- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
çok sinirliyim ve şuan salya sümük ağlıyorum..
çok kötüyüm...
bütün planlarım hayallerim yıkıldı resmen..
bunun sorumlusu o...
msj attım ona..
kalkmış işte istediğinoldu mu şimdi git ama arkanda seni bekleyen bir sevgilin olduğunu sanma yazdım..
benim milletin laflarını çekecek gücüm kalmadı artık..
baştan düşünecekti madem evliliği düşünüyor ertelemicekti..
defolsun gitsin hem hayatımdan hemde gitsin kaç ay yapıcaksa yapsın..
çok kötüyüm...
bunun sorumlusu o...
msj attım ona..
kalkmış işte istediğinoldu mu şimdi git ama arkanda seni bekleyen bir sevgilin olduğunu sanma yazdım..
offff offf tam da bizim tartışma sebebimiz!!
kızlar ama herşey tasarı halinde ben sürekli takip ediyorum zaten. öyle bişey olursa uzarsa diye pek çok arkadaşımız yüksek lisansına ara verip gidiyor hengameye bakın! bazısı dilekçe verdi benimkide düşünüyor ne yapsam diye.
şimdilik kesin değil ama kızlar. off off...
çok kötüyüm...
bunun sorumlusu o...
msj attım ona..
Yapmayın kızla bu sebepten tartışmayın.offff offf tam da bizim tartışma sebebimiz!!
kızlar ama herşey tasarı halinde ben sürekli takip ediyorum zaten. öyle bişey olursa uzarsa diye pek çok arkadaşımız yüksek lisansına ara verip gidiyor hengameye bakın! bazısı dilekçe verdi benimkide düşünüyor ne yapsam diye.
şimdilik kesin değil ama kızlar. off off...
yapma güzelim öfkelenme ona karşı
planlarının hayallerinin yıkıldığı yok
keşke atmasaydın o msjıbenneyaptımki
Yapmayın kızla bu sebepten tartışmayın.
Emin olunki onlar için daha zorlu bi dönem :1no2: bide onların tarafından bakın sivil hayattan 15 ay uzakta olacaklar.Herşeyleri kısıtlı olacak.Belkide tek ışık sevdikleri insan olacakken.Yarı yolda bırakmak kavga edip moral bozmak olmaz benneyaptımki şimdi siz onlara destek olun ilerde karşılığını görürsünüz.
katılıyorum kaydirigubbakcemile5
Şeniz
katılıyorum kaydirigubbakcemile5
neeee 15 ay mııı :1shok::1shok:
3 ay daha mı eklendi kızlar ya 12 ay değişmiydi..
ya ben bugün kalptem gidicem kesin ya off
Yapmayın kızla bu sebepten tartışmayın.
Emin olunki onlar için daha zorlu bi dönem :1no2: bide onların tarafından bakın sivil hayattan 15 ay uzakta olacaklar.Herşeyleri kısıtlı olacak.Belkide tek ışık sevdikleri insan olacakken.Yarı yolda bırakmak kavga edip moral bozmak olmaz benneyaptımki şimdi siz onlara destek olun ilerde karşılığını görürsünüz.
Şeniz
aslında aklıma bişey geldi
k.k. da asker eşleri die bi topik vardı o bayanlara rica etsek eşleri sorabilir komutanlara filan. en azından bi hbr alırız.
çok akıllıyım nan dilo muahhaah:roflol::roflol::roflol:
canım yarıyolda bırakmak değil de planlar alt üst oluyor ben mesela işletmeyi seneye bitiricem işim yok okulum uzadı yurda almazlar arkadaşlar gidiyor ailemle babam yüzünden sorunlar ve ben yapayalnız kalıcam herkesin derdi ayrı bari işim olsydı, ilişkimiz resmiyete dökülseydi biraz daha kolay olurdu bi yandan da ayrılık uzuyacak ne yapacağımızı şaşırdık. profesyonel askerliğe geçilmesi şart bencea.s
Şeniz
k.k. da asker eşleri die bi topik vardı o bayanlara rica etsek eşleri sorabilir komutanlara filan. en azından bi hbr alırız.
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?