları çok düşünme,güzel olduğunu bil ,kendine güven,gerisi boş

İnsan zaman zaman zor durumlara düşüp bunalıma giriyorlar . Bir düşünün ve şükredin. Kiloymuş boymuş. bunlar ne için? sağlıklı olmak elin kolun ayağın sağlamken. gözlerin görüp kulakların duruyor yürüyebiliyorsun. Allah sizlere ve bizlere ne güzel imkanlar sunmuş. Ben hep kendimi şükürlerle bu güne getirdim. Bende kısa minyonum bazen düz topuksuz ayakkabı giyerim kendimi çok kısa hissederim ama ne yapayım sulayım ayaklarımı da uzayayım ya. bazen kısa boylu olduğumu söyleyenlere asılınca sündürence boyum uzamıyor ki ne yapayım ben böyleyim diyorum. hayatta herşey mümkün benim boyumla belki dalga geçti evlenmek için ailesi çok istedi ben istemedim aileme uygun değildi bana da hiç uygun değil di. ne mi oldu çocuğu özürlü oldu ... ne oldum demiyeceksin ne olacam diyeceksin. o yüzden sen sen ol aLLAH A çok şükür et . insanlar neler le uğraşıyor sen sadece dengesiz bir züppe boyun kısa diye kendini hayttan soyutlamışsın.

güzel olmak yada çirkin olmak deil mesele mesele kendin olup insanlara kendini sevdirmek.

boyum 1.55 ve 55 kiloyum.
eşim 1.85 boyunda adam eve her geldiğinde içimden hey maşALLAH diyorum öyle yakışıklı
hem yaş geçtikçe insan şunu anlıyor ki
bodur tavuk her dem piliç
olduğumdan genç duruyorum yaşım arttıkça daha da küçük sanıyorlar beni
25 yaındayım 19 yaşındasın en fazla diye iddalaşıyorlar
daha gençsiniz belli ama aşarsın merak etme

ama siz bunu çok ciddi bir sıkıntı ve takıntı haline getirmişsiniz, doktor yardımı olmadan pek hallolacak gibi durmuyor. kendinize yüklenmeyin. boyun güzellik üzerinde çok ufak bir etkisi var. hatta hiç yok bile denebilir. eski zamanlarda olsun, günümüzde olsun size boyu kısa olup şahane güzellikte olan tonlarca kadın şarkıcı, oyuncu gösterebilirim. üzmeyin sıkmayın kendinizi.

Abartılacak üzülecek takılacak bir durum değil bu boy mevzusu milletin ne dertleri var üstelik çoğu erkek minyon tipli kadınları sever istersen bir araştır forumlarda cevapları görürsün nadirdir uzun boy seven ki Türk erkeklerinin boy ortalaması da uzun değil... Ayrıca uzun olan çoğu erkeğin de yanında kısa bayanlar görüyorum görüyoruz...En yakınlarımdan da var, bende öyleydim bir zamanlar da neyse. Bodur tavuk her daim piliç derler Unutma

hayatın boyunca yapacagın en büyük hata kendini sırf dış görünüşünden dolayı yetersiz hissetmen olur! Sakın böyle bir düşünce ile kendini lütfen üzme . Gerçek güzellik kesinlikle boyla yüzle fizik ölçülebilinicek birşey değil! Bunu bilir bunu söylerim. Ben eminim ki sen çok güzel bir bayansındır :) Ayrıca eski sevgiline gelince emin ol öyle bi zihniyetten kurtulman senin için bi fırsat bence , lütfen bir daha öyle zihniyetleri hayatina dahil etme ve güzelliğinin farkina var :) Sen sendeki asıl güzelliğin farkina varabilen insanlarla çok güzelsin :)) Ayrıca madem boyunun kısa oluşu seni bu kadar üzüyor internetten boy uzatıcı egzersizleri araştırıp uygulayabilirsin :))

benim bi arkadaşım vardı 1.47 ve çok da güzeldi kısa olmanın da büyük avantajları var mesela topuklu giyebiliyosun, ben 1.75'im ve topuklu giydiğim zaman erkekler "gulyabani gibi olmuşun" diyolar sevgilin bahane etmiş, genelde erkekler kısa ve minyon kızları beğenir

Bende 1.60 erkek arkadaşımla aramda 10 cm var
benim boyuma takılıyor ama ciddi anlamda değil şakalaşıyor
""Ben memnunum türkiye standartlarındayım zaten uzun olsam beraber olmazdık iki bücür bulduk birbirimizi "
Senden uzunum ama diyor
Benden uzunsun ama aslında genelden kısasın 1.80- 85 olsan fena mı olurdu çokta iyi olurdu diyorum
bak oda kısa ama biz dert etmiyoruz arada bi git uzun bul diyorum biz aştık şakaya vuruyoruz sende öyle ol senden kısalar var

Hee öldüğünde diğer tarafta boyun uzuyor zaten !

