Kısa dönem askerlik kalkıyor mu ? =(

oda senın kadar uzgun ve caresızdır emınım suandakı ruh halının ne kadar kotu oldugunu anlayabılıyorum ama onunda gelınden gelen bırsey yok evet hatalı haklısın sımdı yapıp gelmesı gerkyıordu

yapma güzelim öfkelenme ona karşı
planlarının hayallerinin yıkıldığı yok
keşke atmasaydın o msjı benneyaptımki

insallah ben yanlıs bılıyorumdur ve senın dedıgın gıbıdır umarım cıkmaz cıksa bıle uzatırlar sureyı 1 yıl daha

Yapmayın kızla bu sebepten tartışmayın.
Emin olunki onlar için daha zorlu bi dönem :1no2: bide onların tarafından bakın sivil hayattan 15 ay uzakta olacaklar.Herşeyleri kısıtlı olacak.Belkide tek ışık sevdikleri insan olacakken.Yarı yolda bırakmak kavga edip moral bozmak olmaz benneyaptımki şimdi siz onlara destek olun ilerde karşılığını görürsünüz.

yapma güzelim öfkelenme ona karşı
planlarının hayallerinin yıkıldığı yok
keşke atmasaydın o msjı benneyaptımki

katılıyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar asıl işin ilginç yanı yasa çıkarsa silah altında olanlarınki de uzar deniliyor pek çok yorum da. yani ağustosa gidenlere de bi 6 ay daha yapmaları gerektiği söylenebilirmiş o zaman büyük şok olur ama bunları başka sitedeki gençlerin yorumlarından okuyorum kesin bişey yok.

neeee 15 ay mııı :1shok::1shok:
3 ay daha mı eklendi kızlar ya 12 ay değişmiydi..
ya ben bugün kalptem gidicem kesin ya off

katılıyorum kaydirigubbakcemile5
Şeniz
aslında aklıma bişey geldi
k.k. da asker eşleri die bi topik vardı o bayanlara rica etsek eşleri sorabilir komutanlara filan. en azından bi hbr alırız.

çok akıllıyım nan dilo muahhaah:roflol::roflol::roflol:

canım yarıyolda bırakmak değil de planlar alt üst oluyor ben mesela işletmeyi seneye bitiricem işim yok okulum uzadı yurda almazlar arkadaşlar gidiyor ailemle babam yüzünden sorunlar ve ben yapayalnız kalıcam herkesin derdi ayrı bari işim olsydı, ilişkimiz resmiyete dökülseydi biraz daha kolay olurdu bi yandan da ayrılık uzuyacak ne yapacağımızı şaşırdık. profesyonel askerliğe geçilmesi şart bencea.s

zekana hayranım.
Hadi asker eşlerine tasınalım yada sekerim konu dağılmasın onları buraya davet edelim

Okudukca yoruldum -tatlicadiarzu- bizde aynı haldeyiz :1no2:

:lepi::lepi: evet haydi haydi kim yapacakhihoyyyt

valla iyi fikir aslında....

çok korkuyorum çok 12 ay offffffffffff Allahım hayırlısını ver senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…