Arkadaslar buraya konu acmistim. Sevgilim boy farkimizdan ve baska sebeplerden dolayi benden ayrildi ve bu olay bende asiri bi ozguven sorunu yasatti . Boyum yuzunden hicbiseyi kendime yakistiramiyorum yazinda bi bes kilo kadar aldim iyice kisa duruyorum tv izlerken hep su oyuncunun boyu kactir diye dusunup duruyorum moda programlarindaki kizlar en az 175 boylarindalar surekli ne giysem yakisir havasindalar ben hic bi zaman oyle ozguvenli olamadim onlari izledikce ben bosuna alisveris yapmayim makyaj yapmayim nasilsa kisayim modunda geziyorum napicam ben boyle( guzel kiz denilince akla hemen uzun zayif kavrami geliyo evet erkekler kisalarla da birlikte oluyo ama hic bi erkegin kisa boylu bi kiz ariyorum dedigini duymadim kisaysan bir sifir eksisin bu hayatta ..hayattan zevk alamiyorum surekli topuklu giyen biriyim ama topuklu giydikce kisaligimi dahada insanlarin gozune sokuyomusum gibi geliyo benim topuklu halim milletin normal boyu oluyo bunu gordukce kahroluyorum boy yuzunden iliskimde mutlu bile olamadim sevgilim bile tum ozelliklerin guzel tam hayalimdekisin ama kisasin uzun olsan kopegin olurdum dedi ve gitti (surekli agliyorum biliyorum ne cuceler var diceksiniz sagligina sukret diceksiniz ama eski sevgilim yuzunden boyle bi sorun olustu psikolojim bozuldu resmen boyum156 bu arada.. Nasil yenerim bu problemi ne giymeliyim ne yapmaliyim yardim edin (
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/03/prifk.jpg
al sana taş gibi hatun...o da 1.56 cm boyunda artık sen karar ver o da mı ölsün
christina aguilera resimdeki..
arkadaslar buraya konu acmistim. Sevgilim boy farkimizdan ve baska sebeplerden dolayi benden ayrildi ve bu olay bende asiri bi ozguven sorunu yasatti . Boyum yuzunden hicbiseyi kendime yakistiramiyorum yazinda bi bes kilo kadar aldim iyice kisa duruyorum tv izlerken hep su oyuncunun boyu kactir diye dusunup duruyorum moda programlarindaki kizlar en az 175 boylarindalar surekli ne giysem yakisir havasindalar ben hic bi zaman oyle ozguvenli olamadim onlari izledikce ben bosuna alisveris yapmayim makyaj yapmayim nasilsa kisayim modunda geziyorum napicam ben boyle( guzel kiz denilince akla hemen uzun zayif kavrami geliyo evet erkekler kisalarla da birlikte oluyo ama hic bi erkegin kisa boylu bi kiz ariyorum dedigini duymadim kisaysan bir sifir eksisin bu hayatta ..hayattan zevk alamiyorum surekli topuklu giyen biriyim ama topuklu giydikce kisaligimi dahada insanlarin gozune sokuyomusum gibi geliyo benim topuklu halim milletin normal boyu oluyo bunu gordukce kahroluyorum boy yuzunden iliskimde mutlu bile olamadim sevgilim bile tum ozelliklerin guzel tam hayalimdekisin ama kisasin uzun olsan kopegin olurdum dedi ve gitti (surekli agliyorum biliyorum ne cuceler var diceksiniz sagligina sukret diceksiniz ama eski sevgilim yuzunden boyle bi sorun olustu psikolojim bozuldu resmen boyum156 bu arada.. Nasil yenerim bu problemi ne giymeliyim ne yapmaliyim yardim edin (
Bu hali fena taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?