Ben de 160 boyundayım ama güzel gacıyımdır he:)))))) eşim de 180 boyunda ve bana her zaman kadın dediğin böyle sarıp sarmalayabileceğin kadar çıtı pıtı olmalı işte der:))) biz birbirimizin eşi olduğumuz için çok şanslıyız. Sakın böyle olumsuz komplekslere girme çünkü sen henüz doğru adama rastlamamışsın:)

olurmu öyle şey boyunuz hiçte öylee çokkkk kısa değil kısa boy diye ggoole aratın öyle karar verin sevgilinizin aptal aşağılık kompleksi size bu duyguyu aşılamış ..kilo kınusu doğrudur zayıflamanızı fit olmanızı öneririm...bu arada bende 1 61 eşim 1 85 ve bu emin ol en son düşünelecek şey bunu ilk düşünenle olmaz zaten

canım benim bende 157yim ve erkek arkadasm 183 boyunda ve gayet kaslı yapılı biri. bu işler gönül işi sen ne takıyorsun o gerizekalının lafını. benide biri kapanmak istiyrm diye terketmişti, salak beni kapalı görünce bu halimi begenip geri döndü. yani tabi ki erkekler kısa boylu kız istiyrm demez ama birine kendini sevdirdiysen ve gerçekten adam gibi biriyse seni bırakmaz ki. ve şu kadarını söylüyorum evet kısa boyluyum ve çoğu insana göre yaniz fiziği çok düzgün insanlara göre girdiğim ortamlarda çok daha dikkat çekiyorum, her zaman başın dik olsun, kendine güven kendine inan gerisi boşşş. bu arada kaç yasındasın

Uzun olmak sandığın kadarda güzel değil.Hayatımda uzun olmak hep bi problem oldu.Aradığım hiç bi kıyafet düzgün durmadı üstümde . Etek giymeye hep heves ettim ama hep çook kısa durdu
Standart beden kavramına lanet ettim hep çıtı pıtı narin bi kız olmak istedim.
Bunun ayaklarını akşam suyamı koydunuz ehehehehe gibi espirilere maruz kaldım hep her yerde
İşte insanoğlu hiç birşeyden memnun olmuyor
Bence halinden memnun olmak için güzel şeyler düşün.Çok bunaldıysan giyim tarzını değiştir .
Boyun göze batmasın takılarınla dikkat çek giyimini vs değiştir.
Uzun olamamak dünyanın sonu değil yerini başka şeylerle doldur.

Son düzenleme:
bir çok dünya lideri,sanatçısı kısa boylu!!!bedeninizin asgari bakımını yapın.güzel kokulu sabunlarla banyo yapın,kremlenin,bütçenize,bedeninize uygun giyimler alın,saçınızı değiştirin,çıkın çarşı pazar gezin,kimseyle yarışmayın bence!!!

:) canm benm de boyum 1.55 ama hiiiiiçç sıkıntı yapmıyorum çünkü kendime güvenim tam.. boy yoksa güzellik vardır..güzellik yoksa sempatiklik vardır,çekicilik vardır illa bişey vardır sende birini ön plana cıkarıcaksın ben boyumu hiç takmıyorum çünkü benden baska kimse takmıyor zaten..bana ne 1.90'lar ne 1.80-83 ler teklif etti demekki neymiş boy konusunda hayatı tespih yapmısım sallıyormusum

canım önemseme sen o bı bahanedır yok kısasın gdıorum demenın dha hafıfletcı yolunu bulmus senınkı benımde sevgılım bna kısa dyodu hıc alınmadım vallahı byum 1.69 ama kısasın ıyıce cektın dıyodu topuklu gıy dıodu ama snradan dememeye basladı oda bı murat boz deıl snucta knusmasınlar sende boy srununu atlat ne var kısalarda guzel olabılır bnde sevgılımden ayrıldım ama baska nedenlerden olmayan bsey yurumez
hıcbı erkek için kendını küçük grme sen kendını begenıyorsan srun yoktr bna baska nedenlerden kızabılır ama gelıp bna crknsın dese bı erkek ınanmam aynaya bakıp gordgume ınanıyorum derım takma şimdki erkeklerın byu kısa bnce genelde bnmkının byu 1.77 dı ama bna kısa dcek bı drumda deıldı bı topuklu yter gecmemıze

Üzgünüm ama boyu kisa diye terk eden adam dan Koca olmaz (

Giyim konusuna gelince- biraz dikkatli secersen cok güzel gözükebilirsin. Kisa boylular icin birkac Kural var netten bakin sen onlara. Mesela büyük desenli pantolonlar kisa gösterir bacagi o yüzden tercih edilmemeli.
Ben sendende kisayim bu arada - 153 üm ben Erkek Arkadasim 183 ve oda bu halimi cok seviyor.

Minik Kadinlar olarak tatliyiz bence :)

Umarim en kisa zamanda seni bu halinle bas döndürücü bulan hayatinin Erkegini bulursun ve Özgüvenini geri kazanirsin.

156 kısa bir boy değil. ya 175lik kızlar napsın? kendilerinden uzun birini sevme ihtimalleri yüzde kaç ki?

boyunu unut ve özgüvenini tazeleyecek birşeyler yap, kişisel gelişim kitapları veya bir psikolog...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…