kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

Dönüp birde tekerlekli sandelyede oturanlara bakmanı öneririm sana.

Bende 158 boyundayım ve yaşım 38 ,eşim 185 ,oğlum 190 ,kızım 170 boyunda yani evin en kısa boylusu yum,kompleks olsa bende olsun ,ama herkes bayılır bana ,senin sevgilin senden ayrılmak için uydurmuş bunu ,hayat yaşamaya değer ,kendine çeki düzen ver ,sevgiler.

benim boyum 177 -178 kilomda 65 67 gibi bisey valla bilmiyorm tam 70de olabilir 60kilo olduğumuda hatırlıyorum
ama hiç birzaman ne biryerde boyumla övündüm nede kilomla cünkü bunlar allah vergisi
neyiyle övünüceksin insan sonradan edindiğiyle övünür
allahın verdiğiyle değil
boy için biri sizi bıraktıysaki ondana sebebler vardır tek boy olucağını sanmam genel olarak beğenmiyorda olabilir
bırakın gitsin kimse için boyda uzatmayın
"kendiniz için bile "
kızıcaksınız simdi bana ama bence bu benim fikrim
sağlığınızı etkilemedikçe bedende yapılan değisiklikler "psikolojik rahatlamayada inanmam" allahın verdiğini beğenmemektir
sizi böyle yarattıysa elbet bir sebebi vardır
hepimizin iki kası gözü var neden yüzlerimiz farklı
suret !!
allah bizi baska bisey olarak değilde insan olarak yaratmıs demek biz çok kıymetliyiz
ben hayatta makyaj yapmam kibarlıktan eser bulamazsın bende iticimiyim tam tersi
herkeste bir izim vardır
sende bence edindiklerinle yasa dıs görünüsünle değil
çok kısa ve kilolu olursan biraz sıkıntı olur ama kilona dikkat edersen bence herzaman göze hos gelirsin
hem vitrine bakarak ancak fiyat belirlenir
malın kalitesini vitrinden anlayamazsın
sanırım ne demek istedim anlamıssındır

Bana kızma sakın ama sevgilin senden ayrılmak için bildiğin bahane üretmiş ve sen bunu anlamamışsın. Ya artık günümüzde kısa boymu kaldı? 1 56yım diyosun, giyersin topukluyu olursun 1 60- 1 65 arası bişey nevar bunda bukadar üzülecek benim en yakın arkadaşlarımdan birinin boyuda 1 50-1 55 arası valla bi çocuklarla çıkıyor, benm boyum 1 70 ben çıkmıyorum öyleleriyle buarada NBA 'de oynayan çok zengin bi basketçinin karısının boyuda 1 50 ama adamın boyu 2 10 , aşk engel tanımaz boya falan sen o adamdan ayrıldığına şükret ve aynaya bakıp çok güzelimm beee demeye devam et tatlm

başlık çok itici ve genele hitap etmiş.
kendinize hakaret edeceksiniz madem öznel cümle kurun.
problem kısa olmak değil,sizin bakış açınız.
psikolojik destek almanız şart.

1.58 boyundayım ve yaşamak gibisi yok+boy konusunda iğnelemelere ve alaylara maruz kalmam(ki üstelik kendi ailem tarafından) asla kalıcı özgüven sorunu oluşturmadı.zira ben aramızda dağlar kadar uçurum olan zihinlerin beni yıkmasını izin vermedim,vermemde.
sizde izin vermeyin.
ve herşeyden önce değiştirin bu kafayı.
boyum kısa kilo almaya müsait bir yapım var ama bekarlığımda çok erkek koştu peşimden çünkü aklım,dünya görüşüm boyumdan çok çok uzundu.

doğru adamlar kadının içine bakar özellikle.senin denk geldiğin çoğu kez sorunlu tipler ve muhtemelen uzun olsan bırakmak için başka şeyleride öne sürecekti.

seçim sizin...ya ömür boyu saçma bir eziklik içinde yaşayın ve beraberinde hep böyle yanlış ilişkiler,
ya da değiştirin zihninizi şu kısacık ömürde kimseyi umursamadan yaşamayı başarın.

Benim boyumda 1.60 Senden çokta uzun sayılmam. Memnunum ama ben Geçen gün bir kaç arkadaşıma çok mu kısayım ya dedim. Hepside gayet şirinsin dedi. Mutluyuz biz boyumla

Tatlım boyuna sakın takılma.

Çok şekersin bence sen

Kimse mükemmel değildir. Boyunuza takılmak yerine sahip olduğunuz diğer güzelliklerinizin farkına varın.

Canım erkek arkadaşın seni sadece boyundan dolayı terk etmişse zaten ondan hayır gelmez. Aşık olan insan aşkını her yönüyle sever fiziksel yönden ya da kişilik yönünden ayırmaz. Seni dış görünüme göre değerlendiren insanlarla ilişkini kesmelisin bence. O kadar güzel, daha başka mükemmel yönlerin varken sadece boy yüzünden terk etmek büyük saçmalık. Bu nasıl bir kafa yapısı? Onun için kendini üzmeye değer mi bir düşün. Hak etmiyor seni bence de ondan olmadı. Hayırlısı olmuş.

Boy takıntına gelince boyu kısa olanlar çirkindir diye bir kural mı var? kendini salma bakımlı ol, kendine özen göster en başta kendine saygın olsun. Tam tersine süslen püslen, giyin. Bunlar da özgüveninin yerine gelmesinde çok etkili. Moral kaynağı. Sen kendine saygı duymazsan başkasından bunu beklememelisin. Sana her halinle değer veren gerçekten seven insanlarla birlikte olmalısın. Fiziksel özelliğin senin elinde olmadığı sürece üzülmemelisin. Ha kendine yeterince özen göstermezsin de tamam dersin.. İnan sadece senin durumuna bağlı.Hangi bakış açısıyla yaklaştığın önemli. Olumlu bakmayı dene. Bu düşünceleri değiştirmek senin elinde.

bence sahip olduğunuzla yetinip mutlu olmayı bilmelisiniz gereksiz bir insan hayatınızdan çıkmış bahane ettiği şey ise onun yüzeysel ve insanların ambalajına ne kadar önem verdiğini gösterir ama önemli olan içeriktir hepimiz farklı tipte boyda insanlarız farklılık ve çeşitlilik yaşamı daha da anlamlı kılar biz ne kadar kısa değilsiniz desekte önce bunu sizin kabul etmeniz lazım her şeyden evvel kendinize güvenin ve bunu yıkmak isteyenlere izin vermeyin :130:

Bence bosuna kafana takiyorsun canim. Benim boyum 1.53 cm ama cok memnunum hic komplekse girmedim hep iyi avantajlari cikti karsima. Mesela yasimi gostermiyorum oglum olmasina ragmen herkes daha sen cocuksun diyor hatta hep duz taban giyerim topukluyla yuruyemem bile. Bence arkadasin bahane aramis bence hic uzulme tadini cikar. Ben bekarken hep bana 1.70 cm uzerinde olan kisiler cikma teklif ederdi .

Of, bodur tavuk her daim piliçtir. :)

Ama yaşamamak daha iyise, seçim sizin tabiki. :)

kendini oldugun gibi sev.benim çevremdeki hemen hemen herkes 165 ve altı.biz türk kadınının standart boyu bu sanırım.napalım.seni boyun için bırakan adam zaten adam degilmiş.

Istersen psikolojik destek al.
Ciddi biçimde hasta olan insanları görmek için sadece 1 saat devlet hastahanesi onkoloji yatan hasta katında dolaşmalısın belki de...o zaman yaşamanın kıymetini anlarsın.

Bir daha bu başlığı içinden bile geçirmezsin emin ol (

ne boya posa takılırsın ne de seni bunun için bırakan uyuza...
Geçmiş olsun.

başlığı çok kez gördüm ve artık yazayım dedim, çünkü çok saçma geldi. gerçekten.
sizin boyunuzda arkadaşlarım var seven, sevilen, sevgilileri böyle şeylere takılmayan.. biri sizi bu yüzden bırakıyorsa zaten haketmiyormuş sizi, sevmiyormuş. köpeğiniz olurmuşmuş.. bi boya bağlıysa size olan bağlılığı. valla sinirlendim...
bi silkinin şöyle ve kendinize gelin, kendinizi sevmeye çalışın. inanın tekrar böyle insanlarla karşılaşıp resti çekseniz o düşünceleri tersine dönebilir, en azından susturursunuz ve bu konuda içiniz ferah yaşarsınız. tabi önce takmamanız gerektiğini görmelisiniz.

alaksı yok bence seni hiç sevmemiş o adam. benim boyum 160 eşim 193 herhalde benim intihar etmem lazımdı :) aşk boyla kiloyla olmuyor arkadaşım kalple oluyor. bunları kafana takma giy topuklularını çok sorun ediyosan ben conversle geziyorum birde :) engeller vucudumuzda değil beynimizde ... saygılar

Abartmıyorum yalan da değil sevgilim 189 falan ben de 155-157 arasıyım ve beni gerçekten çok sevdiği için bu konuyu açmaz bile.
Yani bu durum sende özgüven sorunu yaşatmasın.
Şükretmelisin canım
Karşına seni gerçekten sevecek biri çıkınca boy veya herhangi bi şey asla sorun olmayacak
Çünkü o kşi zaten seni herşeyinle sen olduğun için sevecek.

Canim naptin sen yaa ozaman hicbirimiz yasamayalim :) zaten kizlarimizin cogu 160-65 cm civarinda ortalama olarak.ben de 159 um ve hicbizaman kendimi kotu hisstmiyorum aklima bile gelmiyo.hatta zayifim da ne giysem yakisiyo mis gibi citir bi kadinim.29 yasinda olduguma kimse inanmaz.esim de 170.hicbizamn sorun olmadi hatta o kendini kotu hissediyo.ben toouklu giyince cok yaklasioz diye giymiyorum.kesinlikle kendine gel ve hemen kilo ver.kendine bak.bakimli ol boyun farkedilmez bile.

Yahu ben de 1.40 falansin sandim. Ben de senden 4 santimcik anca uzunumdur ama hic dert etme yaa valla dert edilecek bir sey degil senin sevgilinde varmis bir sorun.
Ben 160 falan ancayimdir. Sevgilim 1.93 boyunda bu kiz ne yapsin?
Biz sevgili olmadan once ona boy farki cok fazla yaa falan gibi sacma sapan seyleri takmistim o da nolur boyle yapma eger sirf boyum yuzunden hayatimin askini kaybedersem bu dunyadaki adalet kavramini sorgularim falan demisti. Sonra dusundum ve mantikli buldum. Yani o kafasina takmiyorsa ben niye takiyim
hatta boyumun kisa olmasi minyon durmami daha kucuk gostermemi sagliyor ve sevgilim de beni kucuk bir kiz cocuguymusum gibi seviyor.
Seni gercekten seven erkek asla takmayacaktir.
Konu sadece erkek meselesi degil. İstedigin kadar yuksek topuk giyebilirsin mesela. Uzun boylu kizlar arasinda da bundan sikayetci arkadaslarim var. Zaten uzunum, topuklu ayakkabi giymek istiyorum ama giyemiyorum zurafa gibi gorunmekten cekiniyorum diyen arkadaslarim vardi :)
Boy konusunu hic takma yani hem o kadar da kisa degilsin gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…